A few of my favorite things #2

Mijn vorige favorieten artikel werd best goed ontvangen en daarom besloot ik deze maand opnieuw mijn ‘favorite things’ met jullie te delen. Misschien is het wel leuk om deze rubriek terug wat vaker online te gooien. We zullen zien! FASHION

Hemdjurk van Forever 21
Heerlijk om aan te doen. Deze zomer was dit jurkje sowieso één van mijn favoriete kledingstukken. Het zit zo comfortabel dat het bijna aanvoelt alsof je niets aanhebt. Chill! Nu het wat kouder aan het worden is doe ik het graag aan als comfortabele thuis-outfit met mijn pyjama eronder. Zo gemakkelijk!

Armbandje
Onlangs ging ik met mijn ouders op vakantie in Frankrijk en daar kocht ik op een marktje dit simpele, zilverkleurige armbandje. Er staat ‘carpe diem’ in gegraveerd en doet mij gewoon fijn terugdenken aan mijn periode in Frankrijk.

ETEN EN DRINKEN

Pompoen
Gerechten met pompoen erin zijn in de herfst mijn absolute favoriete gerechten. Ik kook er zelf ook graag mee, ik vind ze fijn om uit te hollen en ik vind ze er leuk uitzien. Gotta love them pumpkins 😉

Pumpkin Spice Latté van Starbucks
Het mag dan wel extreem basic zijn, maar die pumpkin spice lattés van Starbucks zijn echt heel lekker. Mij kan je daar altijd een groot plezier mee doen.

YOUTUBESierra Green

Sierra is een 22-jarig enthousiast meisje dat pas is afgestudeerd en nu in LA woont om daar als actrice aan het werk te kunnen. Ze heeft nog niet erg veel video’s online staan, maar de video’s die ze post vind ik altijd super interessant om te zien. Ze neemt je namelijk mee in haar wereldje waarin ze verhuist, werk zoekt, uit gaat met vriendinnen,… . En dat allemaal met een hele positieve ingesteldheid. Fijn om te zien!


Monica Church
Monica vertelt je over haar Millennial Life Crisis; oftewel over al de problemen die ze tegenkomt als twenty-something. Ze weet nog niet zo goed wat ze met haar leven aan moet vangen en neemt haar kijkers mee op haar zoektocht naar wat ze echt wilt. Best herkenbaar af en toe. En haar video’s zitten altijd erg goed in elkaar, waardoor ze extra leuk zijn om naar te kijken.

TV

Camping Karen & James
Waarin Karen Damen en James Cooke samen gaan kamperen en elke week enkele speciale gasten ontvangen. Elke aflevering doet mij zowel huilen als hardop lachen. Een programma naar mijn hart.

Gert Late Night
In Gert Late Night verwelkomen Gert Verhulst en James Cooke (opnieuw) wekelijks drie nieuwe gasten aan boord van hun boot om samen over actuele dingen te praten. Het klinkt een beetje als een saai programma, maar dat vind ik het absoluut niet. Gert en James kunnen zelfs zware onderwerpen luchtig brengen en af en toe zit er ook een grote portie humor in. Heerlijk programma. Ik vind het ideaal om ’s avonds mee in slaap te vallen. En dan ben je meteen ook mee met alles wat er in de wereld aan het gebeuren is. Handig.

MUZIEK

Taylor Swift – Look what you made me do
YES! Ed Sheeran heeft deze maand plaats moeten maken voor Taylor want ik ben echt verslaafd aan dit liedje. Ik vind het ook heerlijk om te zien hoe Taylor haar comeback heeft weten te maken. Bad ass bitch!

DIVERSEN

Wenskaartjes
Op zoek naar leuke, unieke wenskaartjes? Eén adres; labelE! Van grafisch ontwerpster Emelie ontving ik dit toffe setje kaarten met watercolor effect en ik ben er helemaal weg van. De kaartjes worden bovendien verpakt met confetti en dat zorgt gelijk voor een feestje in je brievenbus. No joke. Instant happiness. Heel origineel! Fijn om te versturen én om te ontvangen. Voor de geïnteresseerden… met de code BACKTOSCHOOL ontvang je 10% korting op de volledige collectie. Altijd leuk meegenomen natuurlijk.

Beeldje paard

Dit beeldje had ik al eerder gespot bij Inno, en nu kreeg ik het voor mijn verjaardag van Kristof zijn ouders. Leuk. Ik vind het echt zo’n schattig ding. Kijk hoe rond het is. Te lief. Haha. 
Heb jij veel beeldjes in huis? 
(In samenwerking met LabelE)

Comments (14)

 • Unknown

  18 september 2017 at 10:00

  haha, dat beeldje! vind hem er stiekem el grappig uit zien!
  Ik vind je lievelingsoutfit ook heel leuk! ideaal nu om inderdaad binnen te dragen. Ik haat het enorm om strakke broeken en shirtjes aan te hebben thuis haha!

  Liefs, Nathalie

  1. HosteSarah

   20 september 2017 at 10:56

   Ja, éh? Ik kijk er al tegenop om die strakke broeken terug boven te moeten halen als het binnen ook veel te koud wordt. Brr.

 • Evelyne Vergote

  18 september 2017 at 18:34

  Waauw die kaartjes! Ik las bij Irene ook al zoiets. Moet ik echt eens gaan bekijken 😉 En ik kijk ook naar Camping Karen & James!! 😀

  1. HosteSarah

   20 september 2017 at 10:57

   Die kaartjes vond ik dus ook zo tof 🙂 En jaaa, Camping Karen & James is zo leuk om te zien. Ik kijk daar iedere week naar uit!

 • sam

  18 september 2017 at 19:51

  Oh dat jurkje is leuk zeg, snap wel dat dat een favoriet is 🙂 Het nummer van Taylor Swift ken ik nog niet, ik ga eens even luisteren 🙂

  1. HosteSarah

   20 september 2017 at 10:58

   Dankjewel 🙂

 • Unknown

  11 oktober 2017 at 10:38

  Leuke post!
  Je hemd/jurk vind ik echt geweldig leuk!
  En dat paard ook hihi.

  1. HosteSarah

   17 oktober 2017 at 10:34

   Dankje!

 • Seadbeady

  12 oktober 2017 at 13:01

  Die kaartjes zijn inderdaad super leuk en dat paardje ook heel schattig 🙂

  1. HosteSarah

   17 oktober 2017 at 10:34

   Dankjewel!

 • Nicole Orriëns

  15 oktober 2017 at 09:46

  Mooi overzicht! Ik vind die foto van jou met de pompoen bijzonder mooi. Die kun je zo ophangen!

  1. HosteSarah

   17 oktober 2017 at 10:34

   Oh, zo lief! Bedankt!

 • Marieke

  16 oktober 2017 at 13:01

  Wat leuk om jouw favorieten te zien! Dat programma met Gert lijkt me erg interessant, maar is waarschijnlijk niet op de Nederlandse televisie te zien 🙁

  1. HosteSarah

   17 oktober 2017 at 10:35

   Bedankt 🙂 En nee, voor zover ik weet wordt het in Nederland inderdaad niet uitgezonden. Zo jammer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

TAG - Mijn geluksmomenten

Volgende bericht

10 reasons to fall in love with FALL