A few of my favorite things #1

Het is alweer van februari geleden dat ik nog eens een favorieten artikel online gooide. Tijd dus voor een update. Van make-up tot muziek tot eten en drinken. Alles komt dit keer aan bod. Veel leesplezier!


MAKE-UP

Maybelline Fit Me! Concealer
Deze concealer dekt goed, is zuinig in gebruik en ziet er goed uit op de huid! Ik gebruik hem altijd om puistjes te camoufleren en wallen weg te werken en dat werkt perfect. Ideaal dus voor wanneer je eens geen foundation wilt gebruiken.

Blush – M Modelite in Color BL.1
Deze blush! Hij ziet er gewoon heel natuurlijk uit en geeft je een stralende, gezonde gloed. Super.

Etos Eyebrow Pencil
Een simpel potloodje dat ik gebruik om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. De kleur is speciaal voor blondines en werkt perfect voor mij! Niets op aan te merken. Heel handig ding.

Clinique – Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder 
Hier heb ik het al vaker over gehad. Dit poeder helpt tegen roodheid, fixeert je make-up goed en ziet er nog eens super uit ook. Grote favoriet!

YSL – Full Metal Shadow in Pink Cascade
Dit is al verschillende maanden mijn favoriete oogschaduw. Hij brengt zo makkelijk aan en ziet er simpel, maar wel stijlvol uit. Ideaal!

Pupa Vamp! Wet & Dry Eyeshadow in Ombretto Cotto
Een mooie, roze oogschaduw met erg veel pigment. Ik gebruik hem heel graag in combinatie met mijn YSL oogschaduw wanneer ik wat meer kleur aan mijn ooglook wil toevoegen.

NAGELS


Sensationail – Pink Chiffon
De laatste tijd draag ik terug graag gel nagellak. Ik heb een UV-lamp van Sensationail en heb daar ook enkele bijhorende lakjes bij gekocht. Pink Chiffon lag de laatste paar maanden maar wat in de kast te liggen omdat ik het kleurtje vrijwel nooit meer gebruikte, maar ondertussen heb ik het herontdekt. Het is een subtiel roze kleurtje dat niet al te hard opvalt. Past perfect bij mij! Als je mijn blog volgt dan heb je de kleur sowieso al kunnen zien op mijn nagels want ik draag tegenwoordig geen andere lak meer.

4-zijdige blokvijl
Ook een blokvijl heb ik altijd in huis, maar sinds ik mijn nagels terug met gellak voorzie kan ik niet meer zonder. Zo makkelijk om je nagels mee te ‘bewerken’.

HUIDVERZORGING

Neutrogena Oil-Free Acne Wash in Pink Grapefruit
Een gel die zacht genoeg is om dagelijks te gebruiken en je huid niet uit te drogen, maar wel hardnekkig genoeg is om acné te voorkomen. Voor mij dus ideaal.

Kruidvat Originals – Tea Tree Olie
Na het wassen van mijn gezicht gebruik ik heel graag deze tea tree olie van het Kruidvat. De meeste mensen gebruiken hem liefst enkel en alleen op puistjes, maar ik gebruik hem over mijn hele gezicht. Omdat ik een nogal droge huid heb trekt de olie meteen in én voorkomt hij puistjes. Hier kan ik echt niet meer zonder! Mijn huid ziet er, sinds ik dit gebruik, ook stukken beter uit. Zalig!

Clarins – Lip Comfort Oil in Raspberry 
Een lippenolie met een lekker smaakje die het uitzicht heeft van een lipgloss. Needless to say dat ik helemaal verslaafd ben aan dat ding 😉

MUZIEK

Ed Sheeran – Galway Girl
Ed Sheeran is al jarenlang een favoriet (want wat een knap ding, éh?!), maar tegenwoordig ben ik extra fan vanwege het liedje ‘Galway Girl’. Een hoop mensen zijn het waarschijnlijk al beu gehoord omdat het zo vaak op de radio wordt gedraaid, maar ik blijf het gewoon leuk vinden. Zo’n tof liedje!


TV

De Kotmadam
Tijdens de zomer kijk ik vrijwel geen tv aangezien er nooit iets op is. Tegenwoordig ben ik echter terug verkikkerd op De Kotmadam. De meeste afleveringen heb ik jaren geleden al weleens gezien, maar toch. De reeks blijft grappig. Zeker de oudere seizoenen, die momenteel worden uitgezonden. Lachen! En bovendien de ideale manier om ’s avonds wat te kunnen ontspannen.

BOEKEN


Q&A a day
Mijn Q&A a day boekje! Sinds kort ben ik begonnen aan mijn tweede jaar met dagelijks een vraag in te vullen, en dat is éxtra leuk. Nu kan ik elke dag teruglezen wat ik vorig jaar dacht en kan ik mijn antwoorden van nu met toen vergelijken. Al moet ik zeggen dat ik niet veel verandert bent en ik regelmatig exact hetzelfde moet antwoorden. Ai, ai.

FOOD & DRINKS


Mea Cuppa in Maasmechelen Village
Voor overheerlijke bagels en de lekkerste cappuccino (serieus!) moet je bij Mea Cuppa zijn. Ik ga graag eens winkelen in The Village en om dan te stoppen bij Mea Cuppa… dat is altijd genieten. Grote aanrader is hun Cappuccino Rose. Een cappuccino met, voor zover ik weet, witte chocolade en rozensmaak. Het klinkt misschien gek maar is echt wel te lekker voor woorden. Het proberen waard!

DIVERSEN

Essentiële olie – Lavendel
Essentiële olie gebruik ik al langer, maar tegenwoordig druppel ik ook altijd een beetje van dit spul op mijn kussen. Onder mijn kussensloop. Daar slaap ik extra goed van. Het heeft niet voor niets een kalmerende werking zeker?

Reload
Een travelsize flesje dat je kunt vullen met je eigen parfum (of waarvoor je vullingen/geurtjes kunt kopen!). Heel handig! Ik neem het graag mee in mijn handtas, dan heb ik mijn eigen parfum altijd bij de hand en hoef ik niet met mijn hele parfum fles te zeulen. Super, toch? Ook handig voor wanneer je op citytrip gaat! Top ding!

Gsm-hoesje
Het gsm-hoesje dat je op de hoofdfoto kunt zien heb ik besteld via Aliexpress. Het zit perfect rond mijn telefoon, voelt goed aan en ziet er tof uit. En dat voor maar een paar euro! Daar kan je niet voor sukkelen, éh?!

Waar koop jij je gsm-hoesjes?

Comments (9)

 • Shirley

  16 augustus 2017 at 06:00

  Ik ben na 3 jaar gestopt met mijn Q&A boekje. Te veel antwoorden veranderden niet. Ik vond mezelf al een loser die zichzelf nooit ontwikkelt, maar ik heb inmiddels van een aantal mensen gehoord dat zij het ook hadden. Nu neem ik gewoon even een pauze van een of twee jaar. Ik heb nu het boekje One line a day voor het derde jaar.

  1. HosteSarah

   18 augustus 2017 at 11:59

   Ik heb dat inderdaad ook al van verschillende mensen gehoord. Benieuwd wat ik er van ga vinden als ik wat langer bezig ben. Voorlopig valt het wel nog mee 🙂 Wel goed dat je zowel het Q&A als jet One Line A Day boekje al zolang kunt volhouden. Super!

 • Evelyne Vergote

  16 augustus 2017 at 09:50

  Ik kijk ook naar De Kotmadam 😀 Pure ontspanning, zeker nu.. Ik ben ook nog steeds tevreden van mijn telefoonhoesje die ik onlangs kocht bij Aliexpress 🙂

  1. HosteSarah

   18 augustus 2017 at 12:00

   Haha, ja éh?! De Kotmadam vind ik (zeker nu met de oudere afleveringen) echt nog wel eens tof om te herbekijken.

 • Nienke Hilbrands

  16 augustus 2017 at 20:36

  Leuk artikel zeg! Mooie favorietjes op elk gebied. Dat Q&A boekje lijkt me super leuk, tof concept.

  1. HosteSarah

   18 augustus 2017 at 12:00

   Dankjewel 🙂

 • Irene

  17 augustus 2017 at 19:47

  Ik heb gisteren zo'n Q&A boekje in m'n virtuele winkelmandje gegooid maar toch nog niet gekocht. Haha 😀 Denk dat ik het na een tijdje ga vergeten en dan weer oppikken en dat er dan allemaal gaten in zitten. En ik gebruik de amandelolie (denk ik) van die kruidvat lijn. Ook superfijn en ruikt zalig!

  1. HosteSarah

   18 augustus 2017 at 12:04

   Oeh, leuk dat je de amandelolie gebruikt! Die olietjes van Kruidvat zijn echt zo fijn! En mijn Q&A boekje ligt in mijn nachtkastje dus ik zie dat elke avond voor ik ga slapen duidelijk liggen. Daardoor vergeet ik het toch niet zo snel. Dat valt dus goed mee 🙂

 • Jouvence

  18 augustus 2017 at 23:05

  De Q&A a day lijkt me zo'n leuk boekje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige bericht

Mijn Londen food bucket list

Volgende bericht

Londen TIP: Greenwich