The London diaries #4: Westfield Shopping, Stratford en King's Cross

Tijd om terug naar huis te gaan. Onze trein vertrok pas in de namiddag dus we deden het tot dan rustig aan en spendeerden nog wat tijd in en rondom Westfield Shopping Centre, om vervolgens nog eens een kijkje te gaan nemen bij King's Cross. 

Westfield Shopping + Stratford Olympisch park
Onze laatste dag in Londen, dus we besloten het rustig aan te doen. We trokken opnieuw naar Westfield Shopping om er te gaan ontbijten bij Café Nero. Vervolgens bezochten we nog enkele winkels en brachten we een bezoekje aan het Queen Elizabeth Olympisch park in Stratford, dat zich achter het Shopping Centrum bevindt. Ooit willen we nog eens van de ArcelorMittal Orbit glijden ('s werelds hoogste en langste tunnel glijbaan), maar ook daar moet je blijkbaar lang op voorhand tickets voor bestellen dus dat zou vandaag niet meer lukken.
King’s Cross
Na nog wat rond te hebben gelopen in Westfield Shopping trokken we stilletjes aan richting station. Uiteraard kon een bezoekje aan King’s Cross niet ontbreken. Helaas was het er ontzettend druk (drukker dan gewoonlijk) en heb ik zelfs in de Harry Potter shop bij Station 9 3/4de weinig tijd kunnen spenderen. Paniekaanvallen vermijden like a boss, zeg maar.
Tijd om terug naar huis te gaan! Jammer maar helaas.

Wat is jouw favoriete citytrip bestemming?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen