Nowhere else like London!

Je hebt het misschien al gelezen op mijn Instagram of op mijn blog, maar ik ga opnieuw voor enkele dagen naar Londen. Vorig jaar bestelden we al tickets voor 'Harry Potter and the Cursed Child', en nu is het eindelijk bijna zover. Ik kijk er zo naar uit. Want hoewel ik al regelmatig in Londen ben geweest blijf ik die plaats super interessant vinden. Je raakt er nooit uitgekeken! Heerlijk!

Onze planning? Die staat waarschijnlijk weer véél te vol. Ik wil wat nieuwe hotspots ontdekken, door Covent Garden en Notting Hill gaan wandelen, en ook Greenwich eens gaan bezoeken. Daar ben ik namelijk nog nooit eerder geweest. Spannend.

Ook hebben we gereserveerd bij Sketch en gaan we een bezoekje brengen aan de SkyGarden. Voor beiden plaatsen waren we andere keren steeds te laat met het maken van reserveringen (aangezien we nogal last-minute reizigers zijn), dus omdat onze reis nu al zolang op voorhand vaststond konden we ook goed op tijd reserveren. Super! Ik kan al niet meer wachten.


"There's nowhere else like London. Nothing at all, anywhere. "

Leuke adresjes of must-do's in Londen zijn steeds welkom :)

Liefs, Sarah


8 opmerkingen

 1. Ik was in november voor het eerst in Londen en vond het superleuk. Het was toen best wel rustig, maar bij greenwich was het stampvol, haha. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zijn eergisteren in Greenwich geweest en het viel daar gelukkig goed mee qua drukte. In Londen centrum was het echter wel super druk. Haha.

   Verwijderen
 2. Ooh wat kijk ik uit naar je posts over Londen! Ooit wil ik er ook naartoe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik liep stage in Londen toen ik 16 was. Dat was nog best een avontuur zonder mobiele telefoon en internet :). Maar het is nog steeds mijn favoriete stad ter wereld. Ook al ben ik er dus ontelbare keren geweest, het voelt altijd als thuiskomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me zalig om daar stage te kunnen lopen/daar tijdelijk te kunnen wonen. Ik kan me voorstellen dat het een heel avontuur is geweest. Sowieso ook één van mijn favoriete steden!!! Ik ga er altijd graag opnieuw naartoe.

   Verwijderen
 4. Ik blijf de Harry Potter Studio's magisch vinden. Net als de vele boekhandels die er doorheen Londen verspreid liggen. En Hyde Park, gewoon om wat rond te hangen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Harry Potter studio's (en eigenlijk alles wat met Harry Potter te maken heeft) vind ik ook altijd magisch :) Vorig jaar zijn we al naar de studio's geweest dus die slaan we dit keer over. Boekhandels is wel een goede tip. Op de één of andere manier ga ik daar niet altijd snel binnen in Londen. Toch maar eens doen dan :)

   Verwijderen