De 'I love summer' TAG

De zomer begint vandaag officieel en ik vond een luchtige tag ter voorbereiding op alle leuke zomerse activiteiten die ik (hopelijk!) ga beleven wel passen. Benieuwd naar mijn favoriete ijsjessmaak, mijn favoriete kledingstukken en mijn plannen? Je leest het hier!

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Mij mag je altijd wakker maken voor Cookie Dough van Ben & Jerry's, maar in de zomer smaakt echt schepijs misschien toch wat beter. Heerlijk! En aangezien ik zo'n ijsliefhebber ben en er tegenwoordig miljoenen smaken bestaan is het dus moeilijk om daar één favoriete smaak uit te kiezen. Op dit moment zou ik gaan voor karamel en stracciatella. Yum.


Welke kledingstukken vind jij 's zomers onmisbaar?
Jurkjes! Of shorts en rokjes. Maar toch voornamelijk jurkjes. Allesbehalve jeansbroeken want dat is dan véél te warm! Als het maar los en luchtig zit.

Wat is je favoriete zomerse drankje?
Goh. Ik drink in de zomer al sneller eens een cocktail. Een Aperol Spritz of een Gin Tonic of dergelijke. Al valt dat ook niet zo héél vaak voor. Wat ik wel al eens sneller doe is wat ijsblokjes aan mijn drankje toevoegen. Hmm.


Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
Op reis gaan. Al is dat mijn favoriete activiteit het hele jaar door ;) Voor de rest vind ik het super leuk om buiten te eten, te barbecuen, in de tuin te luieren met een boek, of om met de hond te gaan wandelen. Zo plezant allemaal. En typisch zomers voor mij.


Hoe ziet jouw typische make-up look eruit?
Wanneer ik thuis ben draag ik nooit make-up. Wanneer ik de deur uit moet enkel wat wenkbrauwpotlood, concealer, poeder en mascara. Niet teveel gedoe.

Wat is je favoriete zomerliedje?
Goh. Dat weet ik vaak pas als de zomer gedaan is. Is dat niet altijd zo? Dan beluister je de hele zomer lang één bepaald liedje graag, en dan achteraf blijft dàt specifieke liedje je aan die zomer herinneren. Het liedje dat mij nu nog steeds aan vorige zomer doet denken is 'Wild Things' van Alessia Cara. Ik gebruikte het daarom ook in mijn Thailand youtube video.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Barbecue! Wat misschien gek is om te zeggen als vegetariër, maar je kunt dat ook perfect doen met veggie burgers en groentjes enzo. Echt té lekker. Wat frisse salades en koude aardappelen erbij, op het terras gaan zitten en... dat is zo'n beetje de hemel op aarde!


Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Het enige wat ik in de zomer al eens zelf maak zijn waterijsjes. Of ijsblokjes van koffie om daar vervolgens een iced coffee mee te kunnen maken. Al komt dat ook niet zo vaak voor. Ik ben niet zo'n grote DIY-er.

Wat voor geurtje draag je 's zomers?
Lichte, zachte geurtjes. Chance van Chanel is een grote favoriet. En ook voor bodysprays ben ik helemaal te vinden. Die van Victoria's Secret ruiken nooit te zwaar en blijven ook niet als een walm rond je hangen. Ideaal voor in de zomer!

Welke plannen heb je voor deze zomer?
Over enkele dagen vertrekken Kristof en ik op citytrip naar Londen, en in juli gaan we vijf dagen naar Wenen. In september staat er ook nog een vakantie naar Frankrijk op de planning met mijn ouders en hoop ik nog eens op (een wat verdere) reis te kunnen gaan met Kristof. We zullen zien... ! Ik kijk er alvast naar uit!!!

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Liefs, Sarah

8 opmerkingen

 1. Ik ga volgende maand naar Portugal voor een roadtripje tussen Lissabon en Porto. Verder ga ik vooral werken, maar ik hoop later in het jaar nog wel op vakantie te gaan. Op vakantie gaan is ook mijn favoriete activiteit het hele jaar door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, super leuk! Zo'n roadtrip is altijd tof. Alvast veel plezier :)

   Verwijderen
 2. Ik neem 3 weken verlof in juli. Niks gepland, maar wel een verlanglijstje gemaakt met leuke dingen om te doen. Een paar daguitstapjes zitten er wel in. Vooral genieten met het lief en wat metime inbouwen. Veel lezen, bloggen en hopelijk genieten van de zon :). Eind augustus neem ik nog een lang weekend dat start met m'n verjaardag maar ook daar niet echt plannen behalve misschien de vrienden eens uitnodigen om er een glas op te heffen. Costa Casa, thuis dus ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thuis kan je het ook gezellig maken, zoals je hier omschrijft. Geniet er alvast van :)

   Verwijderen
 3. Mijn verlof begint eind juli tot begin augustus, zo'n 10 dagen. Echte plannen hebben we nog niet, maar wat wel al vast staat is dat we mijn papa's en nonkeltje z'n verjaardag gaan vieren. Ze verjaren allebei in Juli en worden allebei een rond getal met 10 jaar verschil ;) Normaal gaan we naar de avondmarkt in Sluis :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, plezant! Altijd leuk als er zo'n feestelijke aangelegenheid op de agenda staat!

   Verwijderen
 4. Leuke tag, die zomerse dagen mogen van mij nog lang duren <3

  BeantwoordenVerwijderen