My life in pictures #30

Tijd voor mijn foto-overzicht van de maand april. Ja, echt. Nu nog. Oeps. Door mijn reis naar Bali heb ik nog geen tijd gehad om mijn 'My life in pictures' online te zetten. Dus deze hadden jullie nog tegoed. April was voor mij een erg aangename maand. We vierden gezellig Pasen, hadden lekker lenteweer en ik kon optimaal genieten van de reisvoorbereidingen. Zalig! Kunnen alle maanden zo zijn, alsjeblieft? :)

De lente in huis! Ik ben nog steeds zo verliefd op deze parelmoer vaas die ik kocht in de kringloopwinkel. Wat een prachtig ding is het toch?! En zo fijn met wat bloemetjes in huis. 

YUM! Frietjes van de frituur. Vroeger bestelde ik àltijd een friet speciaal, maar tegenwoordig ben ik opeens helemaal 'into' joppiesaus. Zo gek. Maar wel super lekker natuurlijk. Hm hmmm.

Tijd om onze reis naar Bali tot in de puntjes voor te bereiden. Met de kat aan mijn zijde uiteraard. 

En om even in de dierenwereld te blijven... ik kocht voor de hond van Kristof een bakje Cesar eten (want dat vindt hij SUPER lekker!) en van Kristof's mama kreeg ik niet veel later deze foto doorgestuurd. Haha. Schattig, toch? Kijk Mr. Bob poseren met zijn bakje eten :)

Nieuwe teenslippers voor de zomer! Ik vind die van Tommy Hilfiger er altijd mooi uitzien én comfortabel zitten. Top dus. 

Pas gepoetst aquarium. Zo fijn! En mijn vis was ook gelukkig want hij maakte meteen een schuimnestje (zie foto rechts). Dat wilt, voor zover ik weet, zeggen dat hij ook tevreden is. (Correct me if I'm wrong.) 

Ellis Gourmet Burger in Maasmechelen Village. Yum! All veggie natuurlijk! Heerlijk. En gezellig om nog eens in Maasmechelen Village te kunnen gaan winkelen. 

Grote liefde! Ik kan echt niet wachten tot ik ooit een eigen huis mét weides heb zodat ik een eigen paard kan houden. Die dieren kunnen mij namelijk telkens weer helemaal tot rust brengen. De quote: "There's something about the outside of a horse that is good for the inside of a man." is dan ook helemaal van toepassing op mij! Zo waar!

Van onze kat word ik ook wel altijd gelukkig hoor. Dat gespin is ook super rustgevend. Heerlijk. En hoe grappig kunnen die beesten soms zijn? Toen ik Poessie's pootjes onder mijn dekbed zag uitsteken (foto rechts) moest ik toch even lachen. Kan toch niet heel comfortabel zijn om met je hele hoofd onder een deken te liggen? Haha. 

Oh man! LEKKER! 

De hemel op aarde! Voor een ijsje mag je mij àltijd wakker maken.

Gaan wandelen met de hond en mooie bloesems spotten. Gotta love spring!

Ziekenhuis-tijd! Ik sukkel al meer dan een jaar met mijn heup/lies/rug en niemand weet goed wat er precies aan de hand is. Ik krijg van elke dokter een andere uitslag. De ene sprak over een liesbreuk, de andere over bekkenpijn, en nu kreeg ik te horen dat er enkele spieren gekneld zitten ter hoogte van mijn lies. Holla at me. Tof om niet exact te weten wat er aan de hand is en om altijd maar met pijn rond te lopen. Ik moet wel zeggen dat ik dit keer een héle vriendelijke dokter had (serieus!) en dat mijn ziekenhuisbezoekje daardoor erg aangenaam was. Een leuke dokter doet zòveel. Ik zou hem bijna een bedank-kaartje willen sturen omdat hij mij zo goed behandeld heeft. Echt waar! 

PASEN! Zo gezellig <3 Ik heb er echt van genoten. En mama had weer super lekker (en veel te veel) gekookt. Ik kan al bijna niet meer wachten om het volgend jaar opnieuw te doen ;) 

En dan al die chocolade. Halleluja!  Hmmm. 

Misschien wel mijn meest favoriete drankje aller tijden. De champagne Daisy cocktail. Hij bevat grenadine, citroen, cognac en uiteraard champagne. Echt super lekker. Aanrader. 

So, lipgloss is a thing again?! Hell YES!

Hoe meer ijsjes, hoe beter. 

Mini shoplog. Ik wilde nog een bloesje vinden om mee te nemen naar Bali en in de Ziffiks in Balen vind ik àltijd wel iets leuk. Beste winkel, much? Er gebeurde wel iets heel gek want ik draag nòòit rood, en dit keer kwam ik gewoon thuis met een knalrood kleed. Ik bedoel maar... WAT?

Wanneer Kristof en ik samen in bed liggen dan is er 90% kans dat Poessie op deze manier tussen ons in komt liggen. Haha. Attention queen. 

Of wanneer je 's morgens opstaat, wilt ontbijten en ze naar je blijft staren tot ze ook iets krijgt om te eten. Haha. Typisch! Daar kan je gewoon niet aan weerstaan. Wel plezant om altijd gezelschap te hebben. 

Mijn favoriete gerecht OOIT? Deze vegetarische Indonesische bami met pindasaus. Grote aanrader. En na het eten een heerlijke koffie drinken. (Voor de geïnteresseerden; Zus & Zo in Bocholt. Aanrader!) 

Tandarts-tijd. Ik heb weer iets vreemd aan de hand hoor. Alle tanden aan mijn rechterkant begonnen opeens pijn te doen en dus maakte ik een afspraak bij de tandarts. In mijn hoofde vreesde ik voor miljoenen gaatjes en ontstekingen (want die pijn moest toch ergens vandaan komen?!) maar tijdens mijn afspraak bleek mijn gebit compleet in orde te zijn. Moet mij weer overkomen. Heb ik tandpijn zonder reden. Nu heeft de tandarts besloten om alle oude vullingen die ik heb te vervangen door nieuwe voor het geval mijn pijn daarvandaan komt. Nog twee afspraken te gaan. En dan maar hopen dat de pijn snel weg is! Zo vervelend, éh? Tandpijn!

Favoriete essentiële olie van het moment? Eucalyptus. Puur ontspannen met deze geur in de kamer.

Oeeh, lang niet meer gedronken. Zware favoriet. 

Gotta keep up with the Kardashians! 

Last-minute vakantie shoppen bij Primark. En dan weer thuiskomen met veel te veel Harry Potter spullen. Yup. 

En toen was het tijd om mijn koffer in te pakken en richting Schiphol te vertrekken voor onze reis naar Bali. Uiteraard met een planning die tot in de puntjes was uitgewerkt want anders zou ik helemaal gek worden. Zo ben ik dan ook wel weer. 

Over naar jou nu. Hoe verloopt jouw dag? 

Liefs, Sarah

8 opmerkingen

 1. Lekker al die ijsjes. Ik eet het het liefst het hele jaar en ik was blij toen de ijssalon vlakbij mijn huis weer open ging.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben exact hetzelfde. Ijs het hele jaar door is voor mij geen probleem. En wanneer het ijssalon weer opengaat ben ik ook altijd super blij ;)

   Verwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit. Vrolijk! Als jij ooit een huis met weides hebt, zul je vast niet meer zo vaak reizen. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, inderdaad! Leuk opgemerkt. Dat heb ik ook al vaak gedacht. Daarom moet ik nu nog van het reizen profiteren, nu het nog 'makkelijk' kan :)

   Verwijderen
 3. Ik vind het steeds zo leuk dat jullie van elke feestdag een echt feest maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Feestdagen zijn er om te feesten, éh ;) Maar inderdaad. Da's bij ons wel traditie dat we telkens opnieuw samen vieren!

   Verwijderen
 4. Wat veel lekker eten! Haha, ik vind je tulpen in de vaas erg leuk eruit zien zo! Helemaal vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh die Daisy cocktail ken ik niet maar ik wil dit drankje zeker snel proberen. Wat grappig van dat schuimnestje (als het waar is tenminste haha).

  BeantwoordenVerwijderen