Festival ready? Check!

De festivals komen er stilletjes weer aan en ik ben er al helemaal klaar voor! En hoewel er tegenwoordig een hoop keuze is qua outfits hou ik het allemaal liefst van al gewoon zo comfortabel mogelijk. Een leuke short, een topje en een vest met kap voor als het ’s avonds afkoelt zijn voor mij bijvoorbeeld onmisbaar…

01. Shirt
Een shirt of topje, afhankelijk van hoé warm het is. Simpel maar stijlvol. En uiteraard… comfortabel! 
Natuurlijk mag een zonnebril ook niet ontbreken. Al was het maar om je outfit helemaal af te maken. 
Enkele armbandjes kunnen een simpele outfit meteen helemaal opfleuren. Ik vind ze, op de één of andere manier, ook heel leuk staan op festivals. 
04. Short
En hoe leuk is deze short?! Ik bedoel maar… 
05. Topje
Opnieuw; simpel maar wel stijlvol. Je kunt nooit iets fout doen met een basic topje. 
06. Vest
Valt het weer een beetje tegen? Of koelt het ’s avonds af? Dan is een vest (met kap!) ideaal! Ik kan er alleszins niet meer zonder en neem er altijd eentje mee naar festivals. Wanneer het warm genoeg is bind ik het simpelweg rond mij (of gebruik ik het om op te gaan zitten), en wanneer het ’s avonds wat koeler wordt doe ik het aan. Handig!
Een verfrissende oogcrème die je wallen vermindert en je een heldere blik geeft. Onmisbaar voor die kleine oogjes na een zware nacht feesten! 
Tegenwoordig is het ‘all sneakers everything’. Mooi én comfortabel. Ideaal dus! Al kun je maar beter een oud paar aandoen want met wat regen erbij verandert een festivalweide natuurlijk meteen in één grote klodder modder. Dan zullen je witte sneakers er niet lang wit blijven uitzien… 
Ben ik de enige die écht niet tegen droge lippen kan? Zo vervelend! Ik heb altijd wel een lippenbalsem bij de hand. Deze variant is tegenwoordig echt een grote favoriet hier. Het is een soort verzorgende olie die er op de lippen uit ziet als een lipgloss. En hij smaakt nog eens overheerlijk ook. Top! 
Een tasje dat net groot genoeg is om je geld en je gsm in te kunnen bewaren is een tasje dat ideaal is! Veel meer moet je op een festival echt niet meedragen. Dat zit alleen maar in de weg tijdens het dansen 😉 
Welk item is voor jou onmisbaar op festivals? En bij jij ook al festival ready?

Liefs, Sarah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Back from Bali

Volgende bericht

Bali dag 1 - Jetlag dag