Bali '17 - Travel diary (VIDEO)

Ik probeer van elke reis die ik maak altijd een kort youtube filmpje te maken. Het is een leuke manier om je vakantie te herinneren en meteen ook ideaal om al je korte filmfragmenten op een toffe manier te bundelen. Ook van mijn reis naar Bali heb ik dus weer zo'n filmpje gemaakt. Tussen mijn reisverhalen door is hier dus wat beeldmateriaal. Dat is dan weer eens even wat anders ;)

Gek genoeg kwam ik dit keer thuis met iets minder filmpjes (maar wel meer foto's) dan gewoonlijk. Maar hoe dan ook, een filmpje zou er sowieso gemaakt worden.

Wat je kunt verwachten? The good, the bad and the ugly. Als in; het wonder mooie Bali, evenals ik die met mijn stro-haar (kan niet tegen tropisch weer!) naar een waterval wandel met mijn allesbehalve sportief lijf. Yup! Niet altijd even elegante beelden dus. Haha. Kristof heeft wat te houden met mij, huh? ;)


Maak jij ook graag filmpjes van je reizen?

Liefs, Sarah

7 opmerkingen

 1. Superleuke video! Ik krijg er zin ij vakantie van. Ik maak sinds drie jaar ook filmpjes van mijn reizen en ik vind het echt de beste herinnering. Niets mis met je lijf trouwens, maar ik denk dat ik het gevoel ken. Altijd als ik op vakantie een wandeling maak, roep ik wel een keer buiten adem dat ik écht vaker moet gaan sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt. Fijn dat je de video bekeken hebt :) En ja, dat roep ik dus ook best vaak op reis. Haha. Och ja, onsportieve mensen moeten ook bestaan natuurlijk!

   Verwijderen
 2. Ik ben niet zo'n fan van filmpjes maken. Ik heb dat eigenlijk nog nooit echt gedaan. Mijn papa heeft ooit video gevolgd, maar is dat al snel gestopt. Er kruipt heel veel tijd in het monteren etc. (en dat geduld heeft hij niet :p)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar kruipt inderdaad best veel tijd in. Het monteren is iets dat ge graag moet doen! Gelukkig heb ik er wel het geduld voor want ik vind dat video's toch altijd nog net da beetje meer herinneringen oproepen dan foto's. Bewegende beelden zeggen mij meer. Altijd fijn om dan zo'n video te hebben om terug te kunnen bekijken :)

   Verwijderen
 3. Leuk joh! Ik ben echt weer even terug in Bali, veel herkenbare beelden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje, heerlijke reis! Wat is er veel tofs op Bali, lijkt me echt een fijn eiland!

  BeantwoordenVerwijderen