5x blogs die de moeite waard zijn

Ik volg nu al een tijdje een hele hoop super toffe blogs en wou er vandaag enkele in de kijker zetten. Zelf vind ik het plezant om op deze manier andere bloggers te leren kennen, dus voilà. Hier zijn vijf blogs die ik zeker en vast de moeite waard vind.

1. WorldOfWanderlust
Wanneer ik op reis ga bekijk ik àltijd Brooke's blog om te zien wat haar bevindingen zijn van de plaats waar ik naartoe ga. Zij is namelijk al vrijwel overal geweest en heeft daar interessante artikels van op haar blog staan. Ook haar foto's vind ik erg leuk. Een must-read voor de reizigers onder ons.

2. ExploresMore
ExploresMore is de lifestyle/travel blog van Julia. Ze groeide op in La en studeert tegenwoordig in München, Duitsland. Op haar blog deelt ze voornamelijk veel over haar reizen, maar kan je ook recepten, favorieten, en wijze levenslessen terugvinden. Ze post niet erg vaak, maar wanneer ik weer een nieuw artikel van haar zie verschijnen word ik stiekem toch altijd een beetje blij. En dan weet je dat het goed zit ;)

3. AroundSan
Ook naar de artikels van Sandra kan ik erg uitkijken. Ze schrijft heel open en eerlijk over haar reizen, haar gezondheid, fashion, interieur,... , en dat apprecieer ik heel erg. Je moet het uiteindelijk maar doen, zo open en eerlijk dúrven zijn op het internet. Daar heb ik alleen maar respect voor. Wat ik ook zo leuk vind is dat haar positiviteit in al haar artikels naar boven komt. Heel aangenaam om te lezen!

4. PeachyStories
Een heel ander soort blog dan de voorgaande vind ik persoonlijk. Blogster Sara schrijft voornamelijk over dierproefvrije cosmetica, veganisme en lifestyle. Door haar liefde voor dieren doet ze vrijwilligerswerk bij GAIA, en haar favoriete land ter wereld is Disneyland. Je moet haar 'About' pagina maar eens lezen, dat geeft meteen de hele sfeer van haar blog aan. De moeite!

5. EvelyneVergote
Ik ken Evelyne al verschillende jaren dus uiteraard mag ook haar blog niet in dit lijstje ontbreken. Evelyne heeft een fotografie/lifestyle blog en ik vind het fijn om via haar artikels meer over haar te weten te komen. En omdat ze zo'n grote passie heeft voor fotografie ben ik ook altijd blij om haar eigen foto's op haar blog te zien verschijnen. Die zijn gewoon heel leuk om naar te kunnen kijken :)

Kende jij al deze blogs al?

Liefs, Sarah

21 opmerkingen

 1. Zo lief van je dat mijn blog in je lijstje staat *bloos* <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuke blogs die er tussen staan een aantal kende ik zelfs nog niet ( gelijk even opgezocht)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh leuk om weer nieuwe blogs te leren kennen! Ik kende Evelyne Vergote en AroundSan al wel. De rest nog niet, meteen eventjes een kijkje nemen!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoeeee leuk is het om mijn blog hier in dit rijtje tegen te komen! Zó tof! Dankjewel voor je lieve woorden Sarah. ♡
  Vind het super bijzonder om te lezen dat je naar mijn artikelen uitkijkt!
  Ik ken verder alleen de blog van Evelyne, dus ik ga lekker even rondneuzen op de andere blogs. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Je hoort dan ook helemaal thuis in dit rijtje <3

   Verwijderen
 5. Hoeeee leuk is het om mijn blog hier in dit rijtje tegen te komen! Zó tof! Dankjewel voor je lieve woorden Sarah. ♡
  Vind het super bijzonder om te lezen dat je naar mijn artikelen uitkijkt!
  Ik ken verder alleen de blog van Evelyne, dus ik ga lekker even rondneuzen op de andere blogs. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah, leuk, ik ken een aantal blogs uit het rijtje niet. Altijd leuk om nieuwe te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een tof lijstje! Ik kijk ook altijd uit naar de artikelen van Sandra. Ik ga eens die blog van worldofwanderlust bekijken, een beetje reiskriebels kunnen nooit kwaad! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leeeuk! Nieuwe blogjes ontdekken! Ik kende alleen de blog van Evelyne en Sandra al. Naar de rest ga ik nu es kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh thank you so so much, so sweet of you to feature my blog !! Lots of love from Munich :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. You're so welcome. And thank you for checking out my little blog here ;)

   Verwijderen
 10. De blog van Sandra volg ik alweer een hele tijd, vind haar reis foto's ook altijd prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik ga eens kijken naar de eerste twee. Die van Sandra volg ik ook al een hele tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ken er twee, die van Sandra en Evelyne ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk!!! Ik kende ze bijna allemaal niet (shame on me) behalve die van Evelyne ! Ik ga snel even kijken<3 Wat leuk dat je andere bloggers in het zonnetje zet.
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen