My life in pictures #29

De laatste tijd verschenen er nogal weinig artikels online dus ik ben blij dat ik nog eens een foto-overzicht kan publiceren. Maart leek voor mij de langste maand aller tijden en eigenlijk heb ik ook niet zo heel veel speciaals gedaan, maar deze foto's ga ik jullie toch niet onthouden. Veel lees- en kijkplezier.

De laatste tijd hoorde ik zoveel mensen praten over 'golden milk', oftewel melk met kaneel en kurkuma. Ik werd er zo nieuwsgierig naar dat ik het zelf ook eens maakte. Maar ew, wat een tegenvaller. Dat vond ik echt niet lekker. Jammer, want kurkuma schijnt voor zowat alles goed te zijn...

Tijd voor Temptation. Aan-niks-denken-TV!

Ik vs. al die mensen die hun short al boven halen van zodra de zon te zien is. Brrr. 

Knuffel-tijd!

Sinds onze Rosse (kat) is overleden is Poessie de enige kat in huis en laat ze zich ook dubbel zo hard verwennen. En hoewel dat soms héél irritant is kan dat af en toe ook weleens schattig zijn. Kijk hoe ze in mijn armen kan komen liggen. Te lief gewoon!

En wanneer Kristof thuis is moet daar natuurlijk ook mee geknuffeld worden. -Smelt-

Nog meer dierennieuws. Helaas niet zo positief nu. Deze foto trok ik nog toen ik mijn aquarium wilde gaan poetsen. Ik denk dat mijn vis panische angsten had van dat netje waarmee ik hem uit het water moest halen, want hij verstopte zich altijd op de meest gekke plaatsen en op de meest vreemde manieren. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Natuurlijk niet plezant, maar af en toe moet een aquarium toch eens gepoetst worden natuurlijk. Helaas is hij zo'n tweetal weken nadat deze foto is getrokken gestorven. Geen idee waarom want ik had hem nog geen half jaar. Vissen zijn blijkbaar echt mijn ding niet. Eigenlijk wilde ik daarom ook geen nieuwe vis meer, maar... 

... mijn broer heeft ook een aquarium en daarin zat een paradijsvis die niet met de andere aquariumbewoners kon opschieten. Hij beet letterlijk de ogen uit de kleinere vissen. Die moest er dus dringend uit en kon nu bij mij terecht. Hopelijk houdt ie het iets langer uit bij mij dan al mijn andere vissen... 

Nespresso verslaving? CHECK!

Onlangs bracht ik een bezoekje aan de kringloopwinkel om eens naar hun boeken te gaan kijken. Want waarom altijd maar nieuwe dingen kopen? Toch? Dat is alleen maar slecht voor het milieu. Helaas vond ik geen leuk boek en kwam ik thuis met deze parelmoer vaas. Helemaal verliefd! 

Gelijk ook een nieuwe portie medicatie tegen migraine in huis gehaald. Zware haat-liefde relatie met deze dingen want ik wil er zo graag mee stoppen maar ik kan er helaas (voorlopig nog) niet zonder.

Gotta love rode rozen, maar zo stom om ze weg te moeten doen wanneer ze zijn uitgebloeid. Ik wil het heel jaar door rode rozen in huis hebben. Ok? Ok! 

Pure gouden zonnestralen 's morgens. En fluitende vogeltjes enzo. Heerlijk!

Spring cleaning mijn kamer. Ik vind dat altijd nodig! En zo fijn om nadien in een extra propere kamer in slaap te kunnen vallen. 

En met extra proper bedoel ik ook éxtra proper. Ik poetste zelfs mijn zilveren juwelen. Vreselijk werkje want die zilverdoek vind ik super vervelend aanvoelen, maar enfin. Het is gebeurd en al mijn juwelen blinken weer. Yay!

Voetbadjes na een dag werken zijn een must!

En ook essentiële oliën zijn zo ontspannend. Lavendel en eucalyptus zijn sowieso mijn favoriete geuren. Hmm. 

Tranquillity thee en mijn Harry Potter tas die barstte toen ik er heet water ingoot. Niet leuk! 

B.o.b. quality time. Altijd fijn om met de hond te kunnen gaan wandelen. 

In een vorige My Life In Pictures had ik het over goedkopere inktpatronen. Hier is een update. Koop die dingen NIET! Haha. Links zie je de afdruk met originele inktpatronen, rechts de afdruk met goedkope patronen. Het verschil is in mijn ogen erg duidelijk! 

Deze vliegtuig-foto wilde ik graag inkaderen omdat hij me doet me denken aan vakantie. Ik doe trouwens niets liever dan met het vliegtuig op vakantie gaan. Zo ontspannend. 

En over vakanties gesproken... ik had nog steeds een cadeaukaart van Connections liggen. Daar hebben we dan maar meteen een reis naar Bali mee geboekt. Eind april vertrekken we. Ik kan al niet wachten!!! 

De scheurkalender op het werk en de spreuken die er op te vinden zijn. Ik vind die dingen altijd fijn om te lezen. 

Blind Getrouwd en Ben & Jerry's. Beste combinatie ooit! Ik vind het trouwens zo jammer hoe alles tussen Tine en Ben verlopen is want hoe goed passen die twee eigenlijk bij elkaar? Ik bedoel maar... Plus ik kan al niet wachten op een nieuw seizoen van dit programma :) 

Liefste hert ooit.

Inkopen gaan doen in Duitsland samen met mama, 's middags een lekker broodje gaan eten en dan thuiskomen met miljoenen winkelzakken die allemaal moeten leeggemaakt worden. Work, work, work, work, work ;) Maar zo plezant om te doen!

Cotton Candy doucheschuim en Cotton Candy nagels (na een bezoekje aan Kruidvat). Alle nagellak daar uittesten! Oeps. 

Lekkerste paaseitjes ooit? Van die chocolade eitjes die je kunt leeg lepelen. HALLELUJA! De hemel op aarde. 

Poessie is dan weer meer te vinden voor de crème brûlée. Heel die kop in dat potje. Haha. 

Wallen DIY. Voeg een theelepel natriumbicarbonaat in een half glas warm water en giet dat op twee wattenschijftjes. Leg die vervolgens onder je ogen en... voilà. Of het écht werkt weet ik niet, maar het voelt hoe dan ook verfrissend aan. 

Nooit fijn om te doen maar het moet gebeuren... make-up kwasten wassen!

Ik bestelde afgelopen maand ook eindelijk een lip oil en een nieuwe fan brush bij Ici Paris XL. Die dingen stonden al eeuwen op mijn wishlist. En ben ik de enige die echt àltijd (maar serieus, ALTIJD!) Kenzo parfum staaltjes krijg? Alsof er geen andere staaltjes meer bestaan? 

Nieuwste Netflix verslaving? Gossip Girl! Ik herinner mij nog dat we vroeger de dvd's van deze reeks in de videotheek gingen huren. Ja, wat?! Super lang geleden dus! Volgens mij letterlijk tien jaar als ik mij niet vergis. Toen heb ik de eerste twee seizoenen met heel veel plezier uitgekeken maar ben ik blijven hangen bij seizoen drie. Op de één of andere manier vond ik die afleveringen iets minder. Ondertussen zit ik opnieuw aan seizoen drie en, hoewel ik de afleveringen opnieuw een beetje minder vind, blijf ik toch met veel plezier doorkijken. Ik wil nu gewoon weten hoe de reeks afloopt. Hoewel ik natuurlijk wél al weet wie Gossip Girl is :)

Nog een verslaving? San Pellegrino spuitwater. Yum. 

Wanneer papa mij vraagt om foto's te trekken van een plant in de tuin. Graag! Het ging om een exemplaar dat blijkbaar nog niet vaak tot bloei was gekomen in onze tuin en nu dus wel mooi was gegroeid. 

Close-up. 

En meteen ook wat extra tuin-foto's gemaakt. Want hoe mooi is de lente? 

Bloesems!

Tuinhuis.

Nieuwe sneakers. En wanneer je die gratis kan laten personaliseren, dan waarom niet? Haha. Zo grappig. 

En een Forever 21 bestelling die binnenkwam. Hoe fijn is het om zulke pakketjes open te kunnen doen?! 

En dan die beelden van die varkentjes. Ik word daar zo boos van. Langs de ene kant is het goed dat ze eindelijk naar buiten komen met zulke beelden, maar langs de andere kant vind ik het triest dat mensen zoiets nodig hebben om te beseffen dat er niet zo met dieren hoort te worden omgegaan. 1. Een varken slaan met een stok of een varken vermoorden om zijn vlees is in mijn ogen allebei erg. Na het zien van deze beelden vindt men het verschrikkelijk dat er zo met deze dieren wordt omgegaan, maar ze vermoorden is wel oké? Gek, toch? En 2. Zulke dingen gebeuren, zonder twijfel, in élk slachthuis. Een dier kan zich niet verdedigen. Moet ik dan nog meer zeggen? De laatste keer dat ik een vrachtwagen met varkens voorbij zag rijden op de autostrade ben ik in huilen uitgebarsten omdat er een dier inzat dat compleet vol bloed hing. En ik woon verre van in de buurt van dat slachthuis dat hier ter sprake is gekomen... . Hitler toestanden noem ik het altijd. Dit is allemaal NIET OKÉ! (Ik denk dat ik hier maar eens een heel artikel over moet gaan schrijven!) 

Terug over naar meer positief nieuws. Ik had er zolang naar uitgekeken en nu was het zover. Beauty and the Beast. Wat een fantastische, nostalgische film. Extra leuk dat Emma Watson Belle mocht spelen natuurlijk. En hoewel Emma's zangstem nogal (héél) hard was bewerkt, vond ik de muziek ook helemaal geweldig. Wegdromen, zo'n film.

Niet meteen iets om bij weg te dromen maar wel héél erg de moeite. 13 Reasons Why! Jaren geleden heb ik het gelijknamige boek al gelezen dus ook naar deze serie had ik enorm uitgekeken. En woah... ! Heel heftig maar ZO goed! Over hoe mensen de reden kunnen zijn van iemand's depressie/zelfmoord (zonder dat ze dat misschien zelf doorhebben). Grote aanrader! 

En dat was het alweer. De maartse buien zijn voorbij. Tijd voor de aprilse grillen nu! Laat maar komen :) 

Wat zijn jouw plannen voor de maand april? 

Liefs, Sarah

10 opmerkingen

 1. Ik vind dit altijd een grappige tijd van het jaar. De een loopt in korte broek, de ander in winterjas. Ik hoor zelf ook bij team winterjas. Ik heb een zonnige dag met leren jasje geprobeerd, maar omdat ik best vroeg vertrek thuis vond ik het veel te koud. Direct mijn winterjas weer terug gehangen. Ik heb ggeen speciale plannen, maar kijk wel uit naar de lange weekenden die er bijna aankomen (pasen, koningsdag, pinksteren), die ik afwisselend in Nederland en België ga doorbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay voor team winterjas! En jaaa, zalig éh? Die verlengde weekenden. Ik kijk er ook al naar uit om Pasen te vieren :) Veel plezier alvast!

   Verwijderen
 2. Leuke fotos! Heerlijk he al die bloemen in bloei :) En de foto's met je kat, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De maand april word voor mij een drukke maand om dan nog maar te zwijgen over mei :) Maar ach, voor we het weten is het alweer om (helaas)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik denk ook echt al dagen: whattafak is nu toch golden milk. Heb alleen blijkbaar niet het verstand om het ook echt te gaan opzoeken :p dus dank dat jij dat wel hebt gedaan. Haha. Lijkt me ook niet lekker eigenlijk. Maar ik ben dan ook niet zo'n super kaneel fan.
  En ik wacht ook met smart op mijn bestelling van forever21. Morgen komt ie. Nog even geduld :D
  Mijn plannen voor april:: morgen verjaren en taart eten en voor de rest heb ik nog niet echt iets. Haha. Knullig hé :p Misschien een keer naar de dierentuin. Oja en m'n vriend z'n birthday vieren want die is binnen 17 dagen ook jarig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die melk zou ik ook zonder kaneel niet lusten hoor. Echt niet lekker vind ik persoonlijk. En oeeh, leve de Forever 21 bestellingen. Altijd zo plezant om daarop te mogen wachten :) Hopelijk heb je van je verjaardag genoten!!!

   Verwijderen
 5. Yummm, die chocolade eieren. Heerlijk! En haha, ik ben ook nog onder een kleedje te vinden nu de zonnige dagen begonnen zijn. Brrr, nog steeds best koud (zeker 's avonds). Naw, zo lief, al die foto's met de kat <3. Cuuute!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt éh. Nog veel te koud voor zomerkleding ;) En dankjewel!

   Verwijderen