Bali WISHLIST

Onlangs vertelde ik al dat ik binnenkort naar Bali vertrek. Nu, voor ik kan vertrekken heb ik nog enkele spulletjes nodig. Maar écht… serieus, NODIG! (Als in voor je kleerkast vol met kleding staan en toch niks hebben om aan te doen! Ken je het?) Dus ik besloot online alvast op zoek te gaan naar alles wat ik nog in huis moet halen en vond het leuk om jullie op deze manier mee te nemen. 

Altijd handig op vakantie. En deze van Tommy zitten zo makkelijk! Ik heb ze momenteel in een andere kleur maar die zijn zeer dringend aan vervanging toe. 
Geen idee waar al mijn vesten naartoe zijn, maar ik heb dus een nieuw exemplaar nodig voor in het vliegtuig. Altijd praktisch om verschillende laagjes aan te doen die makkelijk aan- en uit te trekken zijn wanneer je vliegt. Dit vest van Tommy Hilfiger is qua prijs wel wat aan de hogere kant, maar gelukkig krijg je nu 10% korting bij Zalando. Dat scheelt toch weer enkele euro’s. En hoe meer ik kan shoppen, hoe beter natuurlijk 😉
Roze zonnebrillen. Halleluja. Zo mooi!
En een pyjamabroek met pony’s erop voor amper 7 euro? Ik bedoel maar… 
Tegenwoordig zijn bralettes en bandeaus helemaal in. En hoe makkelijk zitten die dingen? Weg met push-ups en vreselijk irritante beugels. Op vakantie wil ik mij wel onderdompelen in de bralette wereld. Als het maar comfortabel is!
Een reiskoffer heb ik nu echt wel nódig. De koffer waar ik mee reis is nog zo’n oeroud exemplaar dat vijftig kilo weegt en maar twee wielen heeft. Super onhandig dus. Deze koffer van Delsey steekt al jaren mijn ogen uit… 
Can’t run, I’m a mermaid = ME! 
8. Badpak
Ook badpakken doen het de laatste tijd erg goed op vlak van ‘mode’. Fijn, want ik vind dat mooi staan en ik voel mij daar veel meer op mijn gemak in dan in een bikini. 
9. Topje
Enkele basic topjes zou ik ook nog wel kunnen gebruiken. Simpel. Maar toch stijlvol. En altijd makkelijk te combineren op een short. Ideaal dus. 
Wat is jouw favoriete webshop?
Liefs, Sarah

Comments (8)

 • Evelyne Vergote

  20 april 2017 at 18:54

  Ik moet volgende week zondag naar een familiefeest. Ik stond vorige week voor mijn kast en ik zei: 'wat moet ik nu aan?'. Waarop ik ging shoppen en met 2 paar schoenen en een broek thuiskwam. Nu is de grote vraag.. welke schoenen doe ik aan *haha*

  1. HosteSarah

   20 april 2017 at 18:57

   Fotoooo's 🙂 Haha. Veel succes met kiezen 😉

 • Marjoleine

  20 april 2017 at 19:10

  Wat een toffe items! En ontzettend gaaf dat je naar Bali gaat, ik lees graag hoe het daar is 😀

  1. HosteSarah

   20 april 2017 at 19:42

   Dankje. En over Bali zullen zéker een hoop artikels online komen als ik terug ben 😉

 • Nesrin

  20 april 2017 at 21:27

  Oeh I like the bra! Heel mooi zo een beha met kant. Gaaf dat je naar Bali gaat en ik hoop dat je al het moois gaat delen op je blog.

 • irene

  21 april 2017 at 08:54

  Leuke items! en gaaf dat je naar bali gaat! Ik vind badpakken ook fijner, niet alleen om onzekerheid maar ook om het feit dat ik snel verbrand.

 • Sheila

  25 april 2017 at 18:07

  Wat grappig, hier staan voor mij allemaal dingen tussen die ik ontzettend onnodig vind voor Bali (of elke andere bestemming). Grappig dat een inpaklijst en ook datgene wat je meeneemt om mee te reizen, zo verschilt per persoon. Een koffer zou ik bijvoorbeeld een onding vinden en het beperkt mij enorm in mijn bewegingsruimte. Ik heb er niet eens één 🙂

  In ieder geval heerlijk dat je naar Bali gaat. Het verveelt mij nooit!

  1. HosteSarah

   25 april 2017 at 18:22

   Haha, serieus? Ik zou namelijk niet zonder, bijvoorbeeld, een zonnebril kunnen vertrekken naar Bali. Of zonder badkleding. Maar inderdaad. Wat je meeneemt en op welke manier je reist is natuurlijk persoonlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Mijn top 10 travel websites

Volgende bericht

Pak als een pro