A trolley traveler's dream suitcases

Ik ben een echte trolley traveler. Reizen met een rugzak zegt me helemaal niets, dus ik heb altijd mijn oude vertrouwde koffer bij. Nu moet ik zeggen dat mijn echte reiskoffer ook ├ęcht al heel oud is. Hij weegt zonder inhoud al 100kg (je snapt het wel) en heeft ook maar twee wieltjes. Heel onhandig, zeker wanneer je weet dat het tegenwoordig zoveel beter kan. Met die lichtgewicht koffers met vier wieltjes die je tegenwoordig overal ziet, is het ook voor mij dringend tijd dat om te investeren in een nieuwe koffer. Dit zijn alvast mijn droom-exemplaren. 

1. Samsonite Lite-Cube DLX Aluminium

2. SuitSuit Fabulous Fifties Pink Dust

3. Samsonite Lita-Cube DLX Ivory-Gold

4. Delsey Segur Chestnut

5. Delsey Chatelet Hard + Angora

6. American Tourister Bon Air Zwart

Ik zie mij rondlopen met al deze koffers, maar moest ik echt kiezen dan zou ik gaan voor nummer vijf. Dat is echt al jaren mijn droomkoffer.

Hoe ziet jouw droomkoffer eruit? Of ben jij meer een rugzak-type? 

Liefs, Sarah

7 opmerkingen

 1. Wat een prachtige exemplaren! Ik vind die van SuitSuit altijd zoo mooi ��, die staat stiekem nog op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave koffers allemaal! Ik zou nog graag eens een pastelroze rolkoffer willen hebben - mijn favoriete kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn echt allemaal super mooi <3. Vrolijke kleurtjes ook! Ik vind het ook echt het fijnst om met een koffer op reis te gaan, inderdaad! Al is het alleen maar om niet steeds een last op je schouders te hebben. Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw ik vind nummer 2 en 5 echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen