My life in pictures #28

Een maand van ups & downs en héél veel werken. Veel vrije tijd heb ik niet gehad, maar ik heb er toch het beste van proberen te maken. Kijken jullie mee? 

Regen, regen, regen. Stiekem heb ik daar best wel van genoten afgelopen maand. Wanneer ik aan het werk was dan merkte ik er toch niets van, en thuis kon ik gezellig onder de dekens kruipen en wat kaarsjes aan doen. En het geluid van tikkende regen tegen het raam, dat heeft af en toe ook wel iets.

Ik kocht voor het eerst ook eens iets op Aliexpress, waaronder deze twee telefoonhoesjes. Krijg ik gelijk een verkeerde bestelling binnen. Typisch. Ik was op zoek naar doorschijnende hoesjes met tekening, zodat je de roze kleur van mijn iPhone erdoor kon zien. Krijg ik een knal zwart hoesje binnen. Fantastisch. Gelukkig werd enkele weken later ook mijn wél doorschijnend Harry Potter hoesje geleverd. Yay! Blij mee!

So let me take a selfie.

Kristof en ik gingen ook eindelijk weer eens uiteten. Was alweer eeuwen geleden. Amai. Ik kan al niet wachten om naar wat meer nieuwe restaurantjes te gaan.

En ik heb voor het eerst in mijn leven een Japanse reality show gezien. Ja, wat? 'Terrace House Aloha State' op Netflix is echt een aanrader. Men volgt er het leven van zes vreemden die samenleven in een huis op Hawai. Heel apart en ook best verslavend. Ik heb de acht afleveringen die online staan echt erg snel uitgekeken. Zo goed!

Kapper-tijd! Ik heb zelf het gevoel dat mijn haar vijftig tinten donkerder is, maar vrijwel niemand anders merkt op dat er iets aan veranderd is. Vreemd. Maar hé, mijn uitgroei is tenminste wél weer weg!

Euhm... hoe zalig is Hema toch?! Ik wil alles hebben!

SNEEUW! Ik vind het echt zo jammer dat het dit jaar vrijwel niet gesneeuwd heeft. Zo'n klein, miezerig laagje blijft uiteraard niet lang liggen. Hopelijk hebben we volgende winter wat meer geluk!

Ik kwam dit artikel tegen en... bah. Daar word ik zo kwaad van. Een man die opkomt voor dieren en daarom gewoon bewusteloos wordt gestampt?! Komaan, éh. En om wat voor cultuur of om welke mensen het ook gaat... dierenleed is nooit oké! Dieren horen niet geslacht te worden, op welke manier dan ook!!! Go veggie, save lives!!!

Poessie, a.k.a. mijn wekker. Every single morning!

Werk-wekker. Not all that much fun. Geef mij dan Poessie toch maar ;) Maar serieus, dat vroege opstaan kruipt in een mens z'n kleren. Ik kan daar echt niet zo goed tegen. Brr.

En dan thuiskomen van mijn werk en de Mont Ventoux op mijn gezicht spotten. Tof! NOT!

Lezen, lezen, lezen. Zalig ontspannen!

En toen was het Valentijn. Ik checkte die dag mijn Timehop app nog eens en kwam deze teksten tegen vooraleer ik mijn oude social media posts te zien kreeg. Haha. Beware the ex's of Valentine's past, plus een Valentine's Day survival guide. Nummer 3 is echt zo grappig!

Lekker gezellig in mijn eentje pizza eten, want Valentijn vierde ik alleen.

Enkele dagen later kreeg ik van mijn vriend dan wél bloemen. Zo lief. En mooi! Ze staan nog steeds in mijn kamer te schitteren. Gotta love them red roses :)

Pony pyjama broek? Check!

Goodiebags krijgen in het Kruidvat = best thing ever. Van zulke dingen word ik echt blij. Volgens mij moest je hier gewoon twee producten van L'oréal, Garnier of Maybelline voor gekocht hebben. Toch leuk dat je dan enkele spulletjes cadeau krijgt?!

Niks zo fijn als uitgebreid kunnen ontbijten. Zaalig! En lekker. Hmm.

When the cat's the queen of the house... . Alle plaats gaat naar mevrouw Poessie! The usual.

Afgelopen maand heb ik ook voor het eerst de Patatje Joppie chips gegeten. Best lekker.

Uiteraard moest ook de veggie burger van McDonalds geproefd worden. Als vegetariër weet ik hoe vervelend het was (!) om altijd maar met vrienden naar de McDonalds te moeten gaan, om daar dan geen veggie optie te kunnen krijgen (of er zolang op te moeten wachten aan de kassa dat ik uiteindelijk pas aan tafel kon wanneer iedereen al klaar was met eten)! Zo fijn dat er nu wél een vaste vegetarische menu is. Al moet ik zeggen dat de groentenburgers die ik vroeger als vleesvervanger kreeg, veel lekkerder waren dan deze fake vlees-variant. Maar enfin. Slecht was het zeker niet. En yay voor all them animal-lovers out there! En als dessert kon een McFlurry niet ontbreken natuurlijk. Hm hmm.

Na het werk de zetel in, wat lekkers om te eten en een aflevering Blind Getrouwd. Genieten! En de voeten (en rug en hoofd!) laten rusten na zo'n hele dag werken.

En ik kan maar niet wennen aan dat haar van mij. Hoewel andere mensen vrijwel geen verschil zien. (Of ze durven niet zeggen dat ze het lelijk vinden?!) In ieder geval, tijdens mijn volgende kappersbezoek ga ik terug naar natuurlijker Barbie-blond! Laat al maar komen ;)

Ik heb geen idee wat voor soort vliegen er in mijn kamer zitten, maar halleluja... dat zijn de meest vervelende vliegen aller tijden! Ze kunnen precies niet vliegen; botsen overal tegen en vallen soms uit het niks uit de lucht. No joke. Hier viel er eentje vlak voor Poessie's neus uit de lucht. Te gek gewoon. En heel irritant.

En als die vliegen nog niet genoeg zijn, zat er ook nog eens zo'n vieze luidruchtige kever in mijn kamer. Ja bye! Daarvoor heb ik toch even op mama geroepen, die hem vervolgens mooi heeft buiten gezet.

Bloggen over make-up = oude producten herontdekken. Dit palette lag ergens tussen al mijn rommel, waardoor ik het zo'n beetje vergeten was. Zonde, want check hoe mooi! Het komt trouwens voor in het artikel dat ik schreef over producten die ik kocht door het kijken van youtube video's. Mocht je interesse hebben, dat kan je hier lezen!

YUM! Appel met pindakaas en enkele stukjes paprika. Best snack ever.

Nieuwe lakens! Zalig om dan in bed te kunnen kruipen.

Al hebben witte lakens een héél groot nadeel. Haha. Overal kattenhaar. Verschrikkelijk. De pluis-roller draait hier overuren tegenwoordig.

New baby in town. Ik ging op baby bezoek en dat was gewoon té schattig.

En nu even over het bloggen. Links zie je mijn schema voor Februari '16, rechts zie je mijn schema voor Februari '17. Omwille van mijn werk kan ik veel minder bloggen dan ik graag zou doen. Gelukkig is er elke week toch minstens één artikel online gekomen, maar toch. Hopelijk wordt dat in de toekomst opnieuw wat meer! Ik vind trouwens ook niet genoeg tijd om te reageren op al de blogs waar ik wél graag op zou reageren. Zo jammer. Jullie hebben dus allemaal nog enkele blog-bezoekjes van mij tegoed ;)

Nog steeds zo blij met mijn foto op plexiglas. Hij blinkt zo mooi en ziet er zo luxueus uit. Helemaal mijn ding.

Meest deprimerende activiteit OOIT! Maar dan echt. Serieus. EVER! Ik wil zo graag uit huis maar een huis kopen (of bouwen) lijkt mij gewoon mission impossible. Alles is ZO duur en heeft meer negatieve kanten dan positieve. Ik zie het bos doorheen de bomen niet meer en ik begrijp ook compleet niet hoe andere mensen (lees; eigenlijk iedereen) dat wel kan. Serieus! Hoe dan?! En dat vrijwel iedereen uit mijn omgeving nu ook bezig is met het bouwen of kopen van huizen maakt het er niet meteen makkelijker op. Als mijn vrienden of collega's niet aan het praten zijn over baby's (nog zoiets), dan zijn ze wel aan het praten over huizen. 75% van de tijd wil ik gewoon in huilen uitbarsten door al die miserie! Want wààrom in hemelsnaam wilt het hier maar niet lukken? Help?

En dat was dat. February twenty seventeen OUT! Bye.

Hoe gaat het vandaag met jou?

Liefs, Sarah

24 opmerkingen

 1. Wat moet je vroeg opstaan voor je werk. Je haar is helemaal niet lelijk. Als dat al lelijk is ;-) Succes met je huizenjacht. Jouw tijd komt nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaah haha wat stom bij je eerste bestelling van Ali express dat je meteen de verkeerde hebt! Ik bestel er regelmatig wat en nog nooit (afkloppen) wat fouts binnen gekregen gelukkig. Hij is wel leuk! Allebei trouwens :)
  Ik heb de film van de jongen in de gestreepte pyjama ooit gezien, zo zielig maar heel mooi verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Typisch dat het hier weer meteen fout loopt. Gelukkig heb jij dan nog nooit problemen gehad. En jaaa, dat verhaal van de jongen in de gestreepte pyjama is inderdaad zo erg. Om die film moet ik gewoon altijd huilen...

   Verwijderen
 3. Leuk om te zien! Succes met de huizenjacht! En gelukkig is je hoesje wel in de juist kleur nu toegekomen want die hp hoes is veel te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die selfie van jou vind ik prachtig! En wat leuk dat je een blogschema bijhoud. Ik doe dat niet, maar zou dat beter wel eens doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku :) Een blogschema is een grote aanrader. Werkt super makkelijk op die manier!

   Verwijderen
 5. Ik vind je haar super mooi! (en jezusmina, zo lang!) Ik bestel ook regelmatig via ome Ali en ik heb nog nooit iets fout gekregen. Wel een keer iets kapot maar dan kreeg ik m'n geld meteen terug gelukkig :) Ik vind huizenjacht wel leuk, maar als je niet zo'n groot budget hebt vind je op Immoweb alleen van die ouwe woningen waar nog heel veel werk aan is, waardoor je dus toch een groot budget moet hebben om er iets leuks van te maken :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) En jaaa, inderdaad. Een 'goedkoop' huis bestaat niet éh. Die oude 'goedkope' gevallen die je dan tegenkomt kosten uiteindelijk waarschijnlijk nog meer dan een nieuwbouw omdat ze zoveel verbouwwerken nodig hebben. Wat een miserie!

   Verwijderen
 6. Wat een mooie foto's! En wat een lieve kat :-)
  Hoe heelijk! Mac in bed .. Veel liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke boekjes van de Hema. Want!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja éh?! Ik vind het altijd moeilijk om ze niet allemaal mee naar huis te nemen ;)

   Verwijderen
 8. HEMA heeft teveel leuke dingen! En wat is je haar lang trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb zo belachelijk hard gelachen om de Valentijnsdag Survival Guide hahaha! Heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vond ik ook echt té grappig. Ik moest er gewoon een screenshot van kunnen maken ;)

   Verwijderen
 10. Jeetje wat staat jouw wekker vroeg! Ik dacht dat onze wekker al vroeg stond! Wat heb je trouwens een mooie kat! Heel fotogeniek ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vreselijk éh? En dat went echt niet, zo vroeg opstaan. En dankjewel. Mocht ze het kunnen lezen, ze zou nogal fier zijn ;)

   Verwijderen
 11. Super leuk, die foto's uit jouw leven. Jeetje: wat moet jij vroeg op!! En wat een schetige poes. De snack? Wat apart! Nooit van gehoord. Gek genoeg krijg ik er trek van.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke foto's zeg! :) Ik vind je Harry Potter hoesje supertof, leuk ook dat 'ie doorschijnend is. Zou inderdaad jammer zijn als je de roze kleur van je Iphone niet zag!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind je haar wel mooi zo hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen