Current favorites

Hoog tijd om nog eens een favorieten artikel te publiceren, want dat is alweer van december geleden. De tijd vliegt. Hier volgen dus mijn meest gebruikte en meest geliefde spullen van de afgelopen tijd! 


Jojo Moyes - After You
Dit boek is het vervolg op 'Me Before You', dat ik ook met héél veel plezier gelezen heb. En ondanks dat dit deel wat minder positieve commentaar kreeg op Goodreads vond ik het toch helemaal de moeite waard. Ik vond het stiekem zelfs een beetje beter dan het eerste boek. Ja, wat? Grote aanrader dus! Het eerste boek is trouwens ook heel erg de moeite hoor. Ik ben alvast helemaal fan van Lou, het stuntelige hoofdpersonage. Wie weet val jij ook wel voor haar charmes?

Q & A a day - Potter Style
Er bestaan wel meer van dit soort boekjes, maar ik koos resoluut voor hetgeen dat ik nu heb omdat ik het er zo mooi vind uitzien. Het heeft een mooie bruine kaft en de randen van de pagina's zijn goudkleurig. Echt een leuke vormgeving. En uiteraard vind ik het gewoon heel plezant om dagelijks een vraag te kunnen beantwoorden en dan, vijf jaar lang, mijn antwoorden met elkaar te kunnen vergelijken.


Clinique - Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder
Ik ben vrij zeker dat ik dit product al zo'n miljoen keer heb laten voorbij komen op mijn blog, maar ik vind het dan ook zo goed werken. En het ziet er nog eens mooi uit, ook. Het poeder heeft een kalmerende werking voor de rode huid en dat is nu nét wat ik nodig heb. Ideaal dus!

Real Techniques - Powder Brush
Dat de kwasten van Real Techniques grote favorieten zijn hier, dat is ook geen geheim meer denk ik. Deze poeder kwast voelt hemels zacht aan en is ideaal om mijn Clinique poeder mee aan te brengen.

Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer
Een concealer met een groene ondertoon die puistjes daardoor beter wegwerkt. Serieus, de beste concealer die ik al ooit gehad heb! Tegenwoordig gebruik ik geen foundation meer, maar werk ik imperfecties weg met enkel deze concealer. Zo makkelijk.


Nivea Soft Hydraterende crème
De simpele, basic Nivea crème die ik gebruik voor mijn gezicht en lichaam. Ik hou van de geur en vind het handig dat het product zo snel intrekt. Wanneer ik uit bad kom dan kan ik mij dus helemaal insmeren met deze crème, en mij meteen daarna ook alweer aankleden. Handig.

Avène Cicalfate Repair Cream
Deze zalf kan je zonder voorschrift verkrijgen bij de apotheker en werkt als een soort wondermiddel tegen àlles. Ik gebruik het voor kleine wondjes, puistjes, wanneer ik een koortsblaasje heb,... . Serieus. Works like a charm.

Clinique - All About Eyes
Dit oogserum gebruik ik graag vlak voordat ik ga slapen omdat het lekker fris aanvoelt en de huid rond mijn ogen (a.k.a. mijn wallen) wat minder puffy maakt!

Nivea - Lip Butter in Raspberry Rosé
Lippenbalsem die naar Fruit-tella smaakt én super hydraterend is. Top!


The Body Shop - Tea Tree Skin Clearing Toner
Hét product waar ik echt niet meer zonder kan. Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd gebruik ik consequent deze toner. Hij gaat puistjes tegen (of doet ze sneller verdwijnen) en geeft mijn huid een fris en zuiver gevoel. Zalig. 

Andrélon Oil & Care - Voor droog en beschadigd haar
Deze leave-in conditioner gebruik ik na het wassen van mijn haar om het wat in toom te houden. Het product maakt mijn haar wat minder droog, waardoor het er ook wat minder pluizig uitziet. Super dus!

Bath & Bodyworks - Sleep Lavender Vanilla Pillow Mist
Dit product spray ik altijd op mijn kussen voor ik in bed kruip, en ondertussen associeer ik de geur al helemaal met 'slapen'. Ik word er altijd instant wat meer ontspannen van.


Vision Board
Omdat je dromen voor je zien de eerste stap is om ze effectief waar te kunnen maken. Ik maak daarom graag elk jaar een nieuw vision board met daarop afbeeldingen van al mijn dromen. Het bord hangt op de muur naast mijn bed en wanneer ik ernaar kijk dan roept het alleen maar positieve gevoelens bij mij op. Plus, zoals gezegd wordt... 'Imagination is everything. It's the preview of life's coming attractions.'


The OA
Hoewel de kat op de foto ook een favorietje is, wil ik het toch over de serie 'The OA' hebben. Ik vond dat een fantastische reeks. Het heeft dan ook niet lang geduurd eer ik alle afleveringen gezien had. Zo spannend. En hoewel ik normaal niet voor science fiction ben, heeft deze serie me vanaf de eerste aflevering weten te boeien. Hoera! Nu maar hopen dat er ook een tweede seizoen komt. 


Ed Sheeran - Shape of You
Yes. Net zoals waarschijnlijk de rest van de wereld ben ook ik helemaal fan van de nieuwe muziek van Ed Sheeran. Heerlijk! Dit lied mocht dus zeker niet ontbreken tussen al mijn favorieten.

Wat is momenteel jouw favoriete liedje?


8 opmerkingen

 1. Ik heb het Q&A-boekje ook. Ik heb hem al.deie jaar ingevuld. De antwoorden leken alleen steeds zo op elkaar, daarom heb ik hem dit haar even weggelegd. Misschien ben ik volgend jaar wat minder saai. Favoriet liedje heb ik ook al niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog steeds bezig aan mijn eerste jaar dus het kan goed zijn dat ik volgend jaar ook constant hetzelfde antwoord op alle vragen. Haha. Zo had ik er nog niet over nagedacht ;)

   Verwijderen
 2. Hele leuke favorieten! Ik ben erg benieuwd naar die pressed powder voor rode vlekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. En over die poeder staat al een hele review op mijn blog. Je kan gewoon op de naam van het poeder klikken en dan word je doorverwezen ;)

   Verwijderen
 3. Het draait al een tijdje mee, maar bij het horen van Way down we go van Kaleo gaat mijn volumeknop altijd wat hoger :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke favorieten heb je! Dat liedje kende ik nog niet maar heb het even beluistert en ben nu al fan hiervan.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen