Day Zero Project - Write a message in a public bathroom

Volgens mij moest ik nog één van mijn wilde haren kwijt, want voor zover ik mij kan herinneren had ik nog nooit iets op een muur (of deur of wc-bril) in een openbaar toilet geschreven. Je kent dat wel, langs de autostrade heb je af en toe van die hele oude toiletten waar de muren volgeschreven staan met bizarre tekeningen of teksten. En op de één of andere manier heb ik daar altijd ook iets willen bijschrijven, maar heb ik dat nooit gedaan. Ik heb namelijk niet altijd een pen of stift bij wanneer ik naar het toilet ga. Haha. 

In ieder geval... vanaf het moment dat ik wist dat ik ook eens iets op zo'n muur wou schrijven was ik altijd voorzien en zat er continue een sharpie in mijn handtas. En voilà. Het is gelukt. Ik heb ook op zo'n muur in een openbaar toilet geschreven. Weliswaar geen vuile tekst, maar een inspirerende quote. Dus dat kan ik nu van mijn lijstje strepen. Yay! 

En fun fact, maar ik voelde mij nadien precies een crimineel omdat ik iets gedaan had wat 'niet mocht'. Het is niet omdat er op zulke muren al vaak geschreven staat, dat iedereen dat zomaar mag beginnen doen natuurlijk. Dat wilde haar ben ik nu kwijt en ik zal voortaan ook nergens meer op muren schrijven als dat niet is toegestaan. Ok? Ok! 

Heb jij al ooit iets op de muur van een openbaar toilet geschreven? Ik ben benieuwd!

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Haha, Sarah is stout geweest :D Nee, uiteraard ben jij nu geen crimineel ;) Ikzelf heb dit nog nooit gedaan en heb nooit echt de inspiratie gehad mocht ik dat willen. Op de pot pis ik, haha. Maar mocht je mij nu zeggen, doe jij dat ook eens een keertje dan zou ik dat mssn wel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ach iedereen doet wel eens iets dat niet mag. Ik vind het geweldig dat je dit hebt gedaan. Ik zou het zelf nooit durven eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha geweldig! Ik heb zoiets ook nog nooit gedaan, ben veel te braaf. Dat terwijl ik altijd zeer geamuseerd al die achterlijke teksten lees haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het wel gaaf!! Ik lees die teksten wel altijd, maar heb er nooit over nagedacht om er zelf ook een te schrijven.. ;-)
  `Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen