Day Zero Project - Beauty and the Beast

Omdat ik van musicals hou maar er nooit de tijd voor neem om er effectief naar eentje te gaan kijken, besloot ik 'ga naar een Vlaamse musical' op mijn Day Zero Project lijstje te zetten. Naar een musical gaan is namelijk echt weleens leuk om te doen. Eind vorig jaar speelde in Gent de voorstelling Beauty and the Beast en dat was uiteraard ineens het ideale moment om er nog eens op uit te trekken!

Van zodra ik hoorde over de musical wist ik al dat ik er heen wilde gaan. Ik had de voorstelling namelijk al eens eerder gezien en vond hem toen adembenemend mooi, dus dit keer wilde ik heel graag opnieuw gaan. Zeker omdat Josje van K3 Belle zou spelen en daar is nogal wat rond te doen geweest. Ik moest dat dus ook gezien hebben.

En zo gezegd, zo gedaan. We maakten er een uitstapje van en gingen eerst naar de Ikea, aten daar iets en gingen vervolgens rechtstreeks naar de musical kijken.


En dat het de moeite was! Woah. Zo mooi! Josje deed dat geweldig. Wat een stem. Ook Lumière (Peter Van De Velde) en Babette (Eline De Munck) waren fantastisch. Hun personages zorgden voor de grappige noot in het hele verhaal en dat kon ik wel appreciëren.

Ik kan al niet wachten om nog eens naar zo'n mooie musical te gaan kijken! Pure ontspanning.

Fun fact: Kristof en ik boekten onze tickets redelijk laat en zaten daarom niet naast elkaar in de zaal. Haha.

Ben jij al eens naar een musical gaan kijken?

Liefs, Sarah

8 opmerkingen

 1. nog niet geweest, oei das minder niet bij elkaar zitten
  wist je het op voorhand dat je niet naast elkaar stoelen had ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wisten we, ja :) Alle tickets naast elkaar waren namelijk al uitverkocht toen wij onze plaatsen boekten. Vandaar dat we apart zijn gaan zitten. Tijdens de musical kan je toch niet praten, éh. Zo erg is dat dus niet ;)

   Verwijderen
 2. Jammer dat jullie niet bij elkaar zaten maar verder klinkt het erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat viel op zich wel mee hoor, tijdens de voorstelling kan je toch niet met elkaar praten ;) Maar het was inderdaad wel leuker geweest moesten we wel naast elkaar hebben gezeten natuurlijk!

   Verwijderen
 3. Haha 'eind vorig jaar', ik besefte nog niet dat we nu het nieuwe jaar zijn! Leuk dat je je amuseerde, ik hoorde van enkele vrienden dat ze het wat te veel geld vonden voor hetgeen het maar was, maar wel leuk om te lezen dat niet iedereen teleurgesteld was! Musicals zijn leuk he :) Ik zag onlangs nog Legally Blonde! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Altijd zo gek om te zeggen in het begin van het jaar :) En dat het best veel geld was vond ik ook wel. Maar tegenwoordig is dat nu eenmaal (helaas!!) zo met zulke dingen lijkt mij. Concerten en dergelijke vind ik ook vaak aan de dure kant. Zo jammer... . En oeh. Legally Blonde klinkt ook wel super, ja!

   Verwijderen