What I got for Christmas 2016

Kerstmis was dit jaar opnieuw heel gezellig. Met lekker en véél eten, familie en uiteraard ook cadeautjes. Het hoorde er allemaal opnieuw bij. Zalig. Dit is wat ik gekregen heb...


Eerst en vooral kreeg ik van de ouders van Kristof een hele hoop leuke cadeautjes. Het L'Oréal Pure Clay masker, een Nivea Q10 dag- en oogcrème, fluffy sokken, een boek en een kalender. Daarbovenop kreeg ik ook nog enkele Win For Life krasbiljetjes, maar die staan niet op de foto want die had ik uiteraard al lang gebruikt. (Helaas geen Win For Life gewonnen, volgende keer beter.)

Vervolgens kreeg ik van Kristof een boek én een roze iPhone. Yay! Zo blij mee. Ik had echt nood aan een nieuwe telefoon!

Van mijn papa kreeg ik dan ook nog dit boek en deze chocolade. Omdat ik met de jaarlijkse kerstquiz had meegedaan. Haha. Te grappig :) Kristof en ik waren, als team, dan ook nog eens de winnaars van de quiz en kregen als extra een fles Celebrations. Maar ook die staat niet op foto want die heeft Kristof meegenomen naar huis ;)

Van mijn ouders, mijn broer en mijn zus kreeg ik dan ook nog een hele hoop spullen voor mijn uitzet. Je kent dat wel... borden, bestek, slazwierder, taartschotel, cakevorm,... . Een hoop dingen die ik kan gebruiken voor moest ik ooit uit huis gaan. Al die spullen heb ik meteen veilig opgeborgen op zolder dus die zullen jullie misschien weleens voorbij zien komen als ik ooit een eigen huisje heb. Wie weet.

En dat was dat alweer. Opnieuw een Kerstmis om nooit te vergeten. 

Liefs, Sarah

26 opmerkingen

 1. Oh een nieuwe Iphone! Dat is een mooi cadeautje! Ik heb zelf ook een Iphone, geweldig toestel! Veel plezier met je cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mijn oude iPhone deed het niet meer zo goed dus had écht nood aan een nieuw model. Heel blij mee dus :)

   Verwijderen
 2. Wauuuuw een iPhone voor kerst, wat een onwijs tof cadeau!! Je hebt leuke cadeaus gekregen hoor. Ben benieuwd naar of dat boek wat is! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En ben ook onwijs blij met mn nieuwe iPhone want mijn oude deed het helemaal niet meer zo goed. Haha. Oeh, en wanneer mijn boeken uit zijn zal ik er wel eens een review over schrijven ;)

   Verwijderen
 3. waw, leuke cadeau's heb je gekregen.
  Dat uit huis gerief zal je ooit wel kunnen gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke cadeaus heb je gekregen. Geniet ervan/ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw gaaf cadeau's! Een roze iPhone is wel echt een tof cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat heb je toch leuke dingetjes gekregen zeg! looking good

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Haha, sokken zijn ook altijd leuk om te krijgen vind ik. Maar de iPhone was toch wel mij top-cadeau :)

   Verwijderen
 8. Waauw, jij krijgt gewoon een iPhone cadeau! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een iPhone cadeau gekregen? Wat een mooi cadeau! Die zeevruchten, hmmm, wat lekker. Geniet ervan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, éh?! Ik ben er dan ook super, super blij mee :) Dankjewel!

   Verwijderen
 10. Wow, een iPhone cadeau? Gaaf! Je bent goed verwend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yay je hebt de nieuwe iPhone! Wat gaaf. Mooie cadeaus hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke cadeautjes!! Vooral je telefoon natuurlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! Wat een fijne cadeaus heb je gekregen <3
  Super leuke blog heb je :-)
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen