TAG - Rare reisfoto's

Wanneer je na een reis terug thuis komt met een hele hoop foto's op je SD kaartje dan zitten er daar, in mijn geval, altijd meer mislukte dan gelukte tussen. Ik ben dan het type dat meteen een selectie begint te maken en àl die mislukte foto's begint te deleteten. Tot ik onlangs op Elisa's blog deze TAG van Co tegenkwam. Een TAG waarin je ook je minder goed gelukte, oftewel rare, reisfoto's laat zien. Want soms zijn die toch ook een beetje grappig, niet? Ik haalde deze exemplaren alvast uit mijn prullenmand...

"Hé, kijk wat ik heb gevonden!"
Ik dus. Wanneer ik koraal vind op het strand en daar super gefascineerd door raak. 

WOW! Een BOOMWORTEL?!
Dat het op deze foto lijkt alsof ik extra gefascineerd naar de wortel van een boom aan het kijken ben. Halleluja. Niet dus. Er zit een klein (gecamoufleerd) hagedisje op die wortel en ik vond dat dus héél interessant. Alleen zie je dat diertje op foto dus niet. Haha. 

Gotta love them Lucky Charms
Wanneer je op reis bent en je eindelijk nog eens Lucky Charms kunt eten. Want hé, dat hebben ze bij ons in België niet. Urgh. Altijd een blij weerzien dus ;)

Go to the movies, they said. It will be fun, they said.
Op vakantie op de Bahama's besloten Kristof en ik een 'gezellig' avondje naar de cinema te gaan. Wat was me dat?! Zo eng. Ik voelde mij daar écht niet op mijn gemak en was zo blij dat we niet de enige mensen in de zaal waren. (Er zaten zeker nog vijf andere personen!) Haha. Die zaal had al wat meegemaakt... Woah. Was ik blij toen ik daar buiten kon! 

"Is het een goed idee om in juni in Thailand op vakantie te gaan?" (Deel 1)
NEE! 

"Is het een goed idee om in juni in Thailand op vakantie te gaan?" (Deel 2)
NEE! (Regenseizoen, obviously.)

De toerist uithangen like, yo...
Foto's nemen van àlles. 

Oh, shiiiiit!
In Thailand reden Kristof en ik voor het eerst op zo'n scooter-ding. Deze foto is genomen toen we nét vertrokken. Ik voelde mij overduidelijk niet op mijn gemak. En die helmen. Oh-my-God! Wat een foto. 

Staat die camera aan? 
Hoe werkt dit ding? Huh? 

"Ok, je moet de foto zò trekken."
Ik had een perfect beeld voor ogen van hoe mijn foto er moest uitzien en was dat aan het uitleggen aan Kristof, die de foto moest maken. Zo zie ik er dus uit als ik aan het commanderen ben. Haha. (En zo heb ik véél foto's. Oeps.)

Legs for daaaays...
Haha, vreemd GoPro beeld zeg maar. Ik heb precies reuzenbenen. 

"Kijk wat ik heb getekend!" -Ziet zelf niks door de zon-
Wat is dit zelfs voor foto? Ik sta daar zo... raar (haha), de lucht is zo donker en... wat ligt daar eigenlijk op de achtergrond?! Vreemd.

Wanneer mijn mama mijn foto moet trekken...
FAIL! 

Ik ben alvast benieuwd naar jouw rare reisfoto's :) 

Liefs, Sarah

12 opmerkingen

 1. Hahaha Sarah! Ik lig in een deuk! Wat een super grappige foto's. Echt een geniale tag zeg, heb hem nog nooit ergens anders gezien. Super leuk! Ik ga 'm opslaan zodat ik hem ook een keer kan invullen. Dat wordt nog wat, want bij mij zijn zó veel reisfoto's zoals de foto's hierboven. :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja éh?! Ik vond het ook een geniale tag toen ik hem voor het eerst tegenkwam. Briljant idee van Co om hem te bedenken :) Ik denk namelijk dat iedereen wel enkele rare/grappige reisfoto's heeft. Ik kijk alvast uit naar jouw foto's :D

   Verwijderen
 2. Hahaha, wat zalig om dit te zien! Eigenlijk nooit aan gedacht dat van die grappige foto's eigenlijk ook een leuk artikel kan gemaakt worden. Tof gedaan :D En ik heb ook steeds die foto in m'n hoofd, maar als ik m'n mama met m'n camera laat spelen, dan is het inderdaad moeilijk om die foto te krijgen ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En haha, altijd moeilijk om iemand jouw ideale foto vast te kunnen laten leggen blijkbaar ;)

   Verwijderen
 3. Hahahaha, wat een heerlijke foto's. Ben blij dat ik niet de enige ben met al die fotogenieke foto's in overvloed, haha. Altijd een hoop op zegen dat er een goeie tussen zit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha dit zijn echt hele leuke vakantiefoto's ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha zalig! In het vervolg zal ik de mijne misschien ook eens bijhouden!

  BeantwoordenVerwijderen