TAG - It's December

Bij Vanessa kwam ik deze eeuwenoude TAG tegen. Aangezien december de maand van liefde, genegenheid en feesten (hallo Kerstmis!!!)  is vond ik het weleens leuk om daar wat verder op in te gaan. Dus voilà. Geniet van december iedereen!

Wat vind je het leukste aan de maand december?
De gezellige sfeer die rond Kerstmis hangt. Kerstdecoratie, kerstmarkten, kerstkoekjes kunnen bakken, de kerstboom, de open haard, kerstfilms, kerstmuziek, Kerstmis vieren, cadeautjes,... . Serieus. Alles Kerstmis! Nu zou het extra tof zijn mocht er dit jaar ook sneeuw vallen.

Welk parfum vind jij bij december passen?
Op de één of andere manier grijp ik tijdens de feestdagen altijd naar Miss Dior. Dat is een ietwat 'zwaardere', warmere geur dan de geur die ik gewoon ben, en ik vind dat perfect passen bij deze maand.

Wat is je favoriete winterdrankje?
Ik kijk elk jaar uit naar de winterdrankjes van Starbucks. Want YUM! Thuis drink ik dan weer liefst van al een gewone koffie (met zoetstof en vanille sojamelk), en af en toe een warme chocolademelk.

Wat is je favoriete kerstfilm?
The Holiday! Beste kerstfilm éver. Al kijk ik ook elk jaar graag naar Home Alone. En Elf!

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Speculaas. For sure.

Wat is je ultieme kerst-look?
All black everything qua kleding. Al loop ik thuis dan ook heel graag rond met mijn fluffy rode kerstman sokken aan ;) Op vlak van make-up hou ik het graag natuurlijk en mijn nagels zijn vrijwel altijd rood.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Jingle Bell Rock en All I Want For Christmas Is You.

Wat hoop jij dat er onder de kerstboom ligt?
Een nieuwe iPhone (want dat heb ik helaas gewoon extreem hard nodig!) en een vliegticket naar een tropisch eiland. Of een cruise ofzo. Zalig!

Wat zijn jouw voornemens voor 2017?
Goh, dit vind ik altijd zo'n moeilijke vraag. Hoe ouder ik word, hoe minder ik ook met goede voornemens heb. Je maakt ze, je vergeet ze, je doet er niks mee. Voornemens als 'op dieet gaan' heb ik dus niet meer omdat ze op een gegeven moment toch de mist in gaan. (In het geval van 'op dieet gaan' vaak op dag één al, wanneer je aan de overschotjes van oudejaarsavond begint.) Ik stel mezelf dus liever een doel als 'geluk blijven nastreven'. Ik wil gewoon gelukkig zijn met wie ik ben en met alles dat ik doe. Dat was vorig jaar ook mijn goede voornemen, en het is me aardig gelukt om zo te leven. Het leven is al kort genoeg. Ik wil geen tijd verliezen aan mensen of dingen die me slecht doen voelen. Ik wil geluk kunnen vinden in de allerkleinste dingen en ik wil alles wat me niets positief bijbrengt kunnen loslaten. Als je op die manier kunt leven dan valt alles vanzelf wel in de plooi geloof ik.

Heb jij al goede voornemens voor 2017?

Liefs, Sarah

13 opmerkingen

 1. Ik doe ook niet aan goede voornemens. Als ik ze had, zou ik vandaag beginnen, zodat ik een maand voorloop op 'de rest'. Hoe jij ernaar kijkt, zo kijk ik er ook een beetje naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag en leuk om je antwoorden te lezen. Ik zie ook wel wat overeenkomsten. Speculaas, jummie! En ik loop ook met kerstsokken rond :) Ik probeer altijd wel een paar doelen te stellen voor een jaar, zoals een huis willen kopen of zo, en die noem ik dan mijn goede voornemens. Soort van stok achter de deur om er ook echt aan te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te lezen dat we wat dingen gemeen hebben :) En op die manier kan je goede voornemens ook bekijken, ja. Als dat je helpt om je doel wél te bereiken is dat zeker mooi meegenomen!

   Verwijderen
 3. Mijn goede voornemens verdwijnen ook steeds als sneeuw voor de zon op 2 januari :p En kerstmis word elk jaar minder magisch, dus daar kijk steeds minder naar uit..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai, hopelijk komt er toch ooit (snel!) opnieuw een magische Kerst voor u!

   Verwijderen
 4. Je hebt de tag leuk ingevuld. Wat betreft voornemens, neen deze heb ik ook niet meer.Ik wens en hoop wel op geluk, gezondheid en veel liefde voor het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, absoluut. Dat doe ik dan ook wel weer. Wensen dat iedereen die ik lief heb gezond en wel blijft.

   Verwijderen
 5. Ik vind geluk nastreven een heel mooi voornemen! Ik doe ook nooit aan goede voornemens. Een jaarwisseling betekent voor mij niet gelijk dat ik ook dingen moet gaan veranderen ofzo! En wat je zegt, het lukt toch nooit om je voornemens aan te houden haha.
  Qua kleding vind ik all black ook tof én rode nagels ja! Leuke tag is dit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Leve het geluk nastreven. Dat is gewoon een mooie instelling denk ik dan...

   Verwijderen
 6. The Holiday is ook mijn lievelingsfilm tijdens de december maand!!

  BeantwoordenVerwijderen