My life in pictures #25

Van herfstwandelingen tot kerstmarkten tot serie kijken en gaan shoppen. Dit is wat ik afgelopen maand zoal gedaan heb. Hier volgt een extra lange My Life In Pictures...

Afgelopen maand maakte ik samen met Kristof en zijn hondje, Bob, enkele leuke herfstwandelingen. Zalig!

Ik spotte ook weer enkele vliegenzwammen...

... en ontdekte zelfs een, tja, weet-ik-veel welk dood dier dit is?! Best vies om dat daar zo te zien liggen hoor. Alsof iemand het daar begraven had, want er lag ook een zwarte plastiek zak bij die nog half in de grond zat. Brr.

Also, ik leef nog in de jaren dat foto's van je voeten nemen super hip is! Ha-ha.

Samen met mama ging ik een dagje inkopen doen in Duitsland en daar nam ik alvast deze kerstspullen mee. Ik kan al niet wachten om al mijn kerstcadeautjes in te kunnen pakken. Zo plezant.

Oh hey. Tegenwoordig slaapt Poessie altijd bij mij op de kamer en, hoewel ze vrijwel altijd het hele bed in beslag neemt, is dat toch gezellig hoor. Hashtag CATLADY ;)

Kijk hoe schattig ook... !

Mijn vis doet het trouwens ook nog steeds goed. Zo'n leuk ding om naar te kijken.

Minpuntje was wel dat de filter in mijn aquarium het opeens niet meer deed. Ik moest dus naar de dierenwinkel voor nieuw materiaal. En dan zijn er mensen die denken dat vissen goedkoop zijn. Niet echt dus.

Ontbijten met chocolade die we kregen van Sinterklaas ;) Yum.

En nog meer chocolade van de Sint.

Tijdens november heb ik ook mijn kerstdecoratie weer boven gehaald. Niks zo gezellig!

En check dit leuke kommetje dat ik vond bij de Action. Ik bedoel maar... ontbijten is nu éxtra leuk!

De Amerikaanse presidentsverkiezingen heb ik ook proberen te volgen en, hemel... Wat een gedoe. Ik vind het eerst en vooral onbegrijpelijk dat er zóveel mensen denken zoals Trump denkt. In wat voor wereld leven wij?! En dan de manier waarop er gesproken werd nadat de uitslag bekend was. À là 'Ik verhuis uit Amerika!', al die overdreven reacties... . Het is niet omdat Trump nu verkozen werd tot president, dat zijn wil ook per sé wet hoeft te zijn. Er zijn zoveel mensen rondom hem die mee moeten beslissen over weet-ik-veel-wat-allemaal, dus Trump's (nogal extreme) wil zal wel wat afgezwakt worden.

Ook dit las ik in de krant. Olga Leyers die in De Slimste Mens in tranen uitbarstte lokte best wat reacties uit. Ik vond wat er in de krant stond wel mooi verwoord en helemààl waar.

Dit was serieus zooo lekker! Aanrader!

Mijn 'Leaves' kaars van Bath and Bodyworks is ondertussen helemaal opgebrand. Zo jammer, want voor zover ik weet kan je hier nergens in de buurt van die kaarsen krijgen. Urgh!

Expeditie Robinson kijken en zelfgemaakte cake van mama eten. Pure ontspanning. Vrijdag is tegenwoordig mijn favoriete dag in de week, gewoon omdat ik dan naar dit programma kan kijken. Seriously!

Deze foto doet me eraan denken dat ik nog eens wat bagels moet meebrengen van de winkel. Te lekker.

En om in de sfeer van eten te blijven... Kristof en ik gingen eindelijk nog eens gezellig uit eten. Wij doen dat echt véél te weinig! Dit was dus een plezante avond :)

We besloten ook om naar de kerstmarkt in Aken te gaan. Ik had nog nooit zo'n typisch Duitse kerstmarkt meegemaakt, dus dit was leuk om te doen. Zo gezellig. En wat voor leuke spullen en lekker eten ze daar hadden... Wauw!

Al sinds vorig jaar heb ik mijn oog laten vallen op de kerstcollectie van Villeroy & Boch. Halleluja! Zo mooi. Ik wil alles hebben ;)

Deze foto is veel te donker, maar onze kat zit daar zo schattig dus ik moest hem hier gewoon delen. Haha.

That face, though.

Vorige Kerst kocht ik voor mijn papa deze puzzel met daarop een foto van één van onze katten. In november zijn we eraan begonnen...

... en enkele weken later was hij af. Fun fact; thuis hadden ze blijkbaar niet door dat het ònze kat was die op de puzzel stond. Dear Lord.

Tandarts en huisarts. Check. Daar ben ik nu, hopelijk (!), ook weer even vanaf. Mijn jaarlijkse controle bij de tandarts verliep heel goed want ik heb geen gaatjes (YES), en in de wachtkamer van de dokter las ik deze leuke quote. "In een wereld vol regels en beperkingen kies jij je eigen weg." Absoluut!

Gilmore Girls en Ben & Jerry's. De perfecte combinatie als je het mij vraagt ;) 'A year in the life' was trouwens jhfkqhfqkfhquziehzibfcvdhj! Zulke fantastische nieuwe afleveringen om vervolgens op dié manier af te sluiten? Komaan! Ik heb meer nodig!

Eindelijk kon ik ook mijn nieuwe bril gaan ophalen. Hij is ronder, dunner en zwarter dan mijn vorige bril, dus YAY! Al zie je niet extreem veel verschil en valt het vrijwel niemand op dat ik een nieuwe bril draag. Typisch. Het klinkt ook allemaal als rozengeur en maneschijn, zo'n nieuwe bril, maar man... wat een miserie om aan nieuwe glazen te moeten wennen. Ik heb sterkere glazen dan voordien, ben van multifocaal naar unifocaal gegaan, en heb nu blijkbaar ook last van astigmatisme. Mijn hersenen hebben dus best wat werk gehad om aan die glazen gewoon te worden. In het begin voelde ik mij constant zeeziek. Afschuwelijk.

Shoppen in Maasmechelen Village. Ik vind het daar het hele jaar door erg mooi, maar nu is het extra de moeite waard! De kerstdecoratie is zwaar on point. Extra gezellig.

Het petekindje van Kristof was jarig en we moesten op zoek naar cadeautjes. Super leuk gewoon. Deed me helemaal aan mijn kinderjaren denken.

Als het een kerstverpakking heeft dan moet ik het hebben. Tja... ;)

Ik ben ook alvast begonnen met het maken van mijn kalender voor 2017. Plezant.

Waarschijnlijk ben ik laat met deze ontdekking, maar bij bol.com vond ik deze goedkope inktpatronen voor onze HP printer. Normaal betalen we voor één origineel HP inktpatroon meer dan wat ik nu heb uitgegeven voor twee inktpatronen. Wat?! En voorlopig werken ze gewoon prima. Top dus!

Bob kwam afgelopen maand ook een dagje op bezoek. We waren van plan om met hem te gaan wandelen bij de kinderboerderij, maar daar was het zo druk dat we na twee minuten terug naar huis zijn gegaan. FAIL!

Speciaal voor Kristof heb ik dit kommetje met snoepjes op het nachtkastje gezet. Al krijgt hij wel alleen maar vegan snoep voorgeschoteld ;)

Met mama ben ik naar enkele tuincentra geweest om daar het kerstgedeelte te gaan bezoeken. Zulke dingen vind ik echt heel fijn om te doen. We stelden er ook dit schoteltje samen. Ik ben er helemaal trots op.

Pyjama!

En nog meer pyjama's. Dit nachtkleedje en de short kocht ik onlangs bij Bel & Bo. Daar hebben ze regelmatig wel eens leuke nachtkleding.

Dat het kouder en kouder en kouder begint te worden. Waar blijft die sneeuw?

En om af te sluiten nog deze mooie lucht. Zalig om je dag op die manier af te kunnen sluiten!

Hoe gaat het nog met jou?

Liefs, Sarah

10 opmerkingen

 1. Waauw, die puzzel! Mijn ouders hebben vroeger ook uren gepuzzeld. Als kind deed ik dat ook graag, maar nu hebben we er de plaats niet meer voor omdat we die altijd ophingen :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ge kunt ook gewoon puzzelen en daarna uw puzzel terug in de doos steken eh ;)

   Verwijderen
 2. Wat zitten er toch prachtige foto's tussen! Dit weer heeft echt wel wat <3
  En heeel erg bizar die schedel, lijkt inderdaad daar zijn te begraven. Dan hoop ik maar dat ie een natuurlijke dood heeft gehad en niet levend onder de grond is gestopt ofzo. Jakkie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw, dankjewel <3 Zo lief! En ja, zeg. Stel je voor... Ik had er zelfs nog niet bij nagedacht dat het dier gewoon levend begraven zou kunnen zijn. Ew. Inderdaad maar hopen dat het een mooie dood heeft gehad!

   Verwijderen
 3. Mooie momenten, oh dat kommetje super schattig. Heel raar die schedel. Maar ik had dan toch de politie gebeld. Je weet eigenlijk niet of het van een mens is. Of was het van een dier?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was sowieso een dier. Alleen geen idee welk. Een hert ofzo? En dat het daar zo lag was echt wel gek, ja. Al kan het dier natuurlijk ook gewoon gestorven zijn daar in het bos. Geen idee.

   Verwijderen
 4. Wauw leuke foto! Die cake ziet er superlekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Mijn mama zal het graag horen want ze bakt niet graag, maar als ze het dan toch eens doet is het altijd zooo lekker. Hmm.

   Verwijderen