Mijn Christmas Wishlist

Dat mijn wishlist eindeloos is en dat ik extreem veeleisend ben heb ik al wel vaker vermeld op mijn blog. Maar hé, er is helemaal niks mis met groots dromen. Dus vandaar volgt hier mijn Christmas wishlist. Of toch een deel daarvan ;)

BOEKEN


Ik lees heel graag maar maak er altijd veel te weinig tijd voor. Daar moet dus verandering in komen. Op mijn lijstje heb ik alvast een heleboel boeken staan die ik graag in mijn boekenkast zou hebben staan. The Power of Now van Eckhart Tolle, Wild van Cheryl Strayed en Quidditch Through The Ages van J.K. Rowling zijn er daar enkele van.

MULTIMEDIA


Een Canon 50mm lens staat al wel langer op mijn lijstje. Ik werk nog steeds met de kitlens die bij mijn camera zat, dus het mocht fijn zijn mocht ik af en toe eens kunnen afwisselen van lens. En die 50mm is niet meteen de duurste lens op de markt, plus lijkt me ideaal om mee te kunnen experimenteren.

Ja, wat? Een iPhone?! Ik heb nog steeds een iPhone uit de middeleeuwen (no joke!) dus een nieuwe telefoon is gewoon noodzakelijk nu. Die roze iPhone 7 is hier dus héél welkom!

HOME


Ik was wat aan het rondkijken op de website van ZaraHome, en oh my, daar hebben ze de mooiste 'home' dingen éver. Dit parelmoer ontbijtbord en deze leuke taartschotel vlogen snel op mijn lijstje hoor. HEBBEN!

BEAUTYIn vergelijking met andere jaren heb ik dit jaar best weinig beauty gerelateerde dingen op mijn wishlist staan. Voornamelijk omdat ik eerst wil opgebruiken wat ik nog in huis heb. Wat ik nu wél nog kan gebruiken zijn een nieuwe handcrème, deze kwasten van Real Techniques en een kleimaskertje.

En dat was dat. Wat staat er op jouw Christmas wishlist? 

Liefs, Sarah

13 opmerkingen

 1. Oehh, een iPhone 7 zou ik ook wel willen haha :) En ik ben ook heel benieuwd naar het pure clay mask! Mocht je die krijgen voor kerst, maak je dan een review? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Al is het bij mij eerder noodzaak omdat mijn oude telefoon het gewoon echt niet meer doet. En jaa, als ik dat maskertje krijg dan volgt er zeker een review. Heel leuk :)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Zo mooi. Alleen jammer dat geluk niet te koop is. Dan had ik het ook op mijn lijstje gezet hoor ;)

   Verwijderen
 3. Leuke wishlist! Die canon lens heb ik, gebruik 'm tegenwoordig voor al mijn foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, ja? Super! Jouw foto's zien er altijd heel leuk uit dus dat is leuk om te horen ;)

   Verwijderen
 4. Wauw wat een mooie wishlist! Ik hoop dat je die lens krijgt en foto's voor je blog gaat maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die 50 mm staat al een jaar of 20 op mijn wishlist haha maar het komt er nooit van om hem te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lijst! Ik heb een roze iPhone 7, bevalt heul goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh! Zalig. Ik hoop echt dat hij bij mij onder de kerstboom ligt... Zou fantastisch zijn want mijn eigen telefoon is het helemaal aan het begeven!

   Verwijderen
 7. De kwasten van Real Techniques staan ook op mijn verlanglijstje voor deze kerst! :)

  BeantwoordenVerwijderen