Baby, it's cold outside - Relaxen in kerstsfeer

Tijdens de kerstperiode vind ik niets zo fijn als in de zetel te kunnen kruipen met een lekker warm dekentje, een kopje thee of warme chocolademelk, de kat naast mij en een goede kerstfilm op tv. Want baby, it's cold outside. En binnen is het lekker warm. En gezellig. Je kent dat wel. Lees hier hoe ik zorg voor de ultieme, relaxte avond in kerstsfeer. 

KERSTFILM
Honderden kerstlichtjes, lekkere geurkaarsen, de kerstboom op de achtergrond en de open haard aan. Genieten. Zeker wanneer je dan ook nog eens, na een lange dag kerstinkopen te doen, in de zetel kunt ploffen om naar je favoriete kerstfilm te kunnen kijken. Ik grijp telkens opnieuw naar de dvd 'The Holiday', want die moet en zal ik elk jaar gezien hebben. Beste kerstfilm éver. Instant kerstsfeer gegarandeerd.


KERSTPYJAMA + WARM DEKENTJE
Wat ik ook doe om extra in de kerstsfeer te komen is mijn kerstpyjama aantrekken, om vervolgens onder een lekker warm dekentje te kruipen. Mijn zwart-wit fleeceje van Dekbed-Discounter voelt aan alsof ik mij op een zachte wolk bevind. Hemels. No joke!


SNACKS
Uiteraard mogen ook de snacks niet ontbreken tijdens je relax avondje. Tijdens de kerstperiode sla ik altijd aan het bakken, dus enkele homemade speculaasjes zijn ook voorzien voor bij mijn thee. Yummm.


KNUFFELEN!
En dan is het tijd om de kat lekker tegen mij aan te drukken om hem een hele avond lang gezellig te kunnen knuffelen.


It's definitely the most wonderful time of year! 

Liefs, Sarah


(Dit artikel bevat gesponsorde content.)

26 opmerkingen

 1. Die sokken!! Ik vind ze zooo leuk. :D Wat een leuke deken heb je uitgekozen zeg. Het is altijd zo fijn als ze zo lekker zacht zijn. :)
  Mooie foto's ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ja, éh?! Comfy sokken en hemels zachte dekentjes zijn gewoon een echte must om te kunnen relaxen ;)

   Verwijderen
 2. Heerlijk herkenbaar! Ik vind de Holiday leuk, maar Love Actually nog leuker. Echt zo'n feel good movie. Leuke sokken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Love Actually moet ik dringend ook nog eens bekijken. Vind ik ook een toffe film!

   Verwijderen
 3. Heerlijk om op deze manier in de kerststemming te raken. Fijne feestdagen alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Voor jou ook een prettige Kerst en een fijn Nieuwjaar gewenst!

   Verwijderen
 4. Klinkt als een gezellige dag. Ik werd er vrolijk van. Leuke kat heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vrolijke sokken! Ik had kerstpantoffels maar die heb ik dit weekend helaas moeten weggooien. Iets met een hond aan plas medicijnen en in zo'n plas gaan staan.. Leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha. Dat is dan wel een nadeel van pantoffels natuurlijk ;)

   Verwijderen
 6. Heerlijk inderdaad, om met deze dagen op de bank te kruipen. Super leuk artikel! Die sokken zijn geweldig <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De laatste foto, de foto met jou en de kat, doet me echt smelten. Wat lief!! De kerstman sokken vind ik ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zo'n kroel kat! en wat een leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoooo dat sinterklaaspotje, hoe schattig! Ik geloof dat ik die zag in de Action, kan dat? Want zoja, dan ga ik er gelijk eens langs, hihi ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad! Van de Action :) Ik was op slag verkocht toen ik het daar zag staan. Haha.

   Verwijderen
 10. Wat een leuk artikel! Ik kom er meteen van in de kerstsfeer :) Ik ga heel blij zijn als ik terug speculoos kan eten in België, want dat kennen ze hier in Spanje niet! The Holiday is trouwens ook mijn favoriete kerstfilm!

  Liefs, Florence

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, ja. Dat zal wel wennen zijn dat je dat nu een tijdje hebt moet missen. Dan maar lekker veel speculoos eten wanneer je terug bent ;)

   Verwijderen
 11. The Holiday, een film die je absoluut moet gezien hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja heerlijk de kerst<3 Ook super fijn, die laatste foto. Knuffelen (met dekentje) en poezels is altijd goed

  BeantwoordenVerwijderen
 13. prachtige kop

  ook prettige feesten voor jou toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen