#2016BestNine - De verhalen achter mijn meest gelikete IG foto's

Op de website 2016BestNine.com kan je makkelijk je negen meest gelikete Instagram foto's van het afgelopen jaar te zien krijgen. Super tof. Ook las ik er dat ik in 2016 maar liefst 262 IG foto's postte, en daar 7175 likes voor kreeg. Woah. Dankjewel daarvoor. Hier volgen als beloning de verhalen achter mijn meest geliefde foto's. 

"IF YOU'RE A BIRD, I'M A BIRD."


Een throwback naar mijn vakantie op de Bahama's, want ik heb àltijd zin om te vertrekken naar een tropische bestemming. Al viel het weer bij ons tegen toen we op de Bahama's waren. No joke. Moest ons weer overkomen. Op deze foto kan je ook zien dat het best bewolkt is. Als ik het mij goed kan herinneren heb ik toen ook, speciaal voor deze foto, mijn golf uitgedaan omdat het zo koud was. Gelukkig was het er wel onwijs mooi en hebben we op die manier toch kunnen genieten van het eiland waar we ons op bevonden. 


CAN'T GET ENOUGH OF THIS PLACE


Zo'n typisch beeld uit Frankrijk vind ik dit. Ik verschoot er van dat deze foto het zo goed deed omdat ik hem niet zò speciaal vond. Hij straalt wel rust uit, dat wel. Deze molen bevond zich vlakbij ons vakantiehuis in Félines-Minervois en het rook er zo lekker door al die lavendel. Heerlijk. Fun fact: rechtsboven kan je mijn papa spotten op de foto. Haha.


THE MOUNTAINS SHALL BRING PEACE TO THE PEOPLE!


Dat ik mij echt schaam voor deze foto. Serieus! Hij werd getrokken bij diezelfde molen als op de vorige foto, en ik voelde mij daar zo rustig en kalm dat ik mij niets aantrok van hoe ik eruit zag. Het is mij ook achteraf pas opgevallen dat ik deze foto echt niet mooi vind. Haha. Omwille van de vele likes (want HASHTAGS!) heb ik hem echter niet gedelete. Het is nu eenmaal wat het is en ik zag er toen zo uit. Nog een fun fact: ik was met mijn ouders op vakantie en die zijn niet zo voor het trekken van foto's van elkaar/jezelf. Deze foto was dus een one shot opportunity. Eén klik op de knop en ik moest maar tevreden zijn met hoe ik op de foto stond. Wanneer ik op vakantie ben met mijn vriend moet die miljoenen foto's van mij trekken op dezelfde plek zodat ik er achteraf de beste kan uitkiezen. Dat heeft waarschijnlijk ook iets te maken met het feit dat ik deze foto niet optimaal vind. Haha.


THIS PLACE


En alweer een throwback die ik plaatste omdat ik zo'n zin had om op vakantie te vertrekken. Dit keer eentje uit Barcelona!


MISSING THAT WARM AND SALTY OCEAN BREEZE


Twee keer raden? Jawel! Een throwback foto. Al die leuke herinneringen aan al die fijne vakanties ook. Hier stond ik in de Rode Zee in Egypte. Wat een paradijs! Nog nooit in mijn leven had ik zoveel gezwommen als tijdens deze reis. Constant heb ik in dat water gezeten. De Rode Zee staat dan ook niet voor niets bekend als de-hemel-op-aarde voor duik- en snorkel liefhebbers. 


LIKE MAGIC


Deze foto werd genomen toen ik begin dit jaar op de Bahama's was. Dit was opnieuw een throwback omdat ik zo hard naar het strand (en mooi weer!) verlangde. Gold Rock Beach, het strand waar ik mij toen bevond, is één van de mooiste stranden die ik al ooit gezien heb. Ze hebben er blijkbaar ook een deel van één van de Pirates Of The Caribbean films opgenomen. Die filmmakers weten de mooie plaatsen op aarde wel te vinden!


#TB TO BETTER (AND SUNNIER) DAYS! 


Hashtag TB, want ik verlang altijd naar reizen. En naar zon. Toen Kristof en ik onze roadtrip doorheen Florida hadden geboekt bleek die middenin springbreak te vallen. Allemaal goed en wel, behalve dat ik niet tegen drukte kan. Haha. South Beach in Miami is natuurlijk thé place to be voor alle springbreakers, dus daar was het een drukte van jewelste. Behalve 's morgens vroeg, hét moment voor ons (of zeg maar voor mij) om naar buiten te komen dus. Op deze plek stond het strand helemaal vol met tenten en podia voor een springbreak evenement, maar dat zie je op dit stukje foto natuurlijk niet. Op dat plankje waarop ik zit stonden bovendien nog een hoop lege bierflesjes die ik aan de kant heb gesmeten zodat die mijn foto niet zouden verpesten. Serieus. Miami... het is een belevenis! Zeker tijdens springbreak. Oh, en nog een fun fact: op mijn gezicht had ik hier een allergische reactie van een 'zit cream' die ik in Florida had gekocht. What even is my life? Haha. 


"SHE DREAMS MORE OFTEN THAN SHE SLEEPS..."


Twee jaar geleden ben ik naar Jordanië geweest en dat was één van de meest bijzondere reizen die ik al ooit gemaakt heb. Daar zal ik voor eeuwig en altijd met heel veel plezier aan terug denken en ik kan al niet wachten tot ik dat uniek land met zijn ontzettend vriendelijke inwoners nog eens kan bezoeken. Op deze foto draag ik trouwens een hoed en een sjaaltje rond mijn schouders om mij te beschermen tegen de zon. Wij waren in Jordanië tijdens de zomer en dan is het daar echt verschrikkelijk heet! Een hoed of dergelijke is dan gewoon een échte must!


MORNING CUDDLES


Vroeger durfde Poessie nooit mijn kamer binnen te komen, en tegenwoordig is ze er niet meer weg te slaan. Heel vreemd. Ik ben er wel heel blij mee dat ze nu altijd bij mij in bed slaapt. Zo gezellig. En kijk hoe lief ze met haar pootje op mij ligt. Ik bedoel maar... SMELT! 

Ben jij, net als mij, ook fan van Instagram? 

Liefs, Sarah

13 opmerkingen

 1. Mooie foto's staan erin. Ik verlang meteen naar de zomer. Ik vind Instagram heel leuk, ook om vakantie-inspiratie op te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Inderdaad de ideale manier om wat extra vakantie-inspiratie op te doen :)

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Ik wist trouwens niet dat je dit kon bekijken wat de meeste likes kreeg. Dus bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is leuk! Ik ga dit ook als post doen denk ik. Al krijg ik nooit zoveel likes omdat ik ook niet zoveel volgers heb haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, fijn om te horen. En mijn likes zijn er ook alleen maar omdat ik zoveel hashtags gebruikt hoor ;)

   Verwijderen
 4. Wat een superleuk idee om hierover te bloggen! Ik wist zelf al wel van het bestaan ervan, maar ik ben nooit op het idee gekomen om er ook over te bloggen, wat ik nu zeker ook ga doen. En wat leuk trouwens, al die reisfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stuk voor stuk prachtige foto's. Ik ben een enorme fan van instagram. Reacties achter laten en foto's liken vind ik super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hier ook zo'n Instagram fan. Favoriete app OOIT :)

   Verwijderen
 6. Veel reisfoto´s in je best nine! Ik vind het zo leuk om te zien wat de meeste likes heeft gekregen in een jaar :) Bij mij zijn het vooral foto's van happy socks haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, mooie bestemmingen heb je gezien! Ook al is het bewolkt, de Bahama's lijken me heerlijk! Zwemmen in de Rode Zee trouwens ook. Mooie best nine! Ik heb ook een overzichtje online staan!

  BeantwoordenVerwijderen