My life in pictures #24

Dat ik blij ben dat oktober gedaan is. Hier nog een snelle terugblik. En dan nu volop proberen te genieten van november! 

Dat het hem in de kleine dingen zit besef ik steeds meer en meer. Kijk hoe schattig Poes mij hier vastneemt tijdens zijn dutje. Daar smelt ik gewoon van.

Baby.

En kwestie van in de catlady-sfeer te blijven... tegenwoordig word ik altijd wakker met een kat naast mij in bed. Zalig! Hashtag CrazyCatlady ;)

Ik ging ook ein-de-lijk nog eens naar de kapper. Weg met die uitgroei. Terug full on blonde. Also, ik draag op deze foto de meest gigantische fleece trui ter wereld. Seriously. Jani moest het weten. Haha.

Ben ik de enige die passievruchten er super fascinerend vindt uitzien vanbinnen? Haha. En zo lekker ook. Yum.

Dat Yvette gestorven is in Thuis. Dat moet ik, als groot Thuis-liefhebber, natuurlijk op mijn blog vermelden. Toen ze na de aflevering vertelden dat je een rouwregister kon tekenen moest ik toch even lachen. Dat is het moderne leven zeker? Ik vind het op zich nog wel een leuk idee, maar kan begrijpen dat het heel verwarrend is voor mensen die niet naar Thuis kijken. Die mensen weten namelijk niet dat Yvette De Schrijver maar een personage is, en dat dit dus allemaal niet écht is. Och ja, tegenwoordig vind je wel meer gekke dingen op het internet zeker? ;)

Tijd voor de oogarts! Ik bestelde ook nieuwe lenzen én een nieuwe bril. Spannend. Hopelijk kan ik die snel gaan ophalen...

Pompoen cupcakes. Hmm. Ik vind het altijd fijn om met een verse pompoen te werken. Die pitjes daaruit halen... Zalig!

Homemade pumpkin spice lattes en taartjes van de bakker. Lekkerrrr.

Experimenteren met zwart-wit fotografie.

En experimenteren met de blog, want ik heb een nieuwe lay-out. Op zich is er niet heel veel veranderd omdat ik dezelfde stijl, lettertypes en kleuren heb behouden, maar hier en daar is het toch een beetje anders. Zoals de menubalk onder mijn header bijvoorbeeld. Dat had ik echt wel nodig vond ik.

Mijn nieuwe vis, Buddha. Klein actief ding is het. Zalig om naar te kijken :)

Dat ik geen enkele cactus of vetplant in leven kan houden. Serieus. In dit geval vielen alle blaadjes van de planten af. Niets voor mij, blijkbaar.

Zelfgemaakte pizza. Dat was weer lang geleden. Gesmaakt dat het heeft. Hmm.

En uiteraard moest er ook naar Gilmore Girls gekeken worden. Ik wil de hele reeks hebben gezien vooraleer de vier nieuwe afleveringen op Netflix staan. Zo spannend. Ik ben zwaar benieuwd hoor!!!

Ok, hier iets dat ik extreem vies vind. Wanneer je een vegetarisch product koopt en er op de verpakking staat dat het (o.a.) sporen van vis en schaaldieren kan bevatten. Ja, ga weg! Serieus. WAAROM? Dan krijg ik dat al niet meer door mijn keel. Bye bye.

When Poessie feels like the queen of the world ;)

En wanneer Poes zich geen blijf weet met zichzelf wanneer er wordt gepoetst, en hij zich dan maar midden op zo'n stoel neerploft. Zo lief.

HERFST. Kristof en ik gingen kastanjes rapen en poften die thuis in de oven. Yummie. Note to self; geen witte sneakers meer aandoen tijdens een boswandeling. Haha.

 "Ik heb écht niet veel make-up op!" - Ik.  En dan heb ik ook echt het gevoel dat ik niet veel make-up draag. Gek, toch? Want als ik alles zo samen leg dan smeer ik blijkbaar toch wel een hoop dingen op mijn gezicht. Maar whatever. Als je je maar goed voelt, denk ik dan :)

Bedtijd!

En ik maakte notentaart. Was me het werkje wel, al die noten uit de tuin te kraken.

Gelukkig was de taart wel lekker.

DIT! Ik heb het gevoel dat je het wel fucking zelf MOET doen. Volgens mij is 'de prins op het witte paard' een ras dat met uitsterven bedreigd is. Je moet al veel geluk hebben om er zo eentje tegen te komen denk ik. Helaas...

Gelukkig zijn er nog altijd katten ;) Check hoe schattig!

Halloween-tijd!

"I know what you are." "Say it. Out loud. Say it!" "VAMPIRE." Haha. Snapchat filter.

DONE. OVER. GEDAAN. Blij dat het november is. Kerstmis komt dichter en dichter. Yay :)

Begin jij ook al in de kerstsfeer te komen?

Liefs, Sarah

11 opmerkingen

 1. De zwart/wit fotografie is hartstikke goed gelukt! De foto's zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet nu toch echt een keer naar de Gilmore Girls kijken. Leuk overzicht en die pompoen cakejes zien er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve poezen heb jij toch ;) En je zwart wit fotografie is top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook heel blij dat het bijna kerst is!
  Wat een lieve katten foto's! Ik vind katten zo snoezig, al vind ik mijn hond ook heel lief en leuk (voordat ze jaloers wordt haha) maar toch vind ik katten zo leuk!
  Ik vind ook dat de zwart wit fotografie goed gelukt is, ik word nu aan herinner dat ik is aan gilmore girls moet beginnen en die cupcakes en de taart zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Honden zijn uiteraard ook super leuk en snoezig! En jaaa, Gilmore Girls zeker beginnen kijken. Is zo'n leuke serie!!!

   Verwijderen
 5. Ik kan niet wachten op Kerst oh en btw! Je kan dat product gewoon eten hoor! Het is verplicht van bedrijven om dat erop te zetten, dat het sporen kan bevatten, dit is echt puur omdat het gemaakt wordt in een fabriek/bedrijf waar ook o.a. vis producten worden verwerkt. Dit wordt eigenlijk gewoon vermeld omdat het moet ivm allergieën! Zo kan niemand iemand aanklagen en zeggen dat ze ziek werden van het eten van iets, want ze hebben het gewaarschuwd, het kàn sporen bevatten! Dus helemaal niet erg en er zit heus geen vis in zeg maar. Ik snap je punt wel uiteraard en je mag eten wat je wilt haha! Maar het is dus gewoon verplicht om het erbij te zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, absoluut. Maar de gedachte dat het sporen kàn bevatten vind ik echt al onsmakelijk genoeg. Misschien overdreven, maar toch... Brr.

   Verwijderen