My life in pictures #23

De maand september begon met het vieren van mijn verjaardag in Londen (yeah baby!), en eindigde geheel in de herfstsfeer. Zalig. Kijken jullie mee?

Zoals ik al zei begon mijn maand in Londen. Best place ever, much? Harry Potter-land, zeg maar. Ondanks dat ik al zo'n vijftal keer daar was geweest deed ik deze keer weer een hele hoop nieuwe dingen. Zo at ik o.a. cupcakes van The Hummingbird Bakery in Notting Hill, zag ik Kensington Palace en ging ik naar de Harry Potter studio's in Leavesden. De hemel op aarde! Artikels volgen nog hoor ;) 

Lekker uit eten en tegelijk wat Pokémon Go spelen. Zalig. Ik vind dat spel trouwens nog steeds plezant. Haha. Baby, much? 

Die Pokémon gaan we trouwens regelmatig ook op deze plaats vangen. Ziet dat er niet ontzettend mooi uit? Ik bedoel maar... 

When you try to go vegan but then your mom buys you this! Ja, shit. Daar kan ik niet aan weerstaan. Ik probeer zo goed en zo kwaad als ik kan zo weinig mogelijk dierlijke producten meer te eten. Die hele industrie zit gewoon veel te verschrikkelijk in elkaar. Al moet ik wel zeggen dat ik het ontzettend moeilijk vind om compleet vegan te gaan. (Ik ben dat ook bijlange nog niet!) In de meest random producten zitten zelfs dierlijke dingen. Denk aan chips. Je moet dus echt al goed op de hoogte zijn van al de ingrediënten en dergelijke wil je een goede veganist worden. Ik heb dus nog een héle lange weg af te leggen. Voorlopig ben ik al blij dat ik de moeite doe om te proberen. Alle kleine beetjes helpen, denk ik dan.

Baby chill. 

Is wortels raspen niet één van de meest vervelende keuken-dingen OOIT? Ik haat dat echt!

Vijver-story-time! Mijn broer en papa hebben een kleine vijver gebouwd in onze tuin en... halleluja. Wat een werk. Ik ben zelf één keer meegeweest naar de vijverwinkel en viel van de ene verbazing in de andere. Wist ik veel dat dat allemaal zo ingewikkeld in elkaar zat. En dat je dagelijks naar die filter moet kijken, dat ding moet reinigen,... . Ook de prijs vond ik be-la-che-lijk hoog. Dit kleine vijvertje dat helemaal zelf gemaakt is kostte (in mijn ogen) al stukken van mensen. Zou je niet zeggen eh?! Haha. Dan vraag ik mij af hoeveel geld er in die grote dingen kruipt die mensen speciaal laten aanleggen. Woaah. Maar enfin. Het is een hobby gelijk een ander zeker? 

Yum. Onze tuin stond afgelopen maand vol met lekkere dingen. Van paprika's tot ajuinen. Hmm.

Deze maand stierf mijn cavia, Fons. Ik kan heel moeilijk tegen afscheid nemen, maar op de één of andere manier was dit een soort van 'speciale' dag. 's Morgens werd ik wakker gemaakt door papa die mij vertelde dat Fons gestorven was. Ik raapte al mijn moed bij elkaar om afscheid te gaan nemen van mijn beestje, toen ik deze duif in de tuin zag zitten. Terwijl ik bij Fons zat bleef de duif daar maar wat rondlopen. Het was een hele mooie dag, zonnig. De vlinders vlogen rond mij heen alsof ik in Alice's Wonderland was beland. Omgaan met de dood ging op deze manier net iets makkelijker. Alsof het zo moest zijn. Ofzo. De duif was overigens een wedstrijdduif die vermoeid was. We hebben met behulp van het bandje rond haar poot de eigenaar kunnen opbellen, en die zei dat we haar duivenvoeding en water moesten geven. Dat ze dan vanzelf wel weer zou vertrekken. Twee dagen heeft ze in onze tuin rondgelopen. Daarna hebben we ze in Fons zijn kooi gezet omdat onze katten het op haar gemunt hadden. Go figure. Na vier dagen hebben we haar losgelaten en is ze in no-time terug naar huis gevlogen. Top beest! Best speciaal dat die duiven: 1. zo snel kunnen vliegen en 2. hun weg naar huis weten te vinden. 

Dat ik ontelbaar veel van deze vlinders gezien heb afgelopen maand. 

Baby.

Bij de Primark kocht ik deze Harry Potter sloffen en dit Harry Potter Nachtkleed. Helemaal verslaafd. Zo comfortabel. En leuk, want Harry Potter ;) 

Yo. Chillen in mijn Harry Potter pyjama. 

Ijsjes eten bij De Potter. Kwestie van in de Harry Potter sfeer te blijven ;) 

En yup, ook hier gingen we op zoek naar Pokémon. Haha.

Samen met Kristof ging ik naar het Foodtruck Festival SMAAK in Bree. Dat was gezellig. En lekker!!! Best eens plezant om te doen. 

Gilmore Girls and chill. Zalig! 

Fun fact: dit schilderij heb ik verschillende jaren geleden gemaakt, tijdens het opruimen van mijn kamer bij het afval gezet en onlangs teruggevonden op zolder. Haha. Blijkbaar heeft iemand dat uit het afval gerecupereerd. Ik heb dan maar besloten het nog maar eventjes bij te houden. 

HERFST! Tijd voor heel veel thee en heel veel koffie :)

Phantasialand! Gezellig. Al vond ik het een beetje té duur voor wat het was. 

Wie is zoals mij (#ExtréémGeorganiseerd), vertrekt nooit naar een pretpark zonder sharpie ;) Ik moet altijd kunnen doorstrepen wat we al gedaan hebben. Kwestie van het overzicht een beetje te bewaren.

En ook... wie is zoals mij komt uit de waterattracties als de meest (of gewoon de enige) doorweekte persoon. Ik heb mijn handtas en de volledige inhoud ervan een hele nacht moeten laten drogen op de verwarming. Alles was kletsnat! Haha. Typisch! 

Baby. Part 89289439.

Herfstige zandkoekjes gebakken. Hmm. Recept volgt nog ;) 

Dat het ideaal weer was om met de hond te gaan wandelen. Zo plezant!

Tijdens onze wandeling kwamen we ook dit gigantische veld vol pompoenen tegen. Wat-een-droom. Je ziet het niet zo goed op foto, maar serieus. Pompoenen everywhere. Fantastisch.

 Uiteraard moet de herfst ook in huis worden gehaald...

... en moet er pompoensoep gemaakt worden. Te lekker. Yummie.

Mijn Halloween decoratie bovengehaald. 

Tuin!

Dat dit ding al eeuwen in onze tuin hangt en ik het nog nooit goed had bekeken. Best leuk. 

Oh my! Op Pottermore kan je nu ook je Patronus te weten komen en de mijne blijkt een witte merrie te zijn. Say what? Ik heb altijd gedacht dat het een paard zou zijn. Zalig gewoon. 

 Wanneer ik niet weet wat ik moet aandoen... . Kamer vol kleding!

En wanneer de kleerkast openstaat kan er al weleens een kat in kruipen. The usual ;)

Om af te sluiten nog een pompoen... . Want ik zit helemaal in de herfst/Halloween-sfeer en pompoenen horen daar gewoon bij. Super leuk ook om er zo eentje uit te hollen. 

Heb jij ook al een pompoen uitgehold dit jaar? 

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Wauw, dat schilderij heb je toentertijd echt knap gemaakt zeg! Gelukkig heeft iemand hem alsnog weggehaald bij de afval, haha. Zo zondw om weg te gooien! Die vlinder is trouwens mooi zeg. Prachtige foto! :)
  Die cupcakes die je in Londen had zien er echt lekker uit. Tof dat je je verjaardag daar vierde. Ik ben nog nooit jarig geweest terwijl ik op vakantie ben. Lijkt mij wel extra leuk, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Zo lief! Je verjaardag vieren in het buitenland is echt plezant, ja. Dat is zo eens iets anders :)

   Verwijderen
 2. Leuke collage! Mooie vlinder heb je gespot, ik heb deze zomer helaas niet veel vlinders gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. En serieus? Hier zaten echt ontzettend veel vlinders dit jaar. Misschien door de beplanting in onze tuin ofzo?

   Verwijderen
 3. Ooh is Fons overleden??? Wat erg voor je!! Vandaar dat 'k zoveel foto's van Fons op Twitter zag passeren, ookal wist 'k niet wat de bedoeling feitelijk was.. Knuffel!!!
  p;s: die roos is prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja :( Foto's op Twitter waren wel nie daardoor hoor. Ik deed mee aan een wedstrijd met bol.com! En dankuwel. Gewoon een roos uit onze tuin ;)

   Verwijderen