Day Zero Project - Eat Italian pizza, pasta and gelato

Om eerlijk te zijn... Ik had mijn portie Italiaanse pizza, pasta en ijs al wel gehad hoor. Vòòr dit jaar was ik al verschillende keren in Italië geweest dus ik heb daar al uitgebreid van kunnen profiteren ;) Maar hé, je leeft maar één keer dus waarom niet gewoon zoveel mogelijk van die Italiaanse heerlijkheden genieten. Toch? Onze Citytrip naar Bergamo en Milaan was dus de ideale gelegenheid om mij eens goed te laten gaan ;)


Pizza / Pasta
Yummie. Zo lekker. Mijn favoriet blijft toch wel de pizza margherita hoor. Het is trouwens ook altijd zo opvallend dat de Italianen niet echt uitgebreid ontbijten, om dan zowel 's middags als 's avonds warm te kunnen eten. Toch helemaal anders dan hier denk ik dan. 


Gelatoooo
Ijsjes, ijsjes en nog eens ijsjes. op elke hoek van de straat zie je wel een ijssalon. Zalig. Wij hadden het geluk dit keer in Bergamo te zijn; daar waar de stracciatella is uitgevonden in ijssalon La Marianna. Overheerlijk gewoon. 

Niet het beste land om aan je dieet te denken dus ;) Wat heb ik genoten! Haha.

Liefs, Sarah

15 opmerkingen

 1. Dit is één van de redenen dat ik graag naar Italië wil, haha! :) Het eten, en dan vooral de pasta! Haha. Overigens, pizza margaritha is ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh Italiaans ijs en pizza, vorige week genoot ik er nog van haha! Ik zou weer terug gaan, als is het alleen voor al die lekkere dingen. Krijg enorme trek van jouw foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankjewel :) Altijd een ideale reden om terug naar Italië te moeten gaan ;)

   Verwijderen
 3. Ah zo lekker! Direct weer een zomers gevoel haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er heerlijk uit! Die ijsjes...yum! Die zijn nog eens goed gevuld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mmmmm, heerlijk eten! Het is nog maar half elf en ik zou er gelijk al een ijsje willen eten nu. Pizza en ijsjes blijft toch echt een goddelijke combinatie. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm ik ben dol op de Italiaanse keuken! Goede reden om weer eens op vakantie te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen