Day Zero Project - Doe mee aan 101 wedstrijden

Aan honderd en één wedstrijden deelnemen. 'Waarom niet?', dacht ik. Want 101 staat gelijk aan het aantal doelen in het Day Zero Project, en het is gewoon een leuke opdracht om uit te voeren. Ik ben niet het type dat altijd geluk heeft, dus veel heb ik ook nog nooit gewonnen. Benieuwd was ik dus wel. Want stel dat ik toch iets zou winnen? 101 wedstrijden, dat is niet niks. Daar moet je toch wel wat moeite voor doen. Benieuwd of ik nu ook effectief iets gewonnen heb? Je leest het hier!

Van begin januari tot eind augustus, zo'n dikke acht maanden dus, heb ik meegedaan aan àlle (gratis!) wedstrijden die ik maar tegenkwam. Van kranten tot plaatselijke magazines tot websites als bol. Als ik een wedstrijd zag dan deed ik mee. Uiteraard wel alleen maar als de prijs mij aanstond, of als ik dacht dat iemand in mijn omgeving de prijs zou kunnen gebruiken.

En jawel... Ik heb gewonnen! Eén keer. Bij bol.com won ik een Venus Gilette scheerpakket. Haha. Zoiets 'onnozel', maar wel handig. Ik gebruik het nog steeds. Ik won de nieuwe Venus Swirl met een bijhorend mesje en de bijhorende scheerschuim. En mocht je nu nog op zoek zijn naar een nieuw scheermes... die Venus Swirl is een echte aanrader. Serieus!


Voor de rest kan ik dus helaas niet meer gewonnen wedstrijden vermelden. Bummer. Want er kruipt echt wel wat tijd en moeite in hoor, in meedoen met zoveel wedstrijden. 101 is meer dan je denkt. En je moet vaak wat vragen beantwoorden, of eens een foto uploaden, al je gegevens invullen,... . Niks voor niks, zeg maar.

Maar hoe dan ook, ik ga sowieso aan die simpele (gratis!) wedstrijden blijven deelnemen. Dan verlies ik maar wat tijd aan het invullen van gegevens, het is toch leuk om te weten dat de mogelijkheid bestaat dat je iets kùnt winnen.

Want waarom niet? Toch? 

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Wat een grappig experiment. Voor mijn werk heb ik al meerdere keren met prijsvragen te maken gehad en daardoor weet ik dat er vaak dezelfde mensen meespelen aan prijsvragen. Maar ik geloof meteen dat dat tijdrovend is. Ik doe zelf zelden mee aan iets, maar in mijn leven heb ik toch al drie keer iets gewonnen denk ik. Meestal door gewoon toevallig het juiste nummertje te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, grappig om te horen. Ik ben waarschijnlijk één van die mensen die ondertussen al wel ergens bekend staat omdat ze vaak meedoet met van die wedstrijden. Oeps ;p Wel leuk dat je zelf al enkele keren iets gewonnen hebt, ondanks dat je niet zo vaak meedoet met zulke dingen. Lucky you :)

   Verwijderen
 2. Ik doe wel eens mee aan zo'n kleine wedstrijden, maar heb nog nooit change gehad. Zelfs niet bij de lotto :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw, jammer. Het geluk zit u nie mee dan. Ik zal voor u duimen vanaf nu ;)

   Verwijderen
 3. Grappig dat je dit hebt uitgezocht, orgineel idee zeg! Ik probeer het ook maar win helaas nooit wat :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, jammer. Hopen dat het ooit toch eens wilt lukken dan! Duimen maar :)

   Verwijderen