Current favorites

Ok. Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste favorieten artikel postte dus het werd hoogtijd voor een update. En om jullie alvast te waarschuwen. Er komen best een hele hoop van mijn must-haves voorbij. Ik vernoem zelfs één van mijn meest geliefde poetsproducten. Jawel! Veel leesplezier. 


Harry Potter sloffen
Toen ik onlangs in Londen was kocht ik deze sloffen bij de Primark. Normaal ben ik niet zo'n sloffen-persoon en loop ik liever blootsvoets rond, maar sinds ik deze dingen heb draag ik niets liever meer. Zalig! Niet te warm, niet te koud. Lekker zacht. EN van Harry Potter ;) Ideaal!

Converse - All Stars
Ik ben altijd al een All Stars-meisje geweest en ook deze schoenen zijn weer een schot in de roos. Ze zitten goed en ze zien er leuk uit! Top.


Harry Potter and the Cursed Child 
Ja, ja, ja. Hier had ik zo naar uitgekeken. En hoewel ik de scènes van Harry, Ron en Hermelien het meest leuk vond om te lezen, vond ik dit boek hoe dan ook een aanrader. De échte magie van vroeger was een beetje weg, maar hé... best normaal denk ik dan. Harry kan niet elke keer een Voldemort gaan verslaan, right?! Ik vond het hoe dan ook een soort van vertrouwd gevoel geven om nog eens een Potter boek vast te hebben!

Nespresso
Serieus. Op vlak van koffie die je thuis kunt maken... is Nespresso de beste ter wereld or what?! Ik vind van wel. Zo lekker. Ik heb een heleboel meer favoriete smaken dan hier staan afgebeeld, maar ik wilde toch eventjes vermelden dat dit hoe dan ook één van mijn favorieten is. Niks zo fijn als 's morgens wakker te kunnen worden met een lekker tasje koffie.


Chanel - Coco Mademoiselle
Hoewel ik een parfum-hoarder ben en alle geurtjes ter wereld wel eens wil uitproberen, grijp ik toch altijd weer naar de parfums van Chanel. Ik vind ze niet te zwaar en... tja, gewoon stijlvol ruiken? Haha, ik kan geuren echt niet omschrijven.

Clinique - Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder
Dit product helpt roodheid tegen te gaan en is daarbovenop een erg goed poeder om je make-up mee te fixeren.

Clinique - Anti-blemish Solutions Clearing Concealer
Een concealer met een groene ondertoon die imperfecties beter wegwerkt én puistjes tegengaat. Dit is serieus een échte must-have voor mij! Ik heb geregeld last van pukkeltjes en deze concealer is dan een echte redder in nood.

Etos - Eyebrow Pencil 
Dit potlood kocht ik enkele jaren geleden voor één euro bij Etos en ik gebruik niks liever meer om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. De kleur is speciaal voor blondines en het potloodje zelf werkt super makkelijk. Grote aanrader!


Freeman - Facial Polishing Charcoal & Black Sugar Mask
De ideale scrub voor je gezicht! Niet te duur, handige verpakking, en helemaal perfect om te gebruiken op je gezicht. Echt ideaal dus.

Nivea - Anti-Transparant Invisible
Dat ik van mijn geliefde Dove deodorants ben overgestapt naar Nivea. En zonder spijt. Deze deo geeft inderdaad niet af op kleding, ruikt heerlijk en werkt prima. Ga ik zeker meer kopen!


Andrélon Oil & Care voor pluizig en droog haar
Dit product heb ik op mijn blog al vaker vernoemd als life saver. Na het wassen spray ik altijd wat van dit product in mijn haar waardoor ik het veel makkelijker kan uitkammen. Zo handig.

Herbal Essence - Hello Hydration Shampoo + Conditioner
Die geur!!! Hmm. Kokosnoten. Alsof je op vakantie bent op een tropisch eiland! Bovendien maakt de conditioner mijn haar lekker zacht, dus dat is fijn meegenomen.


Gilmore Girls
En dan nu enkele heel random favorieten ;) Eerst en vooral Gilmore Girls. Leve Netflix want halleluja. Zalig om deze serie te kunnen herbekijken. Doet me denken aan mijn jeugdjaren.

Dettol - Allesreiniger Spray Power & Fresh
Dit ding! Oh my! Als er één ding is dat ik niet meer kan missen op vlak van het huishouden dan is het dit toch wel. Sprayen, vegen en opgelost. Bovendien ruikt het lekker fris en doodt het bacteriën. Amen!

Alpro Soya Vanille
Ik probeer zo goed en zo kwaad als ik kan veganistisch te eten. Melk vervangen lukt mij al behoorlijk goed omdat er zoveel vervangmiddelen op de markt zijn. Soya Vanille is mijn favoriete 'melk' om in de koffie te doen of bij cornflakes te eten. Yummie. Zo lekker! Probeer het ook eens ;)

The Chainsmokers ft. Halsey - Closer
Dat er een liedje tussen mijn favorieten zit komt niet zo vaak voor. Zo'n grote muziekliefhebber ben ik namelijk niet. Closer van The Chainsmokers staat hier echter al een tijdje op repeat. Wat een zalig nummer is dat, zeg?! Woah!

Wat is momenteel jouw favoriete liedje? 

Liefs, Sarah

16 opmerkingen

 1. Leuk om te zien! All stars zijn bij mij ook favoriet en naar de make-up van Etos ben ik wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Leuk om te horen dat All Stars ook jouw ding zijn :) En dat wenkbrauwpotlood van Etos is alvast helemaal de moeite!!!

   Verwijderen
 2. Die Harry Potter sloffen zijn echt te gaaf! Ik wil ze ook ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat vind ik ook zo'n lekker nummer. Verder heb ik nog 3 (oeps) andere favorietjes. Namelijk Please Don't Go (Joel Adams), Company (Justin Bieber) & Mercy (Shawn Mendes). Allemaal best wel rustige en gevoelige nummers, maar ik merk dat ik dat eigenlijk best wel lekker vind. Leuk artikel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, ik ga die liedjes meteen even opzoeken. Ik ben ook wel te vinden voor van die rustige nummers. En dankjewel :)

   Verwijderen
 4. Leuke favorieten! En ahh... Hogwarts sloffen, ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke favorieten! Favoriete liedje... Shawn Mendes - Treat You Better en de songs van Sia vind ik ook prachtig<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n wenkbrauwpotloodje ga ik mij misschien toch eens aanschaffen, haha. Veel mensen zegen dat dat écht veel doet hé? Ik heb wel zwarte wenkbrauwen, dus misschien is het nog niet zo noodzakelijk haha, maar wie weet ;) Die foto met die nespressodingetjes is leeeuk! En die hoghwartspantoffels, zaaaalig. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, sinds ik wenkbrauwproducten gebruik kan ik echt niet meer zonder. Wereld van verschil ;) Noodzakelijk is het zeker niet, maar ik vind het wel fijn om in mijn dagelijkse routine te verwerken. Ik voel me al bijna 'naakt' zonder. Haha. En heel erg bedankt :) De pantoffels zitten nog zalig ook :D

   Verwijderen
 7. Herbal Essence zalig he ;-)

  Momenteel beetje te veel liedjes beluisterd de laatste tijd.

  BeantwoordenVerwijderen