10x meest gelezen

Omdat mijn blog zopas twee jaar is geworden vond ik het een leuk idee om mijn 10 meest gelezen artikelen op een rijtje te zetten. Ook vorig jaar, vlak nadat mijn blog één werd, heb ik dit gedaan. Altijd leuk om op terug te kunnen kijken of om op deze manier mijn blog beter te leren kennen. 

10. De I ♥ sleep challenge
Door Living Comfort werd ik, samen met een groepje andere bloggers, uitgedaagd om mee te doen met deze challenge. Enthousiast heb ik mij op deze uitdaging gestort en heb ik mij helemaal verdiept in mijn slaappatroon. Best interessant.


09. Fortune Beach + Banana Bay
Lange, uitgerekte, witte zandstranden en kristalhelder water. Paradijs op aarde! Een verslagje van een fantastische dag tijdens mijn reis op de Bahamas.


08. Day Zero Project - Send a Secret to PostSecret
PostSecret is een kunstproject in de Verenigde Staten waarbij mensen anonieme postkaarten kunnen versturen waarop ze een geheim vertellen. Natuurlijk deed ik heel graag mee met dit project en deelde ook ik enkele geheimen.


07. 10 irritante dingen aan een hotel
Spreekt voor zich denk ik. Hotelvakanties kunnen ge-wel-dig zijn, maar hier en daar treden er altijd wel kleine (of grote) irritaties op. In dit artikel schrijf ik al mijn ergernissen helemaal van mij af.


06. What I got for Christmas 2015
Dit vind ik zelf hele fijne artikels om te lezen, of om gewoon zelf op terug te kijken. Die hele sfeer rond Kerstmis is zo gezellig en die cadeautjes horen er dan gewoon bij :)


05. That hotel-life in Thailand, though 
Een hele hoop foto's van de tijd die ik op hotel spendeerde in Thailand. Haha. Best in tegenstrijd met mijn '10 irritante dingen aan een hotel' artikel.


04. Mijn Esprit kleding wishlist
Want welk meisje kijkt er nu niet graag haar ogen uit op leuke webshops? Ik stelde een heuse wishlist samen met alle kledingstukken die ik wel zou willen hebben van Esprit.


03. Je schamen voor je blog?!
Dit artikel deed het heel snel heel goed. Ik denk dat er dus wel meerdere mensen zich weleens schamen voor hun blog (?). Hoe dan ook... ik denk en voel nog steeds exact hetzelfde als toen in dit artikel. Lezen dus ;)


02. Review - HEMA Make-Up Base + Fluid Foundation 
Dit is dan weer het artikel dat het meest gevonden wordt d.m.v. zoekwoorden. Ik heb al ondervonden dat reviews van Hema make-up het altijd goed doen op dat vlak.


01. Drink uit een kokosnoot
Zo'n random artikel dat helemaal bovenaan staat qua bezoekersaantallen. Haha. Op de Bahamas dronk ik een lekker drankje uit een kokosnoot en ik maakte er een heel artikel over. Want, hey... voor mij was dat bucket list materiaal hoor. Grappig dat het ook zo goed gelezen wordt :)


Wat voor soort artikelen lees jij graag op blogs?

Liefs, Sarah

14 opmerkingen

 1. Leuk zo'n meest gelezen artikel! Ik lees graag persoonlijke artikelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. En ja, dat lees ik vaak ook het liefst van al. Al vind ik die persoonlijke artikelen ook wel het meest moeilijk om zelf te schrijven.

   Verwijderen
 2. Liefde voor verse kokosnoten! <3 En ik snap het heel goed dat jouw artikel over de Bahamas het ook goed doet, het is ook zo'n fantastisch mooie plek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja eh. Zo lekker! En absoluut. Fantastische plaats is het <3

   Verwijderen
 3. Grappig dat drinken uit een kokosnoot op nummer 1 staat! Wel erg leuk om te zien, je top 10. Ik moet ook weer eens in de cijfertjes duiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ik vind het altijd fijn om mij zo af en toe met de statistieken bezig te houden. En jaa, super random gewoon. Ik vind het zelf te gek voor woorden dat net dàt artikel zo goed gelezen wordt :)

   Verwijderen
 4. Leuk om te zien wat het meest is gelezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk overzichtje! Ik ga je blog over je schamen voor je blog meteen even lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Haha, die laatste, grappig dat die er tussen stond. Deze heb ik ook af kunnen strepen begin dit jaar in Thailand :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Vond ik ook grappig. En super dat je dat ook hebt kunnen doen in Thailand. Altijd fijn om nieuwe dingen te kunnen doen ;)

   Verwijderen
 7. Lekker, drinken uit een kokosnoot! Jouw artikel over de ergernissen in een hotel vind ik ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen