There's nowhere else like London!

Zoals je misschien al wel hebt gelezen in mijn meest recente 'My life in pictures' artikel of hebt gezien op mijn Instagram, ben ik naar Londen geweest. Kristof had een surprise citytrip geregeld voor mijn verjaardag en daar heb ik enorm van genoten.  

Ik was al vaker in Londen geweest maar had de Harry Potter studios nog nooit bezocht. En daar wilde ik al zo lang eens naartoe gaan, dus dat is bij deze dan ook gebeurd. Zàlig! Ook brachten we een bezoekje aan het huis van Minalima; een pop-up waar Miraphora Mina en Eduardo Lima hun grafisch werk (van voornamelijk de Harry Potter films) tentoonstellen. We gingen ook naar Notting Hill, Kensington Palace, Hyde Park, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, the Tower of London, Westminster Abbey, Oxford Street,... . Super leuk. Al deden mijn voeten wel ontzettend veel pijn na al dat stappen ;)


"When a man is tired of London, he is tired of life; 
for there is in London all that life can afford."

Gelukkig hebben we alweer plannen om volgend jaar terug te gaan. We hebben tickets voor 'Harry Potter and the Cursed Child' gekocht dus dan kunnen we er gelijk weer een fijn tripje van maken. Ik kan al niet wachten!!

Heb jij de Harry Potter studios al bezocht?  


12 opmerkingen

 1. mooi verjaardagscadeau

  echt een aanrader he, londen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh ben benieuwd naar de andere artikelen over je trip! Leuk dat je naar een Harry Potter studio bent gegaan!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te lezen. Ze komen er binnenkort aan, de Londen artikelen :)

   Verwijderen
 3. Ahw, wat tof! Londen lijkt me echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk dat je naar Londen bent geweest. Ik kan al niet wachten op je volgende artikels! Maar ik wil ook zo graag naar Londen, HaHa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou zeggen... zoek iemand die met u meewilt (aangezien ge nie graag alleen gaat) en gewoon gaan ;) Is zooo plezant!

   Verwijderen
 5. Oh Londen zalig. Ik ben benieuwd naar je artikels over Londen. Londen is volgens mij een prachtige stad. Ik ben er jammer genoeg nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen :) En Londen is absoluut een fantastische stad. Echt de moeite!

   Verwijderen
 6. Oh wat gaaf! Ik kijk uit naar de artikels die nog verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen