There's nowhere else like London!

Wait, what? London? Yup. Zoals je misschien al wel hebt gelezen in mijn meest recente 'My life in pictures' artikel, of hebt gezien op mijn Instagram... ik ben naar Londen geweest! Kristof had een surprise citytrip geregeld voor mijn verjaardag en, tja, what can I say?! I am one lucky girl :) 

Ik wilde al eeuwen eens naar de Harry Potter studios gaan en dat is bij deze dan ook gebeurd. Zàlig! Ook brachten we een bezoekje aan het huis van Minalima; een pop-up waar Miraphora Mina en Eduardo Lima hun grafisch werk (van voornamelijk de Harry Potter films) tentoonstellen. We gingen ook naar Notting Hill, Kensington Palace, Hyde Park, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, the Tower of London, Westminster Abbey, Oxford Street,... . Super leuk. Al deden mijn voeten ontzettend veel pijn na al dat stappen ;)


"When a man is tired of London, he is tired of life; 
for there is in London all that life can afford."

Gotta love london, zeg maar. Gelukkig hebben we alweer plannen om volgend jaar terug te gaan. We hebben tickets voor Harry Potter and the Cursed Child gekocht dus dan kunnen we er gelijk weer een fijn tripje van maken. Ik kan al niet wachten!!!

Oh ja, en meer artikels over Londen volgen sowieso nog ;)

Liefs, Sarah

12 opmerkingen

 1. mooi verjaardagscadeau

  echt een aanrader he, londen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh ben benieuwd naar de andere artikelen over je trip! Leuk dat je naar een Harry Potter studio bent gegaan!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te lezen. Ze komen er binnenkort aan, de Londen artikelen :)

   Verwijderen
 3. Ahw, wat tof! Londen lijkt me echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk dat je naar Londen bent geweest. Ik kan al niet wachten op je volgende artikels! Maar ik wil ook zo graag naar Londen, HaHa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou zeggen... zoek iemand die met u meewilt (aangezien ge nie graag alleen gaat) en gewoon gaan ;) Is zooo plezant!

   Verwijderen
 5. Oh Londen zalig. Ik ben benieuwd naar je artikels over Londen. Londen is volgens mij een prachtige stad. Ik ben er jammer genoeg nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen :) En Londen is absoluut een fantastische stad. Echt de moeite!

   Verwijderen
 6. Oh wat gaaf! Ik kijk uit naar de artikels die nog verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen