Review - OPI, I want to be a-lone-star

Dat dit kleurtje van OPI al jarenlang tot één van mijn favoriete kleurtjes behoort op vlak van nagellak. Simpel, maar stijlvol. Hoogtijd om het er even over te hebben op mijn blog dus.

Verpakking + Kwastje
Een mooi, simpel flesje nagellak met een handig kwastje. Meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen. De lakjes van OPI springen er voor mij altijd wel een beetje bovenuit net omdat ze zo 'minimalistisch' zijn. Ik vind ze altijd leuk staan in (of op) de kast.


De kleur + Houdbaarheid
Qua kleuren ben ik helemaal fan van OPI. Ze hebben zo'n uitgebreid aanbod; daar kun je gewoon niet naast kijken. Van deze kleur ben ik ook helemaal weg. Zo'n soort van blauw-grijs vind ik altijd wel leuk staan. Ook dekt de kleur best goed. Twee laagjes lak is méér dan voldoende. De houdbaarheid vind ik helaas een beetje minder. Na twee dagen begint mijn lak meestal al een beetje af te brokkelen. Jammer.


Mijn mening
Ik ben fan! De kleur en de verpakking van dit lakje (en van alle OPI lakjes in het algemeen) kunnen mij toch altijd overhalen om er weer eentje te kopen. Ondanks de mindere houdbaarheid. Ook prijs-kwaliteit-gewijs ben ik best tevreden over OPI. Op het eerste zicht zijn de lakjes vrij duur (+/- €14,90), maar daar krijg je wel 15ml product voor in de plaats. En dat is best veel.


Prijs + verkrijgbaarheid
Je kan deze lak verkrijgen bij (o.a.) Planet Parfum voor €14,90.

Liefs, Sarah

21 opmerkingen

 1. Mooie kleur! Ik houd van OPI, heb meer dan 30 lakjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur. Ik heb deze ook en had ze en tijd geleden op mijn tenen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, leuk om te horen. Gebruik de kleur ook graag op mijn tenen :)

   Verwijderen
 3. Wat een toffe kleur! Meestal gaan die kleurtjes een beetje te veel naar groen vind ik, maar deze is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje! Je nagels zien er ook goed uit, mooie vorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleur! OPI vind ik ook heel fijn, beetje prijzig, maar het stelt me nooit teleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleur. Ik heb deze nog niet gekocht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aanrader ;) Ik vind het zo'n kleurtje dat je niet overal ziet. Het is zo eens iets anders.

   Verwijderen
 7. Ik snap dat dit een van je favoriete lakjes is! Jammer dat OPI nagellak niet heel lang houdt he. Qua houdbaarheid draag ik het liefst Essie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. Echt wel een groot minpunt. Al moet ik zeggen dat er maar weinig lakjes zijn die bij mij goed houden. Essie blijft ook nooit lang goed zitten bij mij :(

   Verwijderen
 8. Ik vind dit een heel gaaf kleurtje! Echt pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leukerd, dit zou ook zo een favoriet van mij kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi kleurtje! Echt eentje die ikzelf ook gekozen zou hebben!

  BeantwoordenVerwijderen