My life in pictures #22

Afgelopen maand was niet meteen de meest evenement-volle maand. Buiten een citytripje naar Milaan en Bergamo, een bezoekje aan de Euroscoop, een dagje shoppen met vrienden en Pokémon Go spelen (echt wel!) heb ik niet veel 'speciaal' gedaan. Iets minder 'interessante' foto's dan normaal dus, maar hoe dan ook... dit is mijn maand augustus in foto's ;)

Goed beginnen aan de maand met een glaasje lekkere gin tonic. 

Te lief, dit :) Poessie is tegenwoordig een echt knuffelbeest. Ook Kristof moet eraan geloven. Knuffelen maar. 

En toen vertrok ik samen met mijn mama en zus naar Bergamo en Milaan. Op het vliegtuig zaten we bij de nooduitgang. Super tof, al die beenruimte. 

Bergamo... 

... En Milaan! Artikels volgen nog ;) Ik heb in ieder geval mijn portie pizza, pasta en gelatooo binnen hoor. Yummie. 

 Eens terug thuis is het natuurlijk tijd om knuffels met de huisdieren in te halen. Gezellig.

Deze Snapchat filter. LIFE! Ik wou dat mijn make-up altijd zo goed zat. Halleluja! 

Kristof en ik gingen samen naar The Shallows kijken. Die film wilde ik zo graag zien. En wow, ik vond hem nog best goed ook. Aanrader voor als je van dat soort films houdt. Ik heb met plezier gekeken van begin tot eind. Daarna (en daarvoor stiekem ook) gingen we nog wag Pokémon vangen in de buurt. Haha. Best plezant. 

 Gin! Hendrick's behoort zeker tot één van mijn favorieten. Hmm.

Ik begin altijd snel in de herfst-stemming te komen :) Mijn geurkaarsen heb ik dus alweer boven gehaald. Deze van ipuro ruiken helemaal hemels. Note to self, want die moet ik vaker kopen!

Baby. Kijk hoe pluizig hij ook is. 

Zoooo blij dat de Gilmore Girls op Netflix staat. Ik ben met plezier beginnen kijken, al heb ik vroeger al wel een hoop afleveringen gezien.

Life of a catlady; wanneer de kat midden in het bed gaat liggen en je daardoor eigenlijk geen plaats meer hebt. Every-single-time! Ik vind het ook te zielig om het beestje wakker te moeten maken. Dan ga ik altijd maar op de kant van het bed liggen. Haha. 

Om deze foto heb ik echt al zo moeten lachen. Poes was heel vast aan het slapen met zijn mondje open. Te lief gewoon :)

 Knuffel-tijd.

Fijn buiten eten met dat warme weer. Altijd gezellig. Al gaan onze zonnebloemen, ondanks de zon, niet meer open. Gek.

Boem. Ik verbrandde mij aan de oven. Klungel! Hopen maar dat dat geen litteken wordt, zo recht op mijn hand.

Afgelopen maand postte ik ook een hele hoop artikels over mijn vakantie in Frankrijk. Ik weet niet of jullie zulke posts wel interessant vinden, maar sowieso vind ik het leuk om deze artikels te hebben als herinnering. Altijd fijn om later terug te kunnen lezen :) Er volgen er trouwens nog een paar van mijn vakantie in Frankrijk. Oeps ;)

 Fijn wakker worden, zo. Met de zon die door het raam komt piepen. Zalig!

Harry Potter and the Cursed Child. Wat had ik de wijze woorden van Professor Perkamentus gemist. Serieus! Dit deed echt deugd om te lezen. En NOG leuker is dat Kristof en ik volgend jaar naar de theatervoorstelling gaan in Londen. Ben ik blij dat we daar tickets voor hebben kunnen krijgen. Oef. Pak van mijn hart. 

En vlak voor mijn verjaardag vertelde Kristof mij dat hij als verrassing een citytrip naar Londen had geboekt. Om naar de Harry Potter studios te kunnen gaan. Aw yeah! (Op mijn Instagram zijn er ondertussen al enkele foto's voorbij gekomen!) Ik kreeg ook nog dit mooie boeket cadeau. Zo lief :) 

Uiteraard begon ik meteen met het inpakken van mijn koffer. Al dacht de kat daar wel anders over ;)

Heb jij ook huisdieren die het inpakken van je koffer 'moeilijker' maken?  

Liefs, Sarah

12 opmerkingen

 1. Nivia opsmeren op je brandwonde. Helpt echt.
  Heb ook een paar van op mijn werk, ene zie je nog een beetje. De rest is zo goed als weg. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The shallows wil ik ook nog zien. Bergamo vond ik erg gaaf, die kerk was zooo mooi van binnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik vond ook vrijwel al die kerken in Bergamo de moeite :)

   Verwijderen
 3. Leuk artikel! Mooie foto's heb je gemaakt.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb Pokémon alweer weggegooid op m'n iPad. 't Spel wou weer maar eens niet marcheren. 'k Was 't beu. Hop, buiten ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai. Op de iPad lijkt het me ook nie zo handig om te spelen. Ik heb in't stad nog niemand zien rondlopen met zo'n groot toestel ;) Misschien nog eens een poging doen met de gsm ;)

   Verwijderen
 5. Mooie foto's. Ai verbrand. Kan je er geen flamingel op smeren? Waarschijnlijk heb ik het verkeerd geschreven. Om even op je vraag te antwoorden: onze Diezel zou gewoon gaan liggen op mijn koffer. Ik heb het nog niet gedaan in de buurt. Hij kijkt al zo sip als ik mijn werktas klaar maak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er meteen een wondhelende zalf beginnen op te smeren, in de hoop dat het geen litteken zou worden. Flamigel zou waarschijnlijk ook wel goed geholpen hebben :) En ooh, zo lief van Diezel. Gek dat dieren altijd zo snel weten wanneer je gaat vertrekken...

   Verwijderen
 6. Oh wat gaaf Milaan, ik kijk uit naar al jouw artikels. Ah al die poezenbeesten.

  BeantwoordenVerwijderen