Een bezoekje aan Cubserviès

Een prachtig dorpje tegen een berg, gedomineerd door een indrukwekkende waterval. Dat is Cubserviès. Met zijn 90m hoogte is de waterval die je er kunt zien ineens ook één van de hoogste natuurlijke watervallen van Europa. Het gehuchtje 'Cubserviès' (gelegen in de gemeente 'Roquefère in de Languedoc) is, alleen al voor het uitzicht, een bezoekje meer dan waard. Het is een hele klim om er te geraken, maar onderweg kun je genieten van de vele mooie uitzichten en de rust van de bergen. Zalig!

Wat is jouw favoriete Franse dorpje? 

Liefs, Sarah

13 opmerkingen

 1. Wauw, wat mooi!! Lijkt me echt gaaf om daar bovenop te wonen, kan je elke dag genieten vaneen prachtig uitzicht!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zo prachtig! Franse dorpjes hebben echt een bepaalde sfeer vind ik. Echt mooi ook die waterval. :) Mijn favoriete franse dorpje? Dan moet ik echt heel hard nadenken, dan kiezen is moeilijk hihi. Ik vond Rocamadour vooral héél tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeeh, Rocamadour... had ik nog nooit van gehoord maar heb het meteen op mijn wishlist gezet. Ziet er echt super mooi uit daar!!!

   Verwijderen
 3. Wauw, zo prachtig! Franse dorpjes hebben echt een bepaalde sfeer vind ik. Echt mooi ook die waterval. :) Mijn favoriete franse dorpje? Dan moet ik echt heel hard nadenken, dan kiezen is moeilijk hihi. Ik vond Rocamadour vooral héél tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig zijn al die bergen. Het ziet er wel heel leuk uit. Ik ken helaas geen franse dorpjes. Wel een waals Vresse sur semois, ook prachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Die Waalse dorpjes zijn ook altijd de moeite, eh? Allemaal zo mooi!

   Verwijderen
 5. Voor mij is Parijs voorlopig mijn favoriete stad, want elders ben 'k nog niet geweest, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wauw! Wat een prachtige foto's en wat een prachtig gebied!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw prachtig zeg, ook die waterval waar je op uit kijkt is super mooi en bijzonder ook in contrast met het dorp!

  BeantwoordenVerwijderen