Day Zero Project - Bekijk alle afleveringen van F.R.I.E.N.D.S.

Alle afleveringen van de serie 'Friends' bekijken... dat was iets dat ik al héél lang wilde doen. Ik herinnering mij nog dat ik rond mijn twaalfde op paardenkamp was en dat twee van mijn vriendinnetjes, zusjes, vol enthousiasme vertelden over hun vakantie naar Amerika. En hoe ze daar de set van Friends bezocht hadden. Indrukwekkend! Sindsdien heb ik regelmatig naar afleveringen van de serie gekeken, maar nooit heb ik de reeks van begin tot einde uitgekeken. Tot nu!

Thank the Lord voor Netflix, zeg maar ;) Van zodra ik zag dat Friends daarop verscheen ben ik beginnen te kijken. En daar ben ik wel eventjes zoet mee geweest. Van januari tot en met juli, een goede zeven maanden dus, heb ik met veel plezier regelmatig een aflevering (of twee) opgezet. Ik had het gevoel dat ik 92% van de reeks al gezien had, zo door de jaren heen, maar toch... Zalig!

Je begint al snel mee te leven met Monica en co. Alsof het ook jouw vrienden zijn. Ik heb gelachen, ik heb gehuild,... . Een serie om 'U' tegen te zeggen. Fantastisch van de eerste tot en met de laatste aflevering! Meer kan ik daar niet van zeggen. 10/10!

Heb jij 'Friends' ook helemaal gezien? 

Liefs, Sarah

18 opmerkingen

 1. In mijn puberjaren keek 'k ook naar Friends, maar nooit helemaal. Dat werd toen op een heel ambetant uur uitgezonden & er was altijd wel iets waardoor 'k niet kon kijken. Jammer, maar mssn doe 'k dat ook nog wel eens, gans die reeks bekijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb alle seizoenen gezien. We hebben de dvd box in huis. Altijd zalig om te kijken als er niks anders op tv is. Ik vind chandler zijn humor geweldig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, super! En haha, ja. Die humor... Al was ik meer te vinden voor Joey :p

   Verwijderen
 3. Wat gaaf dat je alles gezien hebt! Ik heb enkele losse afleveringen gezien, maar nooit de hele serie. Is wel een aanrader zo te horen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut. Als je de afleveringen die je al gezien hebt de moeite vond dan is het zeker een aanrader om de hele serie te bekijken. Super grappig :)

   Verwijderen
 4. Ik heb alle afleveringen gezien, geweldig<3 En niet 1 keer, sommige wel tig keer. Zo erg dat ik ze gewoon kan mee zeggen en nog steeds gevouwen lig voor de 100ste keer. Geweldige serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We hebben Friends niet op de Belgische netflix :( dus ik zit er aan te denken om de DVD box te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je de Belgische Netflix op Engelstalig zet dan staat Friends er wel op ;) Dan kan je alleen niet kijken met ondertitels in het Nederlands, maar in het Engels. Zo heb ik het gedaan.

   Verwijderen
 6. oh wat heb ik die serie vaak gezien,
  ik heb nooit alle afleveringen gezien.. moet
  echt eens een marathon gaan houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb wel eens Friends gezien, maar nooit helemaal afgekeken! Echt een super leuke serie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vond het ook altijd super leuk! Maar ik heb het eigenlijk nog nooit afgekeken.

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben een van de weinige die Friends niets aan vind :p ik ben meer van series zoals Supernatural of the Walking dead :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan natuurlijk ook gewoon ;) Series als Supernatural en The Walking Dead zijn dan weer iets minder mijn ding. Ik ben meer voor dat luchtige/grappige dat Friends wel heeft :)

   Verwijderen
 10. Ik heb er heel wat afleveringen van gezien toen het jaren geleden steeds op tv werd uitgezonden, heerlijke serie!

  BeantwoordenVerwijderen