Review – YSL Full Metal Shadow, 06 Pink Cascade

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens een review postte, dus voilà. Eén van mijn favoriete producten van de afgelopen tijd is ongetwijfeld deze oogschaduw van Yves Saint Laurent. Hij komt uit de Metal collectie van 2015 en werd geïnspireerd op het reflecterende, glinsterende effect dat water ook kan hebben. Leuk, toch?


De verpakking
YSL producten zitten altijd verpakt in mooie, gouden doosjes. Alleen maar een pluspunt denk ik dan. Het oog wilt ook wat. De verpakking van de oogschaduw zelf ziet er ook allesbehalve lelijk uit. Simpel maar stijlvol met goud en zilverkleuren. De applicator is dezelfde als die van een lipgloss zodat je de kleur makkelijk kan aanbrengen. Heel handig. Op die manier heb je ook helemaal geen kwast meer nodig.

Het product
Volgens YSL zou de oogschaduw 16 uur lang moeten blijven zitten zonder te vervagen. Bovendien is het product voor 40% gemaakt uit water, wat voor een fris effect zou moeten zorgen. En jawel, dat klopt. De oogschaduw blijft bij mij de hele dag moeiteloos zitten, geeft effectief een fris effect en ziet er daarbovenop nog eens erg mooi uit ook. Ik gebruik de kleur graag als ik niet veel tijd wil besteden aan mijn make-up omdat ik met deze oogschaduw snel en makkelijk een mooi effect kan creëren. De kleur valt trouwens ook op te bouwen. Eén laagje is redelijk subtiel, glanzend. Twee laagjes geven al meteen wat meer kleur. Best leuk. Uiteraard kan je er ook een mooie, dramatische look van maken door wat andere kleuren oogschaduw toe te voegen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De YSL Full Metal Shadow is te verkrijgen bij (o.a.) Ici Paris XL voor €27,45/stuk.

Wat is jouw favoriete oogschaduw?

Liefs, Sarah

Comments (2)

 • Letstalklipstick

  11 augustus 2016 at 22:32

  Wat ziet het er mooi uit! De verpakking vind ik ook wel erg mooi. Wel best duur hihi 🙂

  1. HosteSarah

   12 augustus 2016 at 07:32

   Ja, de prijs is altijd wel een groot minpunt. Helaas. Gelukkig is het zo'n mooi product 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Cheow Lan Lake - Thailand

Volgende bericht

Le palais idéal du facteur Cheval