My Life in pictures #21

Ik keerde terug van mijn vakantie in Frankrijk, spendeerde véél tijd met mijn katten (#catlady!), had thuis de eerste bbq van het jaar, ging naar de Harry Potter expo in Brussel, begon terug te schilderen, ging solden shoppen en zag twee films in de cinema. Kijken jullie mee naar mijn juli in foto's?

Wat Nespresso koffie inslaan en solden shoppen. Zalig! 

En wanneer je dan kleding koopt met toffe etiketten. Euhm... super leuk, toch?! 

Dat mijn mama er altijd voor zorgt dat ons huis het hele jaar lang door vol bloemen staat. Fleurig ;) Ik vind dat ook altijd zo 'huiselijk' staan, plantjes. Een huis zonder bloemen vind ik al snel heel kaal. Haha. Waarschijnlijk omdat ik zoveel 'natuur in huis' gewoon ben nu.

En een huis zonder huisdieren is voor mij, persoonlijk, ook écht niks. Ik zou nooit meer zonder de beestjes kunnen. Kijk hoe schattig ook. -Smelt-

Eén van onze katten, Poessie, slaapt sinds kort ook elke dag bij mij in bed. Zo vreemd want vroeger durfde ze zelfs niet in mijn slaapkamer komen. Wel plezant voor mij natuurlijk. De kattenknuffels zijn ondertussen vertienvoudigd. 

Best grappig, want Poessie komt mij ook écht knuffelen als ze honger heeft. Dan weet ik meteen dat het tijd is om op te staan. Kleine aansteller dat het is. 

Zelfgemaakte wafels. Yum.

 En om in de stijl van eten te blijven... PIZZAAAA!

En pasta! Puur ontspannen met een aflevering van The Kardashians. Drama, drama, drama. Dat gedoe met Taylor Swift ook... Halleluja! Wat was dat allemaal?! 

Een mini 'What's in my bag'. Het boek 'Me Before You' las ik enkele jaren geleden al en onlangs heb ik ook de film gezien. Wat een knaller. Echt de moeite! Zeer mooi verfilmd ook.

Spot de kat ;)

Uiteraard is mijn kleine, lieve Fons ook nog steeds alive and kickin'. Te schattig gewoon. 

Grote liefde voor deze kleine man. 

Harry Potter tijd. Ik was zo blij dat ik naar de expo in Brussel kon gaan en had er dan ook de tijd van mijn leven. Harry Potter zal voor eeuwig en altijd een groot deel van mijn leven blijven. Ik ben er nu eenmaal mee opgegroeid en de boeken hebben mij door heel wat moeilijke momenten geloodst. Pure nostalgie dus, zo'n dagje als dit. Na de expo gingen we ook wat eten en brachten we een bezoekje aan de Kinepolis om naar 'Finding Dory' te gaan kijken. En hoewel ik de film fantastisch vond... do NOT find a Dory. Die vissen horen thuis in de oceaan. Niet in een aquarium!!! 

En uiteraard... wanneer Harry Potter op tv is, dan moet je naar Harry Potter kijken! Nu er een nieuw boek uit is gekomen, is de gekte terug een beetje aan het opkomen. En dat kan ik alleen maar toejuichen.

Iets minder tof is dat ik regelmatig terug last heb van puistjes. Zit cream for the win! Alhoewel ik van deze crème een allergische reactie heb gekregen. Oh... my... God! Haha.

Dan maar wat Snapchat filters gebruiken om mij er beter uit te doen laten zien...

De hond van Kristof kwam nog eens op bezoek. Check hoe mooi zijn staartje is. Ik mag dat van Kristof nooit doen omdat de hond een mannetje is, maar whatever. Dat staat gewoon toch té mooi?! We gingen ook gezellig wandelen en plukten wat rode bessen in de tuin.

En ik begrijp helemaal niet hoe mensen die snapchat filter gebruiken samen met hun huisdier?! Met mijn katten lukt het al helemaal niet, met de hond was het ook maar een grote fail. Haha. 

Uiteraard zijn we ook Pokémons gaan vangen. Best plezant, dat spel!

Mijn papa en broer zijn een vijver aan het bouwen in onze tuin. Best interessant om te zien hoe die grond zo in laagjes verdeelt zit. Dat deed me meteen aan al mijn aardrijkskunde lessen van vroeger denken. 

Knuffeltijd met de katten is altijd dé beste tijd. 

Afgelopen maand moest ik ook naar de podoloog om zooltjes te gaan kopen. Dat zou namelijk helpen bij de pijn in mijn bekken. Vreselijk om daar (zoveel!) geld aan uit te moeten geven vind ik. Maar enfin...

De dag goed beginnen en de dag goed afsluiten, zeg maar. Yum yum. 

En meteen ook weer iets om naar uit te kunnen kijken... Binnenkort vertrek ik samen met mijn mama en zus voor enkele dagen naar Bergamo in Italië. Leuk! Artikels zullen overigens gewoon online blijven komen op mijn blog. Yay!

 Barbeque! Zalig om te kunnen doen als het mooi weer is. En zo lekker. Hmm.

Cocktails mogen uiteraard niet ontbreken. 

Super leuk ook als je de dagen nadien de overschotjes van de bbq kunt opeten. Dat blijft gewoon lekker. 

En maar eten ;) Samen met mama ging ik inkopen doen in Duitsland, en daar aten we heerlijke broodjes. Genieten.

Schildertijd! Dit werkt voor mij zo ontspannend. Zalig om te doen gewoon.

Knuffelen met de huisdieren van Kristof!

We gingen ook een dagje naar Maasmechelen Village. Shoppen, eten, Pokémons vangen en gezellig naar de film. Altijd plezant. 

Tijd voor cadeautjes want mama was jarig!

... En chill. In een volgend leven zou ik ook wel een kat willen zijn. Wat een luxe leventje hebben die beesten toch. 

Tegenwoordig staat er in mijn kamer altijd een grote bos kattenkruid. Dat zou namelijk muggen weghouden. En ik heb het idee dat het nog effectief werkt ook. Tip, dus! 

Dat mensen buiten komen door Pokémon Go te spelen... dat is écht waar. Normaal zit ik altijd binnen maar sinds dat spel ga ik gewoon regelmatig wandelen. Serieus! Je leert je omgeving inderdaad beter kennen op deze manier.

Yup, alweer op stap om Pokémons te vangen ;)

En last but NOT least... de release van het nieuwe Harry Potter boek! Naar 'The Cursed Child' heb ik ontzettend lang uitgekeken en ik vind het fantastisch om te zien hoe de Potter gekte terug op komt waaien. Pure nostalgie. Zàlig! 

Hoe verloopt jouw zomer?

Liefs, Sarah

11 opmerkingen

 1. Ah, wat een schattige katten! Super lief!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die foto van je kat in zwart-wit is echt prachtig!!!
  p;s: het is gelukt met Pokémon! :D Nu nog uitvogelen hoe 't precies gaat..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan nooit genoeg foto's van katten zien! Echte baby's zijn het, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, zo leuk dat jij ook zo regelmatig Pokémon aan het vangen bent! Gaaf trouwena dat je naar Bergamo gaat. Zag daar laatst nog hele mooie foto's van voorbij komen ergens. Wordt vast heel tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Leuk dat je er ook al van gehoord hebt, van Bergamo. Veel mensen zegt dat helemaal niets. En jaa, die Pokémon. Wat een verslaving. Haha.

   Verwijderen
 5. Haha, zo leuk dat jij ook zo regelmatig Pokémon aan het vangen bent! Gaaf trouwena dat je naar Bergamo gaat. Zag daar laatst nog hele mooie foto's van voorbij komen ergens. Wordt vast heel tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele toffe foto's. Het ziet er naar uit dat je het naar je zin hebt gehad! Mijn zomer verloopt rustig. Ik kan niet wachten tot dat ik op vakantie ga, maar dat duurt nog wel even.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut. Alvast veel plezier op vakantie. Dan kan je nu toch al beginnen af te tellen ;)

   Verwijderen