La Douce France - à la piscine

Tijdens onze vakantie in Frankrijk huurden we in huisje in Félines-Minervois; een klein dorpje in de Languedoc. Dagelijks maakten we wel een uitstapje naar een leuke bezienswaardigheid in de buurt, maar uiteraard was er ook tijd voor... het zwembad! Niks zo fijn als kunnen relaxen naast (of in) het koele water wanneer het zo warm is buiten. Lekker een ijsje eten, een boek lezen of gewoon wat muziek beluisteren. Zalig! Puur genieten van La Douce France. Kijken jullie mee?
Spendeer jij ook graag tijd in (of aan) het zwembad? 

Liefs, Sarah

12 opmerkingen

 1. Wat een prachtige foto's! Ziet er echt te geweldig uit!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel mooi uit. Ik lig het liefst op het strand maar aan het zwembad vind ik ook echt geen straf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan het strand gaan liggen is inderdaad ook zàlig. Mij is het om het eender. Zolang het er maar rustig is :)

   Verwijderen
 3. Super mooie foto's, ik wil er ook heen, haha! En nou en of ik graag aan het zwembad lig, boekje en drankje erbij en ik ben tevreden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer mooi uitzicht, maar aan 't zwembad lig 'k nooit. Ik ga er liever op uit om zoveel mogelijk te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, absoluut. Ik heb zelf ook graag vanalles gezien! Combinatie van de twee voor mij ;)

   Verwijderen
 5. Aah, ik ben ook net terug van Frankrijk en dit is zooo herkenbaar hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen