Bisous de Languedoc - Easy going outfit

Simpel, stijlvol, maar toch comfortabel. Dat is de manier waarop ik mij graag kleed. Op vakantie in Frankrijk maakten we regelmatig korte wandelingen naar leuke bezienswaardigheden in de buurt. Handig om dan een outfit aan te hebben die zowel dient als casual/wandel tenue! Hier volgt één van mijn meest favoriete (maar toch stijlvolle) easy going outfits. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

1. Little black dress
Een makkelijk zwart kleedje is een echte must voor iedere vrouw. Dat misstaat nooit!

2. Zonnebril 
Omdat een zonnebril een outfit meteen al wat meer klasse geeft. En uiteraard is dat ding, op zonnige dagen, echt wel nodig voor de gezondheid van je ogen. Right?! 

3. Pearl earrings
Dat ik tegenwoordig niks anders meer draag dan parel oorbellen. Zo simpel maar oh-zo-mooi! 

4. Getinte lippenbalsem
Ik ben niet zo'n grote lippenstift liefhebber, dus een lippenbalsem met een licht kleurtje vind ik wel een leuk gadget. Deze van Dior is één van mijn grote favorieten.

5. Armbandje
Persoonlijk vind ik het mooi om smalle armbandjes te dragen. Ze zijn zo fragiel en vrouwelijk. Ofzo. Haha. Ik vind ze gewoon leuk staan. 

6. Makkelijke slippers
Wanneer ik aan een 'easygoing outfit' denk dan denk ik meteen aan makkelijke schoenen. Want hoe vervelend is het wanneer je voeten al pijn beginnen doen na twee minuten wandelen? Deze teenslippers van Hilfiger zijn tegenwoordig mijn go-to makkelijke slippers. Ze zitten echt heerlijk.

7. Shoulder bag
Met een grote handtas rondzuilen is niet altijd even gemakkelijk. Let's face it. Zo'n schoudertasje waar je niet al teveel rommel in kwijt kunt (zodat het niet te zwaar kan worden) is dus ideaal! En het ziet er nog eens leuk uit ook. 

Hoe kleed jij jezelf het liefst? 

Liefs, Sarah

14 opmerkingen

 1. Liefde voor zwarte jurkjes! Ik heb er 3 in mijn kast hangen en heb ze heel vaak aan. Vind die zonnebril en het tasje beiden ook erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Makkelijke slipper zijn altijd fijn<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Dankjewel. Helemaal mijn ding, zulke makkelijke outfits :)

   Verwijderen
 4. Dat jurkje is echt prachtig!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items. Ik hou van het zwarte jurkje. Op vakantie draag ik het liefste zulke simpel mogelijke kleren, ook doe ik eigenlijk nooit de moeite om sieraden om te doen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, altijd leuk om het op vakantie zo simpel mogelijk te houden :)

   Verwijderen
 6. Wat zie je er leuk uit. Toffe combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat lijkt me een heerlijke luchtige outfit voor een warme dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd fijn om iets makkelijk te kunnen dragen op zulke warme dagen ;)

   Verwijderen