Thailand 2016 - travel diary (VIDEO)

Mijn reis naar Thailand zit er alweer een tijdje op. Helaas. Ik had er de tijd van mijn leven en vond het een fantastisch land om te ontdekken. We logeerden in Khao Lak (in de provincie Phang Nga) en hebben zoveel mogelijk leuke dingen in de omgeving proberen te bezoeken. De moeite waard! Hier is alvast mijn travel diary in video-vorm. Artikels volgen snel! 


Ben jij al eens in Thailand geweest?

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Zoooo mooi! Ik wil direct naar ginder :p Samen met jou natuurlijk, wie gaat mij anders rondleiden :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er altijd al van gedroomd om eens naar Thailand te gaan! Dit filmpje bewijst weer eens hoe mooi het daar is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor het kijken :) Inderdaad een prachtig land <3

   Verwijderen
 3. Wat ziet dat er sprookjesachtig mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo voelde het ook; als een sprookje :) Bedankt voor het kijken van de video <3

   Verwijderen