Terug thuis

Dat aan alle mooie sprookjes een eind komt en dat ik terug thuis ben. Na een heerlijke maand vol reizen kan ik terug in mijn eigen bed gaan liggen en weer met mijn lieve fluffy beesten (lees: de katten en cavia) knuffelen. Ik zou kunnen zeggen dat het is goed geweest zo, maar hoe meer ik reis hoe meer ik ernaar verlang om nog meer van de wereld te zien. En hoewel ik het echt goed héb gehad de afgelopen maand (fantastisch zelfs!), vind ik het moeilijk om thuis te blijven zitten en verlang ik er al terug naar. Luchthavens, vliegreizen, lange autoritten, andere culturen ontdekken en nieuwe mensen leren kennen. Het maakt je zoveel rijker. Kon ik al maar terug vertrekken. 

Gelukzalig gevoel
Maar dit is geen artikel waarin ik wil mopperen over hoe graag ik weer wil vertrekken. Ik ben zo dankbaar voor mijn tijd in het buitenland en zal daar dan ook voor altijd met een gelukzalig gevoel aan terugdenken. 

Thailand
Thailand was een geweldig land met een fantastische cultuur, prachtige natuur en ontzettend lieve en leuke mensen. Om nog maar te zwijgen van de mooie (wilde!) dieren, de magnifieke stranden en het zonnige weer. Ik was zwaar onder de indruk van dit mooie stukje Azië en kan al niet wachten om meer van Thailand te kunnen ontdekken.

Frankrijk
Ook Frankrijk was opnieuw zalig! Onze familievakanties vinden vrijwel altijd daar plaats, dus ik wist wat me te wachten stond. Dit jaar logeerden we voor het eerst in de Languedoc. Ik val in herhaling als ik dit zeg, maar wat een prachtige streek. Zeer rustgevend. De moeite waard.

Het bloggen?
Op mijn blog is het, omwille van mijn reizen, de afgelopen tijd dan ook erg stil geweest. Die pauze heeft me goed gedaan, maar heeft me tegelijkertijd ook doen beseffen hoe erg ik van mijn blog ben gaan houden. Ik heb dit gemist, maar heb op reis een hoop inspiratie kunnen opdoen. Artikels volgen dus zeker! 

Qua blogschema had ik in mijn laatste artikel al vermeld dat ik het wat rustiger aan zou gaan doen. Ik wil blogs publiceren wanneer ik daar zin in heb, niet omdat het moet omwille van mijn eigen strakke schema. 

The travel blues
Zie zo, dat was dat ook alweer. Mijn leventje kan hier terug beginnen. Ik zal alvast mijn eigen artikel over het tegengaan van 'the travel blues' nog eens opnieuw lezen. Kwestie van niet in het alom bekende zwarte gat te vallen ;) 

Bedankt!
Alvast heel erg bedankt voor het lezen en om mij niet te verlaten na mijn wat langere afwezigheid. Super lief!

En nu is het aan jullie! Wat zijn jullie zomerplannen? Ik hoor het graag :)

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Ah, Thailand lijkt me echt zo mooi! Ik wil daar heel graag nog eens heen :-) Ik ga maandag naar Ibiza voor twee weekjes. Maar ik zou zo graag nog veel meer van de wereld willen zien! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zalig! Ibiza lijkt me ook heel leuk!!! Geniet er van :)

   Verwijderen
 2. Fijn dat je terug bent, ik heb je gemist ;) Ik kijk al uit naar je verhalen over Thailand & naar je verdere blogs.

  BeantwoordenVerwijderen