Mijn essentials voor een zalige zomerse dag

De zomer is in het land (officieel dan toch) en dat maakt mij echt gelukkig. Mijn make-up, kleding en accessoires zijn uiteraard aangepast aan het weer. En ondanks de typische Belgische, grijze wolken die tegenwoordig wel vaker in de lucht hangen, heb ik hier toch een aantal items in gebruik die perfect passen bij de zomer. Op warmere dagen haal ik deze spullen meteen uit de kast en waan ik mij terug in Zuid-Frankrijk ;)


Parfum
Een lekker, fris geurtje. Chance van Chanel is tijdloos en geeft mij 's morgens meteen een extra boost om aan de dag te beginnen.

Dagcrème met spf
Een dagcrème met spf is voor mij een grote must in de zomer. Ik gebruik tegenwoordig de Olaz Essentials Complete voor normale/droge huid. Prima spul.

Lippenbalsem
In de zomer heb ik niet zo'n last van droge lippen als in de winter, dus gebruik ik graag deze lippenbalsem/glow van Dior die je lippen bovenop het verzorgen een mooi kleurtje geeft.

Oogserum
Hoe vaak heb ik mijn Clinique All About Eyes Serum al vermeld op mijn blog? I know, right? Duizenden keren. Haha. Hier kan ik echt niet meer zonder. Het verfrist de huid onder je ogen en gaat donkere kringen en wallen tegen. Zalig!


Tijdschrift of boek
Niks zo ontspannend als een goed boek of een leuk tijdschrift te lezen in het zonnetje. Relaxen maar.

Zonnebril
Voor obvious reasons denk ik dan ;) 

Deodorant
Om jezelf tijdens de dag wat op te kunnen frissen. Geen ongewenste geurtjes hier! 

Zonnecrème
Want wie kan hier nu niet zonder? Mijn favoriet is de Nivea Sun Protect & Bronze omdat de geur ervan mij aan vakantie doet denken. Hmmm. 

Wat is een onmisbaar item voor jou tijdens een warme, zomerse dag?

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Ik lees ook graag een tijdschrift in de zon, lekker ontspannend :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Klinkt nu extra heerlijk, nu het hier zo aan het regenen is. Haha.

   Verwijderen
 2. Een hele fijne zonnebril en net als jij a lot of Chanel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen