De 'I ♥ summer' TAG

Wel, aangezien het nu alweer officieel zomer is vond ik deze TAG wel toepasselijk. De mensen zijn vrolijker en alles ziet er mooier uit. Het is tijd voor terrasjes en veel ijsjes. Benieuwd naar mijn zomerplannen? Je leest het hier! 

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Ik ben een ijsjesfanaat dus ik probeer altijd zoveel mogelijk nieuwe smaken uit. Al vind ik het meestal wel moeilijk om van de karamel af te blijven. Ook birthday cake en Oreo behoren tot de favorieten. Hmmm.


Welke kledingstukken vind jij in de zomer onmisbaar?
Alles wat makkelijk en los zit. Rokjes, kleedjes, shirts,... . Zolang het maar niet te strak zit. In de zomer moet alles fris en luchtig aanvoelen.

Wat is je favoriete zomerse drankje?
Een lekkere gin tonic. Yum.


Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
Natuurlijk staat op vakantie gaan altijd op nummer één bij mij. Voor de rest ga ik graag eens uit eten, iets drinken met vrienden, bbq-en, een ijsje eten of blijf ik gewoon graag thuis luieren. Met dat warme weer is het ook fijn om in de tuin te gaan liggen en lekker niks te doen.

Hoe ziet jouw typische make-up look eruit?
Dat hangt meer van mijn huid af dan van het seizoen. Liefst van al draag ik in de zomer zo weinig mogelijk make-up. Wat concealer, wenkbrauwgel en mascara zijn voor mij al snel voldoende.

Wat is je favoriete zomerliedje?
Goh. Dat weet ik meestal pas op het einde van de zomer, wanneer ik dat liedje zo vaak heb geluisterd dat ik het beu ben gehoord ;) Ik moet wel zeggen dat het liedje 'Cruise' van Florida Georgia Line iedere zomer terug in mijn playlist belandt. Zo'n vrolijk lied om luidkeels mee te zingen!

Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Vegetarische bbq! Yum. Lekker veel salades, vegetarisch vlees, broodjes, koude pasta,... . En daar dan een lekkere cocktail bij. Zo lekker en fris op warme, zomerse dagen.


Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Hmm. Geen idee. Al zou ik mij misschien wel eens moeten bezig houden met het maken van foto albums van al mijn vakanties.

Wat voor geurtje draag je in de zomer?
Ik ben helemaal fan van de bodysprays van Victoria's Secret. Die dingen voelen lekker fris aan en ruiken ook heerlijk. Qua parfum grijp ik altijd naar de wat lichtere geuren uit mijn parfum stash.

Welke plannen heb je voor deze zomer?
Ik ben nog maar juist terug van mijn vakantie naar Thailand en Frankrijk, dus momenteel heb ik helaas geen concrete vakantieplannen meer. Wel ga ik volgende week naar de Harry Potter Exhibition in Brussel en... tja, dat is eigenlijk het enige dat écht vaststaat. We zien wel. Proberen te genieten, dat sowieso!

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Ijses!! Me <3 ;) 'k Probeer ook altijd allerlei soorten uit, maar wat mijn favoriete smaak is de kokos. Ook een speciaal soort kers (waar 'k op dit momnet niet opkom)
  Man man, ik hou zo van die foto's van gin-tonic. Zelf heb 'k 't nog nooit gedronken (Shame on me).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, kokos is inderdaad ook lekker. Yum. En serieus? Nog nooit gin-tonic gedronken? Dringend eens proberen dan ;) Zo lekker!

   Verwijderen
  2. Ja, echt :D Mijn papa heeft 't wel al eens gedronken & zei dat 't wat bitter was, dus drm heb 'k 't steeds uitgesteld omdat 'k meer van zoet hou..

   Verwijderen
  3. Het is inderdaad wel bitter, ja. Maar daarom nie slecht. Eerder een gewoon, lekker, fris drankje. Hmm.

   Verwijderen