Current favorites

Het werd hoogtijd voor een nieuw ‘favorieten‘ artikel. Het is alweer een tijdje geleden, dus hier volgen mijn laatste nieuwe meest gebruikte en meest geliefde spullen van de afgelopen tijd.

Het Achterhuis – Anne Frank
Dit boek! Wauw. Uiteraard niet zomaar een luchtig boek om te doorlezen, maar wel een grote aanrader. Zo fascinerend hoe Anne over haar tijd in het Achterhuis schrijft. Ik heb helemaal met haar meegeleefd tijdens het lezen van haar dagboek.

Coco Mademoiselle – Chanel
Mijn geliefde ‘Chance’ van Chanel is opgegaan dus ben ik overgestapt op mijn flesje ‘Mademoiselle’ dat ik hier nog had staan. Ook een overheerlijke geur. Hmm.

Ray Ban – Wayfarer
Zo’n klassieker. Ik heb hem al jaren en ben hem nog steeds niet beu gezien. Bovendien zit hij zo goed en stevig op mijn neus en… tja, dat voelt gewoon fijner dan zo’n zonnebril die de hele tijd van je neus zakt. Obviously 😉

Clinique – Anti-blemish solutions clearing concealer
Deze concealer… wow! Ik heb al vrijwel mijn hele leven last van acné en roodheden op mijn gezicht, dus dit is een kleine redder in nood. Hij heeft een groene ondertoon waardoor imperfecties (die erge rode) minder te zien zijn en bovendien gaat hij puistjes tegen. De hemel! Halleluja!

Essence – Soft touch mousse make-up
Ook van deze foundation ben ik de laatste tijd fan. Die mousse brengt makkelijk aan en ziet er heel natuurlijk uit op mijn huid. Super spul. Erg budget-vriendelijk ook. Gotta love it!

Real techniques – Expert face brush
Ik heb het al (véél) vaker gezegd maar deze kwast is zo fijn om foundation en concealer mee aan te brengen. Top ding.

Clinique – Moisture surge overnight mask
Voor ik ga slapen reinig ik mijn gezicht en breng ik een laagje van deze crème aan. Gegarandeerd dat ik dan ’s morgens wakker word met een zijdezachte huid. Zalig.

Clinique – All about eyes
Ook dit oogserum breng ik graag aan voor ik ga slapen. Voelt lekker fris en relaxt aan. Ook fijn om ’s morgens of tijdens het reizen te gebruiken.

Urban Decay – Naked Flushed in Streak
Mijn go-to bronzer, highlighter en blush. Zo makkelijk dat ze in één verpakking zitten én er nog eens goed uitzien ook. 
YSL – Full Metal Shadow in Pink Cascade
Veruit mijn favoriete oogschaduw op dit moment. Makkelijk aan te brengen, simpel, stijlvol. Helemaal mijn ding. 
Wat is momenteel iets waar jij niet zonder kan?
Liefs, Sarah

Comments (12)

 • Demi

  26 juli 2016 at 10:16

  De Essence foundation heb ik ook een lange tijd gebruikt, die is inderdaad heel erg fijn! Ik kan momenteel niet zonder m'n Netflix account, vakantietijd = serietijd, haha :p

  1. HosteSarah

   27 juli 2016 at 12:24

   Haha, heel herkenbaar! Gotta love Netflix <3

 • Melike Sonmez

  26 juli 2016 at 10:47

  Ben benieuwd naar die foundation van Essence, zitten er siliconen in?
  http://www.melikeseckin.com

  1. HosteSarah

   27 juli 2016 at 12:25

   Er zitten inderdaad wel siliconen in, ja. Ik schreef er een tijdje geleden al eens een review over, moest je interesse hebben. De link staat in dit artikel (in het stukje tekst dat over deze foundation gaat) 😉

 • Dineke

  26 juli 2016 at 12:40

  Wat een heeerlijke favorieten!

  1. HosteSarah

   27 juli 2016 at 12:26

   Dankjewel!

 • Glamview

  26 juli 2016 at 20:30

  Het geurtje van Chanel heerlijk! Ik snap zeker dat het een favoriet is.

  1. HosteSarah

   27 juli 2016 at 12:26

   🙂

 • Evelyne Vergote

  27 juli 2016 at 09:57

  Dat boek van Anne Frank hebben wij deels moeten lezen op de lagere school. 'k Herinner er mij niet zo heel veel van, dus mssn moet 'k die maar eens terug oppikken 🙂

  1. HosteSarah

   27 juli 2016 at 12:27

   Amai. In de lagere school al?! Da's vroeg. Zeker nog eens lezen dan, als ge u er niemeer zoveel van herinnert. De moeite!

 • BySilke

  2 augustus 2016 at 09:30

  Oeh die concealer van Clinique lijkt me heel interessant! Al gaat het met mijn huid momenteel wel redelijk goed -hout vasthouden-. Mijn go to product is toch wel de tea tree reiniger van Lush of Kruidvat! Echt de max, en die van de tweede winkel is spotgoedkoop. Liefs!

  1. HosteSarah

   2 augustus 2016 at 11:00

   Haha. Hopen dat je het niet snel gaat nodig hebben dan 🙂 Tea tree producten gebruik ik ook héél graag. Ik gebruik standaard de lijn van The Body Shop, maar wil sowieso die van Lush en Kruidvat ook eens gaan proberen. Bedankt voor de tips 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Natural travel make-up routine

Volgende bericht

Een dagje Phuket; tempels en apen in overvloed