Thailand, Frankrijk + Blog ch-ch-changes

Liefste lezers, zoals de titel het al zegt... ik vertrek naar Thailand en ga vervolgens naar Frankrijk. Zàlig, er zo eventjes tussenuit te kunnen trekken. Hierdoor heb ik wat zitten nadenken over mijn blog en heb ik besloten enkele dingen aan te passen.

Blogschema overboord
Op 5 juni vertrek ik samen met mijn vriend naar Thailand. Om dan vervolgens met de familie te gaan relaxen in het Zuiden van Frankrijk. De maand juni is dus een drukke maand voor mij. Hierdoor heb ik ook beslist mijn blogschema voor een tijdje overboord te gooien. Tot nu toe postte ik van maandag tot en met vrijdag dagelijks een artikeltje, en dat zal er voorlopig eventjes niet meer inzitten. Ik heb besloten om de rest van de maand juni vrijaf te nemen van het bloggen, en mij vervolgens voor een bepaalde periode niet meer aan een strak blogschema te houden. Gewoon, om te zien hoe dat voor mij werkt.

Geen inspiratie?
De laatste tijd vind ik sowieso al wat minder inspiratie voor mijn artikels. Ik blog nog steeds erg graag, maar doe het nu voornamelijk om mij aan mijn schema te houden. Er 'moet' elke weekdag een artikel online staan. En van die druk wil ik een beetje afgeraken. Ik wil terug beginnen bloggen voor mijn plezier, als ontspanning. En dat ik nu vrijwel een maand weg ben van huis is de ideale manier om eventjes op de blog-stop-knop te drukken.

Terug op 4 juli!
Op 4 juli ben ik terug in het land, dus dan zal ik, na een maand afwezigheid, opnieuw beginnen. Een frisse start. Maar met een minder strak schema. Wie weet bevalt me dat wel. We zullen zien.

Ik hoop jullie dan alvast terug te zien ;) 

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Whaa ik ga je schrijfsels missen! Maar ik begrijp 't wel ;) Sinds 'k fulltime werk is mijn inspiratie niveau 0. Ik wil wel, maar 't lukt me niet. Vandaar no pressure ;) Heel veel plezier in Thailand & Frankrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heeerlijk dat je zoveel weg mag! Hopelijk heb je er van genoten tot zover en ga je nog heel veel genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut. Ben ook super dankbaar en nog steeds volop aan het genieten. Dankjewel :)

   Verwijderen