My life in pictures #20

Dat er niet zo heel veel spannends gebeurd is de afgelopen maand. Ik ging enkele keren uit eten, keek naar Eurosong, ging shoppen, bracht wat bezoekjes aan de kinesist en vierde Kristof zijn verjaardag. Hier volgen alsnog enkele foto's die ik bijeen gesprokkeld heb in mei. Veel kijk- en leesplezier.

Meteen met de deur in huis vallen met iets dat me de afgelopen maand echt wel geïrriteerd heeft. Dat ze vrijwel het hele bos tegenover ons aan het plunderen zijn en dat dat niet alleen zonde is van al die bomen, maar ook triestig is voor al die dieren die tijdens deze periode van het jaar geboren worden en daar hun 'thuis' hebben (hadden). Serieus! Zo had er een pimpelmeesje bij ons in de brievenbus een heel nest gemaakt (inclusief eitjes!) en het vogeltje komt niet meer terug sinds ze de bomen zijn beginnen wegdoen. Dat lawaai dat al die machines maken is ook echt verschrikkelijk dus het beest heeft waarschijnlijk een schrik gepakt (?). Zo erg. Maar hey, it's all about the money. (De bomen werden uiteraard verkocht!) Triestig!

On the bright side... onlangs kwam mama thuis van de winkel met een gigantisch ijs. Haha.

Ook werd er weer wat geshopt, wat best nodig was want ik heb vrijwel niks meer om aan te trekken. The struggle ;)

Wakker gemaakt worden door mijn favoriete wekker. Te schattig.

Of gewoon beneden komen en Mister Chill zo zien luieren. -Smelt-

Knuffelen met Fons.

Weet je nog dat het enkele dag serieus warm is geweest in mei? Wel... de problemen van iemand met een extra witte huid. Dat ik hier een uurtje was buiten geweest. Halleluja!

Terug van de kapper dus opnieuw helemaal blond. Aw yeah. Al heb ik er wel bijna een hele dag voor bij de kapper moeten zitten. Vreselijk!

Wachten op de kinesist. Blurgh. De pijn in mijn lies is nog steeds niet over (update hierover volgt nog), dus moest ik afgelopen maand enkele keren naar de kinesist. Vond ik maar niks aan. Pijnlijke bedoening, zeg. Blij dat ik daar weer vanaf ben.

Cadeautje van Kristof... Ahum...

Met Super veel plezier naar Eurosong gekeken, een lijstje gemaakt met mijn tien favorieten, en dan totaal niet begrijpen hoe de kijkers stemmen want what even was dat liedje dat gewonnen heeft? Huh?! Zo gek. Al vind ik dat ik daar niet over mag klagen want het is niet alsof ik gestemd heb voor één van mijn favorieten ofzo... Tja.

Die Snapchat filters, though! Opeens 50 tinten knapper.

Yum, yum, yum.

En om dan toch (half) gezond te doen... rabarber met Canderel suiker. Zalig.

Omdat ik onlangs heb meegedaan met de ♥ sleep challenge kreeg ik dit leuke shirt van Living Comfort. Super!

Nog iemand die van slapen houdt ;)

Altijd zo jammer wanneer er weer eens een bodyspray van Victoria's Secret leeg wordt gemaakt. Die dingen zijn zo fijn om te gebruiken.

When B.O.B. isn't feeling it. Geen zin in een selfie, zegt.

Tegenwoordig ben ik opnieuw helemaal voor de matte nagellak. Simpel maar wel stijlvol. Daar hou ik van.

En toen was het tijd om te klinken op Kristof's verjaardag. Tijd voor de maand juni nu!

Heb jij de afgelopen tijd nog leuke dingen gedaan? 

Liefs, Sarah

1 opmerking