Review – Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream

De Dramatically Different Moisturizing Cream is één van de drie stappen uit het bekende huidverzorgingssysteem van Clinique. Er is ook al langer een Dramatically Different Lotion op de markt, die ik overigens erg goed vind werken, maar dit keer wil ik het hebben over de cream versie. 


Moisturizing Cream
Een hydraterende crème voor een droge tot erg droge en gevoelige huid die je huid meteen verzorgt en een mooie gloed geeft. Het product is parfumvrij, maar ruikt niet onaangenaam of chemisch, en voelt bij gebruik zacht aan. Bovendien trekt de crème snel in en voelt hij luchtig aan. Een heerlijke moisturizer om te gebruiken vlak voor je je make-up aanbrengt. Ook kan je de crème makkelijk gebruiken op droge plekjes, zoals bijvoorbeeld je ellebogen.

De verpakking
De crème zit in een mooi, luxueus mat glazen potje. Het ziet er leuk uit en is nog eens makkelijk in gebruik ook!

Crème vs. lotion?
Ik heb zowel de crème als de lotion al gebruikt en moet zeggen dat ik niet zoveel verschil merk. Beide producten werken erg goed en zou ik absoluut kunnen aanraden. Of je nu een droge, vette, normale of een probleemhuid hebt… dit product werkt zo zacht dat dat allemaal geen probleem is. Ben je dus op zoek naar een goede vochtinbrengende crème? Deze is het proberen waard!

Verkrijgbaarheid?
De Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream is verkrijgbaar bij (o.a.) Ici Paris XL of op de website van Clinique voor €23,50/50ml.

Wat is jouw favoriete moisturizer?

Liefs, Sarah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Het Keukenhof

Volgende bericht

10 tips voor het reizen met migraine