My perfect plane outfit

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Wanneer je met het vliegtuig reist heb je geen controle over een heleboel dingen om je heen; de temperatuur aan boord, het eten, de mensen rondom je,… . Daarom vind ik het belangrijk om goed voorbereid te zijn en een comfortabele (maar stijlvolle) outfit aan te trekken die ervoor zorgt dat je je toch goed voelt in je vel. Tijdens langere vluchten check ik mijn koffers allemaal in en stap ik het vliegtuig op met enkel een carry-on handtas. Hoe minder ik bij heb, hoe gemakkelijker. En hoe comfortabeler mijn kleding, hoe beter. Dit (gelijkaardig) is wat ik draag tijdens mijn vluchten. 

1. Basic topje
Layers zijn een must tijdens vliegreizen. Ik draag vrijwel altijd een topje, een shirt en een golfje of trui. In het vliegtuig kan het zowel erg koud als erg warm zijn, dus laagjes zijn aangeraden. Op die manier kan je altijd makkelijk iets aan- of uittrekken.

2. Makkelijk t-shirt
Zo’n los, flowy shirt dat makkelijk zit. Ideaal.

3. Een sjaal
Iets wat ik àltijd bij me heb tijdens eender welke vlucht dan ook. Een sjaaltje steek je snel in je handtas wanneer je het niet wilt dragen en is in het vliegtuig makkelijk te gebruiken als kussentje of als klein deken wanneer je het koud krijgt. Multifunctioneel dus.

4. Armbandje
Reizen met juwelen aan doe ik enkel tijdens korte vluchten. Tijdens lange vluchten hou ik het liever simpel met een gewoon armbandje. Kettinkjes en oorbellen vind ik ongemakkelijk wanneer je in het vliegtuig probeert te slapen, en wanneer je vingers wat opzwellen tijdens het vliegen zijn ook ringen niet zo aangenaam. Dus vandaar, enkel een armband.

5. Golfje
Omdat dat makkelijk en warm is. Tijdens je reis trek je zoiets ook al snel eens aan op een frissere dag.

6. Handbagage
Ik neem liefst van al enkel en alleen een handtas mee de vlieger op. Hoe minder bagage ik bij heb, hoe beter. In een grote tas past ook best veel, dus dat is altijd mooi meegenomen. Wat ik allemaal in mijn carry-on handtas steek kun je overigens hier lezen!

7. Makkelijke schoenen
Ik draag altijd mijn meest zware schoenen in het vliegtuig zodat ik mijn lichtere schoenen in mijn koffer kan steken. Meestal draag ik dus sportschoenen in de lucht. Die zijn nu eenmaal altijd het zwaarst.

8. Yoga pants of een comy jeans
I’m all for the yoga pants. Het ziet er misschien niet heel charmant uit, maar uiteindelijk zit het wel érg comfortabel. En wanneer ik mij te onzeker voel voor zo’n broek doe ik gewoon een makkelijk zittende jeans aan. Minder comfy, maar ook nog wel doenbaar.

Wat draag jij graag in het vliegtuig?

Liefs, Sarah

Comments (2)

  • Sas

    16 mei 2016 at 08:45

    Oh ja comfy jeans zijn zeker wel noodzakelijk!

  • Kirsty

    16 mei 2016 at 16:10

    Leuk om te lezen! Laagjes vind ik ook wel heel fijn om te dragen tijdens een vliegreis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

De olifant in de entertainmentindustrie

Volgende bericht

Day Zero Project - Maak een rondvaart door de grachten van Amsterdam