My life in pictures #19

Een maand vol wandelingen met de hond, ijsjes, katten, doktersbezoekjes, en een leuke uitstap naar Amsterdam. Je leest het allemaal hier!

Gaan wandelen met de hond van Kristof en stoppen bij elk paard dat ik tegenkom om het te kunnen knuffelen. Yup. Dat vind ik fijn. Bij thuiskomst een lekker ijsje eten is ook altijd plezant. 

Al heb ik de indruk dat Kristof al die pauzes bij de paarden niet zo plezant vindt. Jammer, want ik zou hier gewoon de hele dag kunnen blijven staan :) 

De laatste tijd heb ik ook ontzettend veel lopen opruimen. Hier was ik mijn make-up kastje onder handen aan het nemen. Alles eruit gooien, kastje uitwassen en dan enkel de leuke dingen er terug insteken. De rest mocht weg. Voelt goed hoor, wanneer alles terug spik en span is. 

Ook mijn make-up borstels werden nog eens goed gewassen. Zalig! 

En mijn kleerkast werd opgeruimd. Ik heb ontzettend veel spullen kunnen weg doen omdat ik ze toch nooit meer aandeed. Opgeruimd staat netjes! 

En wanneer je zoveel oude spullen weg doet is het natuurlijk ook tijd voor nieuwe dingen. Ik kocht beige sneakers van Converse en bij Ziffiks ging ik langs voor enkele topjes. Yay. 

Snapchat! Ik gebruik het bewust niet (want wéér zo'n app om verslaafd aan te worden, much?!), maar ik vind het wel leuk om met die filters te spelen. Te grappig gewoon. 

En dit vond ik gewoon té grappig om niet te maken. Ik zag iedereen overal voorbij komen als Powerpuff Girl, dus besloot ik Kristof en mijzelf ook na te maken. Haha.

Thirteen! Deze serie van BBC heb ik op twee dagen tijd uitgekeken. Zoella vermeldde in één van haar favorieten (?) video's dat ze de reeks zo goed vond, dus ik was benieuwd en begon zelf ook meteen te kijken. En inderdaad... best een aanrader. 

Water met een handjevol munt erin... ook een grote aanrader. Yummie.

Selfie!

Poetsen, poetsen, poetsen! Voor de mensen die denken dat ik compleet niks moet doen omdat ik nog bij mijn ouders woon. Mijn tweede naam is basically Assepoester.

Mijn hart blijft hier gewoon van smelten. Te lief!

Wow, het was eeuwen geleden dat ik nog eens een McFlurry gegeten had. Ik ben deze maand regelmatig naar de dokter moeten gaan voor de pijn in mijn lies, en toen deze foto getrokken werd kwam ik net terug van een nmr scan in het ziekenhuis. Ik had dus wel even nood aan een ijsje ;) 

Schattig, much?

De beestjes genieten trouwens ook van de zon die er eindelijk begint door te komen. Fons is blij dat hij terug buiten kan komen. 

En Poessie die geniet er ook van op haar plekje tussen het hout.

Eerste terrasje van het jaar samen met mama in Valkenswaard. En... als ik een dalmatiër zie dan moet en zal ik een foto trekken van de dalmatiër. Droomhond!!!

Pyjama days are my favorite! 

Mooie lucht.

Friends. 

En de maand sloten we af in Amsterdam. Super plezant. Die stad heeft mijn hart echt compleet veroverd. Zo mooi en zo plezant dat het daar is. 

Bovendien was het kermis op de Dam. Uiteraard moet er dan in de allerhoogste attractie gegaan worden. Duh. Meteen een mooi uitzicht over de hele stad. Zalig! 

's Avonds verbleven we in Wassenaar omdat we de dag nadien een dagje Keukenhof gepland hadden. Eventjes uitwaaien op de Wassenaarse Slag was meteen mooi meegenomen. Altijd fijn om op het strand te kunnen gaan uitwaaien. En dat was meteen ook het einde van de maand April. Nu maar hopen dat mei wat minder doktersbezoekjes en wat meer leuke plannen in petto heeft! 

Wat zijn jouw plannen voor de maand mei?

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Leuke maand april ;) In de maand mei ga 'k vooral werken :p Maar eerst het muziekevenement dit weekend! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke maand gehad! Opruimen is toch zo fijn he.
  Die foto met hangende benen, krijg er hoogtevrees van!
  Je caafje is echt super lief, grappig hoe hij daar bezig is!
  liefs sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de leuke reactie!!! Mijn cavia is inderdaad té lief voor woorden. Ik word al blij als ik gewoon naar hem kan kijken. En yup... opruimen kan soms echt wel eens deugd doen :)

   Verwijderen