Me Time TAG

Onlangs kwam ik op Quinty's blog de Me Time TAG tegen. Erg leuk, zeker omdat ik zelf echt wel behoefte heb aan tijd voor mezelf. Terwijl sommige mensen het tof vinden om op stap te gaan of al hun tijd met vrienden spenderen, zit ik al wel eens graag alleen thuis. Ik word daar rustig van. Door deze TAG komen jullie te weten wat ik zoal uitspook tijdens mijn Me Time. Veel leesplezier!

Wat kijk of lees je tijdens Me Time?
Lezen tijdens Me Time doe ik veel te weinig. Op tv kijk ik heel vaak naar TLC (guilty pleasure!) of gewoon naar Netflix. De laatste tijd ben ik geobsedeerd door Friends, dus dat staat ook vaak op.

Wat draag je tijdens Me Time?
Mijn pyjama! Duh ;)

Wat zijn je favoriete beauty producten om tijdens Me Time te gebruiken?
Tijdens mijn Me Time neem ik graag al eens een uitgebreid bad. Haarmasker, gezichtsmasker,... . Alles erop en eraan. Nadien smeer ik mij dan goed in met body lotion en gebruik ik graag een body mist om extra lekker te ruiken. Ik vind het ook fijn om tijdens zo'n momenten mijn nagels goed te verzorgen en ze mooi te lakken. Dus voilĂ .

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
De Essence Ultra Strong nail hardener. Ik ben tegenwoordig erg voor het simpele doorschijnende lakje dat mijn nagels daarbovenop ook nog eens versterkt. Eventjes geen felle kleurtjes meer voor mij.

Wat drink en eet je tijdens Me Time?
Tegenwoordig drink ik altijd water met wat blaadjes munt erin. Lekker fris. Qua eten is dat altijd heel gevarieerd. Ik eet gewoon wat er in huis is. Al zijn mijn favorieten toch macaroni met kaassaus, pizza en ijs! Hm hmmm.

Wat is momenteel je favoriete kaars?
Kaarsen vind ik meer iets voor tijdens de herfst en de winter. Al moet ik toegeven dat ik de 'Fresh Cotton' kaarsen echt wel super lekker vind ruiken voor deze tijd van het jaar. Die heb ik dus regelmatig branden.

Ga je weleens de deur uit tijdens Me Time?
Nope. Ik blijf lekker binnenzitten met mijn pyjama aan.

Ga je weleens alleen naar de film?
Nee. Dat staat wel op mijn bucket list. Ik wil dat echt eens gedaan hebben.

Favoriete webshop?
Asos en Forever 21. Ze hebben daar zulke leuke en betaalbare dingen!

Wat doe jij tijdens jouw Me Time?

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Ik ga echt nooit alleen naar de film haha nog nooit geweest ook! leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mij lijkt dat best wel eens leuk om te doen. Haha. En dankjewel :)

   Verwijderen
 2. Leuke TAG dit! Fresh Cotton kaarsen vind ik heerlijk en passen heel goed in het me time plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik ben echt helemaal verslingerd aan die kaarsen de laatste tijd. Hmm!

   Verwijderen
 3. Tijdens Me-Time ga 'k languit in bad, gezichtmasker op, haren in de shampoo, waarna homepack aan & een avondje in de zetel met een glaasje wijn naar een film kijken op tv :)

  BeantwoordenVerwijderen