Het Keukenhof

Onlangs ging ik samen met Kristof een dagje naar Het Keukenhof in Nederland. Zoals ze het daar zelf beschrijven; “Het mooiste lentepark ter wereld.” Als kind was ik er al eens geweest en om eerlijk te zijn… het park wordt er niet kleiner op. 32 hectare aan bloemen om te kunnen ontdekken, daar ben je wel eventjes zoet mee. Er zijn bloemenshows, inspiratietuinen, kunstwerken, evenementen,… er is zelfs een kinderboerderij. Een grote aanrader als je het mij vraagt! 

INFO
Het park is elk jaar maar een bepaalde periode open. Dit jaar is dat van 24 maart tot 16 mei van 08:00 tot 19:30. Als je nog een kijkje wilt gaan nemen moet je dus snel zijn. Of gewoon volgend jaar gaan 😉 Tickets kosten €16/volwassene. Kinderen en groepen betalen minder. Parkeren kost €6 en een parkgids €5. In het park zelf kun je echter gratis plattegronden verkrijgen, dus dat is erg handig! 
TIP
Ga tegen openingstijd al naar daar want het kan erg druk worden in Het Keukenhof! ’s Morgens vroeg kan je gelukkig wel nog eventjes van wat rust genieten in het park. 
Ben jij al eens in Het Keukenhof geweest?
Liefs, Sarah

Comments (2)

 • Evelyne Vergote

  9 mei 2016 at 16:15

  Prachtige foto's! Ik ben een paar jaar terug nog geweest & toen regende 't. Dus jij had meer geluk 😉

  1. HosteSarah

   9 mei 2016 at 16:36

   Ai, ja. In de regen is da wel ne tegenvaller. Jammer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Boekrecensie - Twenties Girl

Volgende bericht

Review - Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream